Måndag kväll

Imorse försov jag mig när jag skulle till jobbet. Fan vad skämmigt. Jag hatar sånt! Jag har aldrig försovit mig till ngt av mina tidigare jobb.. Aja kom 1 1/5 timme för sent. Men jag behövde inte jobba över ändå, så det var bra :)
Efter jobbet har jag bara varit hemma o städat, vilat o lekt på med Vilma. Gick även ut med Magic nu på kvällen o kastade boll o tränade lydnad. Rex är iväg o hämtar den trasiga vespan med Alex.

Vilma har blivit så duktig, sakerna hon lärt sig senaste veckan är att vinka hej/hejdå, gå 1-3 steg, står själv väldigt länge, o så dansar hon med hela kroppen till musik lr om man sjunger för henne :)
Nu kommer det nya saker för varje dag som går, skit kul ju!
Garanterat att hon kommer lära sig att gå medans jag är i Stockholm, skulle ju vara typiskt ;) Antingen kommer det snart, lr så kommer hon fortsätta vara feg o vänta några månader till, haha.. Balansen finns ju där, men inte modet.

Jag har egentligen ingenting att skriva som vanligt, så ni får en nytagen bild på 2 st skrothundar..
Vilma försökte sno kameran av mig när jag tog, därav den kassa kvalitén :)

 



Bra helg

Har kommit på att mina dagar ser i princip likadana ut varje dag, inte så mkt variation med andra ord..
Idag fick jag lite sovmorgon, gumman var törtt o ville sova vidare, o jag tackar aldrig nej till extra sömn då jag sover som en kratta varje natt.
Vi aktiverade hundarna så dom kunde vara själv hemma. For iväg till Arcus där vi mötte upp Jenny, Loke, Joel, Elin, Felicia och Fredrik. Vilma kröp omkrong i gräset o lekte mest hela tiden, så nöjd när hon får vara för sig själv och pillra på :) Loke fick bada, o Felicia log o sov. Så snälla barn vi har :D
Solen gick dock i moln lite från o till, så man fick sig nog ingen färg, men det gör inte mig nå, det var trevligt ändå, o jag hade inte haft tid att ligga o sola.
Vi for förbi på Barnens Hus på vägen hem, men dom hade stängt. När jag skulle packa tillbaka hundmatsäckarna i bagageluckan så smällde luckan igen, så där satt jag fast. Tills en snäll människa som hade sett mig kom o släppte ut mig, haha! Det är nog bara jag som lyckas med ngt sådant :) & eftersom att pappas bil inte är kombi så hade det inte varit så kul att sitta/ligga där i ngn längre stund, o Vilma hade nog börjat undra vars hennes mamma var.. :)

Vilma fortsatte att sova då jag lyfte över henne från bilen till vagnen, så jag passade på att ta ut hundarna en gång till. Rex fick gå runt björx, en hel del nyttiga hundmöten, och det gick BRA!
Magic gick jag med bak till skogen där vi kastade boll med boll-slungan jag köpt. Svin kul, det kom helt långt o högt :)
Sen tränade vi lite agility i en bana som finns här längre ner på Björx. Han har ju testat tidigare på brukshundsklubben så han fattade direkt vad jag ville att han skulle göra..

Jenny hade bjudit mig o Vilma på middag så vi gick dit direkt efter promenaden. Barnen fick också mat + mer bus.
Sen fick Douglas bada nere på lillsinken. Både jag o Vilma är trött efter en hel dag ute, skulle egentligen se film nu på kvällen. Men jag orkar inte, nu ska jag krypa ner i sängen o SOVA :) Börjar kl 7 imorn, hoppas på fint väder så man kan vara ute sen!

(Klicka på dom små bilderna för att få dom större!)



       
     

...

Vi har ju fint väder här uppe, för en gång skull! :) Började dagen med att kliva upp kl 8 när väckarn ringde. Fast jag hade iofs vaknat innan det, pigg o allt. Åt frukost, duschade osv.. Sedan snörde jag trötta Vilmiv i cykelkärran så Magic skulle få göra av med all energi. Cyklade runt Björx, rastade bara Rex. Han var så trött sen kvällen innan då jag tog honom på en lång cykeltur.
Gick iaf till bussen o mötte upp Nathalie, vi gick på stan o kikade på kläder o tog en god fika :) Jättetrevligt!
Jag köpte skor, mascara, linne, blus, tröj-tshirt, sockar och underkläder. Behövde verkligen allt detta. Men glömde hårfärg o lite annat smått o gott. Får ta det ngn annan gång. För måste färga mitt hår nu, det är så trist o fult :)

När jag kom hem så möttes jag iaf av en glad överraskning. Magge hade inte haft sönder nå, den tyrannen! :)
Ändå sprang han o gömde sig i ett hörn när jag kom in, han kanske hade tänkt tanken, hah!
Vilma var full i energi efter vi varit i stan, så hon har busat på golvet tills nyss då hon somnade, som en stock :D

Ikväll ska jag till Jenny o hänga, skönt att komma utanför hemmets väggar lite, :)
Kram på er


Helg

Äntligen :) Och denna helg är jag ledig, dessutom. Alex jobbar, så är själv med Vilma o doggsen. Men det går nog bra. Bara vädret är fint så blir det nog att vara ute en hel del. Pappa sa att jag kunde låna hans bil, för han hade jour. Så då tar jag ju mig ngn stanns också också om jag vill..

Blir tokig, känns som att tiden inte räcker ngn stanns nuförtiden. Antingen jobbar jag, umgås med Vilma lr är ute med hundarna. Jag känner mig instängd.
Kanske fixar barnvakt ngn kväll denna helg o går ut, skulle behöva det :) Om jag nu har mage att lämna Vilmis.
Tror inte jag har umgåtts med vänner lr gjort ngt ordentligt utanför familjen sedan jag började jobba, och detta är snart 2 månader sen. Jajja snart går jag ner o jobbar 80 %, underbart :)


Torsdag

Bara 30 min kvar på jobbet! :)
Vaknade 3 i morse (natt) av att en full Alex kom hem. Han råkade väcka Vilma med hans hosta.. Så den tösen ville ha mat, såklart.. Fick gå upp o göra en flaska o ge henne. Hon somnade om rätt fort, o jag med. Men alltså jag kan inte sova nör ngn ligger bredvid mig o tok-hostar. Sånt gör mig galen.. När jag dessutom vet att jag ska upp o jobba dagen efter  + att jag för varje gång måste söva om Vilma.. Blää.. haha :)
Nåväl vaknade o klev upp för dagen kl halv 8. Vilma var busigare än busigast. Vi åt bara frukost o donade på så var hon trött efter ett tag igen.

Medans gumman sov (Alex med fortfarande) så tog jag ut hundarna på en lång cykeltur i ös-regnet :) Inte så jättemysigt kanske, men jag behövde komma ut o röra på mig, dom med. Magic uppskattade som vanligt att få vara ute, trots vädret. Rex däremot hakade efter så jag fick typ dra honom fram.

När jag kom hem så duschade vi o gjorde oss klara. Sen for vi o åt lunch, onyttig med god pizza :)
Hann inte mer än hem så skulle jag till jobbet. Började kl 14 o sitter här fortfarande.
Ska o snabb handla nu efter jobbet, sen lämna pengar hos en gubbe o senn hem o sova.
Har också börjat få den här störande hostan, det kittlas o svider i halsen, så ska sova mkt ikväll. Får snooza vilma imorn så gott det går :)

Hej på er


Fel

Skrev fel mailadress, klumpiga jag :)
[email protected]
Det är den rätta =)

Jag blir inte klokare

Lösenordsskyddat inlägg -------->  http://em3lie.blogg.se/privat


Har nytt lösenord och användarnamn, så för den som vill ha maila till [email protected] så får ni det.

Mvh


utslagna hjältar



För ngn dag sedan lät jag dom för en gång skull komma upp i soffan, dom njöt verkligen :)




Står o spanar om det händer ngt kul utanför.
Mkt snyggar UTAN bollar! =) Haha.. Rex vägrade dock stå upp o visa sin muskelrumpa..

Nu jobbet, pussss

Piss väder!!

Fast helt ärligt, det gör mig inte mkt. SKönt att kunna sitta inne med gott samvete ;)
Inte ens hundarna vill ut, dom snarkar så gott på mattan o bädden..
Alex hade tagit ut dom med vespan för att dom skulle kuta av sig. Cyklarna är på lulsundet så kunde ej ta dom.
Rex ville dock bara åka, så kan inte påstå att han fick mycket motion haha!
Magic däremot valp somhan är var helt slut efteråt. Allt där man får röra sig på är ju skoj tycker han. Rex är dock lite mer gubbig o filosofisk av sig. Han trivs bara han får vara med på allt vi gör, oavsett vad :)
Så skoj direkt Alex sätter sig på vespan så sätter sig Rex bredvid o väntar på ett varsågod, för att få kliva upp. Lovar att lägga upp bilder sen.

Har varit på stan dag, köpte inget annat än blöjor,barnmat, dricka o godis.. Usch jag har börjat bli sötsugen igen. Det är dom där jävla p-pillrenas fel! Jag är dessutom ständigt irriterad o deppig. Mitt humör är som en bergochdal bana. Men jag kan inte sluta med dom nu. Då rubbar jag säkert hela allt, vill ju ha koll på mens o så vidare så man ej blir på smällen :)

Vilma är grymt trött, hon sov endast ca 15 min idag, o nu vill hon sova. Men det är för sent. Så måste dras med detta tills hon somnar, haha. Men förhoppningsvis så somnar hon som en stock där kring 7 då ist!
Imorn jobbar jag mellan 14:30-23. Vilmas "faster" Sofia, var som vanligt supergullig o ställde upp med barnpassning då tills mamma slutar jobbet o hämtar henne. TACK, det är verkligen GULD värt ska du veta :)
Vilma kommer då ha jätteroligt som får leka med Tindra! Hehe..

Fick min lönespec idag, glad jag blev. Mer pengar än vi räknat med. Nu vill jag tattuera mig, klippa mig, förstora brösten och shoppa. Haha.. Synd bara att det inte ens räcker till hälften av alla saker.

Nu måste jag leka med gumman, passa att mysa o ha kul innan middag o läggdags.








Från v 29

Jobbar jag endast 80 %
Wiho! :)

Vilma är världens duktigaste, hon gick 2 steg idag, alldeles själv ikväll, 2 ggr tillochmed :D Stolt mamma, hihi.
Imorn är jag ledig, då blir det väl att göra nå skoj med hundarna, om nu inte vädret sviker oss.
Tror att både Rex o Magge är sugen på att bada o träna lydnad. Men får väl se vad dagen bjuder på för godbitar.
Matte måste ju vara sugen också, haha..
Annars gissar jag på att det blier stan lr ngt?
Nu ska jag ut o röka, sen sova..


Byta ner

Har just pratat med dom på jobbet frågat om att få går ner i tid till ca 80%, men dom trodde inte att det skulle gå.
Aja får reda på det nu till veckan iaf.
Dom trodde att det isf inte skulle gå förrän i augusti, och då kanns det lite som vilket som. Det är ju nu jag skulle behöva det som mest.. Nåväl, den som lever får se :)


Glädje!

Jag är så lycklig!! :)
Min down period tycks vara borta, den har byts till en UP!

Nästa sista dagen

innan min lediga dag! :D
Det har faktiskt inte alls varit tungt att jobba, snarare trvärtom, jag har jobbat på bättre ä vanligt. Men det kommer kännas ännu bättre då lönen rullar i nästa månad :D
Denna månad hade vi dock räkningar mellan 14-15 000 :/ Nåväl det blev ändå över, så jag måste hitta nå nya linnen osv :) Har ju faktiskt köpt 3 st jeans, så byxor har jag. Men ett par av dom måste jag sy in lite, men det gör inget..

Idag när Vilma o Alex sov lunch så gick jag ut med djuren. Både två skötte sig faktiskt utmärkt!
Rex fick träna snabba läggande, började även lära in läggande under fotgående, o dunder-klumpen fattade ju direkt! :)
Efter ett par läggande, så lämnade jag honom o han låg kvar tills jag kom tillbaka till hans sida o bad honom sitta.
Inkallningen o ingången satt som gjuten.
 Det kom världens gulligaste valp till oss när vi träande, Rex blev nog förälskad i den han med, Han är så fruktansvärt försiktig o snäll mot valpar. Låter dom hänga honom i läppen o göra vad dom vill med honom utan att han säger åt dom :)

När det var Magic tur att träna så tränade vi på ingångar, efter 3 ggr när jag visade så fattade han att han skulle hoppa runt mig o sätta sig. Zick zack tycker han är så kul så det gjorde vi med. Han fick även leta upp godis i träd, och varierat fotgående. Det gick förbi en man som jag tidigare för ngn vecka sedan träffat, Han ropade att Magic var jätteduktig o att det var elit-lydnad, HAHAH! Kan ju inte hålla med honom direkt! Visst Magic är duktig för sin ålder, o det märks på honom att han gillar att träna.. Men va fan vi har ju knappt hunnit nån stanns i lydnaden, hihi :)
Men det var en snäll gubbe, och jag blev glad!
Det roligaste var att första ggn jag träffade honom så gick han ifatt mig o frågade vad Magic var för ras. Han blev lite skeptisk, men ändrade sig rätt fort då han såg hur lugn han var. Men han frågade mig seriöst, vad Magic tycker om små hundar. Han trodde på fullaste allvar att kamphundar biter alla mindre hundar!
Aja ännu en myt bruten :D

Var inne på bodens brukshundklubbs hemsida, ska gå fortsättningskurs 1 med Magic (tror jag den hette). Alltså inte vardagslydnad, utan typ tävlingslydnad?
Hade verkligen velat gå agilitykursen där med Rex, men tyvärr hinner inte den starta innan gubben flyttar..

Det känns fortfarande overkligt att Rex ska flytta ifrån oss. Än så länge är det lätt att prata om det. Men jag vet att ju närmare det kommer desto värre o tyngre kommer det kännas.  :(

Hundarna

Skulle verkligen behöva göra ngt riktigt kul och uttröttande. Dom behöver köras slut på helt. Nu jobbar ju jag imorn mellan 12:30-21. och Dag på måndag. Men tisdag är jag ledig. Nån som är på att göra ngt med hundarna? Eller tips tack på rolig aktivering :) Jag har fått idé-torka!

Trasig arm

Nog för att jag var nykter igår, haha.. Men det är iaf dagen efter midsommar.
Jobbade till kl 22, sedan for jag hem o städade upp lite efter byrackorna som hade fått för sig att tugga söder 2 st flytvästar! Så skönt att bara komma hem o känna lugnet själv för en gång skull. Alltid full rulle hemma annars. Vilma var ju i stugan. Men automatisk så var man tyst o smög lite på tårna för att inte väcka henne :) Haha..
Somnade där kring 2 tiden då Alex kom hem. Ställde klockan på 11 för att vara på säkra sidan att vakna i tid till jobbet.
Jag sov iaf som en stock tills klockan ringde, snoozade till 11:30, vilken lyyx! :)
Alex mamma ringde o sa att dom var hemma nu. Så vi klädde på oss, åt frukost o knallade till Lulsundet för att hämta hem gumman. Gud så mysigt att se henne. Att man kan sakna ngn så mkt efter bara en natt!!
Å hon blev då minst lika glad av att se oss.. :)
Hann inte mer än hem o byta om så for jag iväg till jobbet.

På tal om annat, har fått problem med min högra arm. Det var sen när jag jobbade på Brasseriet o en tjej knuffade ner mig för trappen så armbågen sprack upp. Läkarna så då iofs att det kunde bli tjorv för mig eftersom att det är vid nerverna.. Ni vet där vart "reflexen" är.. Jag har bara märkt av vissa problem ibland vid stor ansträngning, typ om jag tränat eller så. Men då knappt märkbart. Nu igår medans jag jobbade så började min arm att domna bort o värka. Jag har dålig känsel, styrsel o ingen gripkraft från armbågen o neråt.. Åh blir tokig på min jävla skrot-kropp!
Irriterande, trodde aldrig att detta skulle ge mig problem i framtiden, men hade fel.
Så på måndag måste jag få en tid direkt till läkaren. Kan ju inte jobba såhär ju.. Kanske får ngn sjukgymnast som kan hjälpa mig att träna så det blir bra :)

Snart har jag lunch, är vrålhungrig!
Kram kram

Midsommar!

Kom just till jobbet, ska jobba kl 13:30-22 idag. Helt okey, med tanke på att lönen är mkt bättre. Trodde det skulle vara bara jag här idag typ. Men det var rätt många faktiskt.
Vilma for kl 11 idag med Alex föräldrar o småsyskon till deras stuga, hon ska spendera midsommar där med dom, o sova över. Det kommer hon nog att gilla :)
Bara jag som är så blödig av mig, vill ju ha gummsan hemma helst.. Fast jag hade iofs ändå bara jobbat, så skulle hon sova då jag kommer hem, så det sprollar ju!

Nu ska jag jobba, baj baj

Rekomenderar: www.gunvald.se

Kopierar detta från denna sida.. Sjukt bra o roligt skrivet.. Om osäkerhet bland hundar.



"Om osäkerhet kan jag skriva en hel bok om, men det ska jag försöka att inte göra.

När det gäller osäkerhet så gör vi otroligt många fel med vår hund, hur mycket vi än kan om hundar. Jag kan säga med äran i behåll att tjejer/kvinnor har i regel en hund som är osäker. Ni har mycket lättare att skapa en hund som blir osäker på grund av Era vårdande känslor. Ni beter Er på ett visst sätt. En tjej/kvinna har högre tolerans mot en hund än mot mycket annat. Ni gullar med hunden i fel situationer på grund av Era vårdande känslor. En hund som är osäker, stressad, rädd ska absolut inte ömkas. Om Ni engagerar Er i hunden på detta sätt så ökar Ni på hundens obehag av situationen. Något som sitter i ryggmärgen på de flesta tjejerna/kvinnorna att göra, vårda. Ni har många goda kvaliteter som vi killar inte har, men när det gäller osäkerhet så är Ni i regel den största boven bakom osäkerheten.

För att rädda mig själv så kan jag tala om att killar i regel har dominanta hundar som vi inte har någon kontroll på. Det är inte bra det heller. Någonstans mellan tjej och kille kan man säga att man ska vara."

www.gunvald.se  besök!


Humöret har vänt!

Jag tror det?
Jag är inte en deppig människa av mig, verkligen inte!
Kan det vara p-pillrena som spökar i min kropp? Började för ca 2 veckor sedan, brukar bli deppig o arg av dom. Precis så har jag ju varit på sistonde. Tanken slog mig nu. Men jag ska ge dom ett seriöst försök denna gång. Är jag fortfarande såhär om typ 2 veckor. Då lovar jag mig själv att sluta med dom :)
Alex vart lite less på mitt humör idag o sa att han skulle slänga dom. Hahaa..

Sitter på jobbet slutar redan kl 22 idag, helt tidigt :) Alex mamma är hemma med Vilma nu på kvällen, så ska som vanligt rasta djuren o sen se tv o sova..

Imorn är jag leeedig! Får väl se om det blir stan nå. Lutar iaf mot det. Vill inte lämna hundarna hemma för länge i onödan när an väl är ledig. Är det fint väder så passar jag väl på att vara ute så mkt som möjligt. Synd bara att Vilma är i en sådan mellan ålder. Hon vill över allt, men tar sig dock inte över allt. Nu måste hon lära sig gå snart! :)
Så det kan vara lite svårt att vara ute länge då vagnen är för tråkig, det enda som är jättekul ute är att gunga lr pillra i gräset ;)

Nu måste jag jobba på, hejdå!


Fortfarande neråt ;)

Jag fattar inte vad jag gör annorlunda denna gång. Skillnaden är kanske att jag inte gör ngt alls nu? Jag fortsätter sakta men säkert att gå ner i vikt ( helnöjd! ) Inte mkt åt ggn, men eftersom att jag inte gör ngt för att det ska bli så, så tackar jag inte nej.
Vanliga promander med hundarna o Vilma, inte ens varje dag, då Alex ibland tar dom om jag är för trött.
Fortfarande äter jag godis lr annat onyttigt ibland.
Det kanske är min riktiga hormonbalans som kommit tillbaka sedan graviditeten nu? Förr kunde jag inte lägga på mig. Men nu efteråt har det gått lätt. Men nu verkar det vända igen :) Haha..

Intressant inlägg för er utaomstående va?! :) Men som sagt, jag skriver för min egen skull.

Hemma =)

Nu har jag kommit hem, rastat Magic o Rex. Nu ska jag krypa till sängs. Är gode trötter. Får väl se om jag somnar, dagens 7 kaffekoppar lär väl kämpa emot.


Bjuder er på en bild. Vilma bara nån timme gammal, med en väldigt trött o stolt mamma.


+ en söt liten skitunge i hemma hos mormor! haha..


O denna bilden från Turkiet!


Mmmm sov sött nu...

Jobbet

Sitter på jobbet nu, otroligt lugnt för tillfället. Pratade med Pia på sms tidigare. Vi båda är lediga på Torsdag så då ska vi mötas upp i stan o fika. Fira hennes födelsedag, tänkte jag ;) Eftersom att hon fyller år idag o vi inte kommer hinna träffas innan dess!

Jag slutar iaf kl 23, då ska jag bara hema, rasta jyckarna o sen krypa ner i den stora tomma sängen. Hoppas jag somnar lättare idag än igår. Igår kunde jag inte somna förrän kl 3-4 på natten. Sen kom Alex kl 6:30. Då gav jag Vilma en flaska, fick sedan somna om till kl 7 iaf. Så lite sömn har jag allt fått :)
Både Rex o Magic skulle till o vakta mkt under natten, dom passar på när Alex inte är hemma. Haha! Vilket bra ledarskap man har på dom ;) Dom tycker att jag o Vilma behöver skyddas..

På tal om ngt helt annat, läste en tråd på amstaffwebbens forum. Herregud så hemskt. Att människor kan klanka ner så mkt på en person som gör sitt bästa. Helt otroligt! Varför inte hjälpa o stötta varandra ist? :/

JOBB JOBB JOBB

O GRATTIS igen PIA :)

Wooooosch

Endast måndag, hur ska man klara hela veckan??
Jag bara gnäller o gnäller.
Nej men jag är så trött, känner mig inte normal. Jag är en vandrande zombie som inte pratar mer än jag måste. Och det är inte likt mig.
Jag drar mig för att ringa folk, vill helst bara vara ifred. Eller jag vill träffa folk. Men orken finns inte!
Min magkatarr har kommit tillbaka, jag har även migrän + är svimfärdig.
Får se hur länge jag står ut. Ska iaf försöka att jobba heltid fram tills vi drar till Stockholm. Efter det har jag förhoppningsvis fått reda på om jag kommer in i på ngn utbildning. Kommer jag in så slutar jag jobba o tar mammaledigt fram tills jag börjar plugga. Lr iaf går ner i tid, om jag nu får det.

På tal om utbildningen, jag lär ju ej komma in på ngn av dom. Sämst betyg som man har + så många sökande på varje program så får jag nog glömma det.
Vad ska man då göra? Jag som var sugen på en ny stad, men inte Alex.. Nåja, det löser sig.




Hela denna vecka jobbar jag ca 14:30-23, även midsommarhelgen. Extra pengar är aldrig fel. Alex skulle nog iväg o festa med hans kompisar då. Så Vilma ska sova med Alex föräldrar o småsyskon i deras stuga över natten!
Sen veckan efter ska dom ha Vilma ca 4 dagar på skönt. Gud hur ska jag klara mig utan denna underbara flicka så länge?? Aja det är ett måste. Vi får inte ihop det annars. O Vilma kommer bara ha kul.




Jag tror föressten att jag vet en utav anledningarna till att jag mår som jag gör just nu, jag har blivit en grubblare igen. Jag som hade slutat grubbla över saker som kommer o sånt som skett. Det tjänar inget till. Så måste sluta med det nu igen..

Aja, allt löser sig..
Bara jag får fara till Stockholm NU, helst igår!  Vila upp sig o bara njuta.

Bjuder på nån bild.

Vilket skönt väder

Fick sovmorgon idag till kl 8:30. Sen tog vi ut djuren på långpromenad, roligare att gå hela familjen än bara själv! Det blåste lite, men solen värmde på bra så det gjorde inget.
När vi kom hem så passade vi på att rensa lite på baksidan. Klippte gräset o rensade rabatterna snabbt. Det blev lite bättre. Men mkt är kvar. Ska olja in möblerna, hämta hem blommorna som mormor har planterat åt oss osv :)
På eftermiddagen for vi till Jenny, Loke o Fredrik. Gud så Vilma o Loke har kul ihop nu. Dom dansade, kramade varandra, bråkade o pussades :)  Gullungarna där!
Drack kaffe o fikade, sen gick vi hem.

Haha Alex tog med Rex idag på vespan, han är verkligen orädd för allt sådan där Rex. Han älskar att åka vespa, skoter osv! Så Alex körde Björx runt med en nöjd liten vovve på golvet framför sig. Sen fick han bada på sinken, det var nog uppskattat!

Innan middagen så tog jag med Magic ut o tränade lydnad. Herregud vilken arbetsglädje. Alla som känner honom vet vilken bolltokig hund detta är. Men inte ens bollen kunde få honom ur fokus. Snarare tvärtom, jag fick peppa honom att springa efter den, han ville inte lämna min sida. Även fast han såg en av sina favorit hundar (Ice) lite längre bort, + två knytta hundar just bredvid så var bara jag rolig för herrn ;)

Behöver nog inte nämna hur nöjda hundarna är efter dagens aktiviteter!

Ikväll ville Jenny att jag skulle följa med ut på typ krogen lr nå. Kände först att det hade varit jättekul. Men när jag kände efter ordentligt så vill jag vara med Vilma. När man lämnar henne så mkt på dagarna så vill jag spendera varje vaket ögonblick med henne.. Så ska nog ta ut hundarna o Vilma i kvällssolen o sen hem o natta henne. Hoppas det går ngt bra på tv bara :D

Imorn är vi bjudna på grillat hos pappa kl 15. Ska även klippa honom då. Brukar alltid få en slant då så det blir perfekt :)
Nu duschen medans Alex är hemma. Ha en bra helg!










Fortfarande hemma med Vilma.

Jepps, Vilma är fortfarande dålig. Men hon har börjat bli bättre, vilket känns jätte bra :) Tål inte att se mitt hjärta sjuk o hängig!
Idag är det iaf torsdag så helgen närmar sig äntligen. Jag vill bara ha helg jämt. Jag är inte psykiskt inställd på att vara ifrån Vilma. Jag blir deprimerad bara tanken att lämna henne. Jag vill vara med henne dygnet runt. Men det tar tid att ställa om sig från att ha gått hemma gravid, sen vara mammaledig till att bara från en dag till den andra jobba heltid.
Men Vilma tycker iaf att det är dö-kul att tex. få leka med kusinen Tindra en hel dag, så jag ska försöka tänka så :)

På tal om lilla Rex. Vi har iaf hittat en jätte gullig tjej från Söderhamn. Hon ska komma hit nu ngn helg o bo hos oss. Så får vi allihop bekanat sig med varandra. Sen ska hon ta med honom hem.
Jag kommer att sakna Rex varje dag, resten av mitt liv. Det är sjukt tungt beslut, men ett beslut som var tvunget att tas, för hans bästa. Han är trots allt min första egna hund, han är min lilla nallebjörn.
Ingen annan kan trösta mig på det sätt han gjort när jag varit ledsen. Han känner alltid av mitt sinnestillstånd till 1000.
Usch :(


Jäättesjuka Vilma :(

Nu är vi ju sen ett tag tillbaka hemkomna från utlandet. Det var en underbar resa på alla sätt. Sällskapet, maten, boendet, solen o shoppingen :) Nu är det bara att börja spara pengar till nästa. För den nyfikne finns det bilder på www.EME-LIE.pixbox.se  ,la dock inte upp i närheten alla bilder. Tog över 500 st, så detta får duga.

Onsdagen kom vi hem, vi for o hämtade Rex o Magic, båda två blev minst sagt glada över att se oss hemma igen. Stort tack till Marie o John, och Sofia o Danne som hjälpte till med busarna!

Torsdagen jobbade jag, samma med fredag. Skulle egentligen ha jobbat till kl 23 på fredag, men hade sådan hemsk huvudvärk så jag pallade inte att sitta kvar. Sjukanmälde mig och for till mamma o vilade. Hon hade nämligen Vilma. Alex kom kl 22 ca o hämtade Vilma, eftersom att han hade bilbarnstolen, och jag körde efter dom hem.

Lördag var det egentligen meningen att vi skulle ta vår premiärtur för i år med båten. Men det blev för kallt o blåsigt så vi sket i det. Tindra gumman hade sin stora dag, hon fyllde 1 år! Så vi for dit och åt skit gott fika, träffade familjen och sofias familj :) Trevligt värre..

Söndagen spenderade jag hemma, lr vi tog en lång promenad med jyckarna här på Björx, men inte mer än så hände. På eftermiddagen fick Vilma 40 grader i feber, så vi kunde inte annat än att ta det lugnt. For till Lulsundet och åt grillat, o sen hem o sov.

Igår (måndag) så hade Vilmas feber stigit till 41 grader, hon var hängigare + att vi knappt fick i henne mat lr vätska. Så barnmottagningen ville att vi skulle komma in. Dom tog sänka, o kikade på henne, men sa att det inte var ngn fara. Att hon mest troligt endast fått nå skit i magen från Turkiet, o att det nog går över av sig själv. Men att vi skulle komma in om det blir värre.
Vi fick endast i henne 1/2 burk mat igår på hela dagen, detta är inte likt matvraket Vilma.

Inatt yrade hon mer än vanligt, typ sagt mamamama hela natten. Imorse (ca kl 4:30) vaknade jag av en glödhet stumpa. Gick upp o bytte en tom blöja o tog tempen. Hon hade 41,6!! Gav henne en supp o lite vatten, gick sedan o la oss igen. Alex gick ut med hundarna ca kl 4:45, strax efter det så började Vilma rycka till kraftigt flera ggr, o skrek/grät panikartat. Jag trodde att hon bara drömde så jag tröstade henne, o försökte få henne att somna om.
Efter ett tag förstod jag att allt inte var som det skulle, så tog upp henne i famnen o då fick hon en kraftig feberkramp.
Stackars liten, hon krampade sig nästan blå! Jag öppnade iaf balkongdörren o ställde mig där medans jag ringde 112. DOm skickade en ambulans som jag o gumman fick åka i till sjukhuset.
Efter en massa prover så fick vi åka hem igen. Sjukt tycker jag, men tanke på att hon kissat en gång idag, o det var imorse. Hon dricker fortfarande inte och har endast fått i henne en halv banan. Inte ens isglass vill hon äta..
Nåväl, dom vet väl bäst..
Vi skulle iaf höra av oss om det blev sämre.. Men förhoppningsvis så blir hon bättre snart!
Så nu är jag för första ggn hemma för vård av sjukt barn, o det lär ju ej bli sista..

För den 18 Augusti börjar gumman på dagis. Är superglad att vi fick in henne på Ormbergets förskola! :)

Nu vaknade gumman, hann som vanligt inte skriva klart. Får fortsätta en anna gång/dag.
Ha det bra så länge!

Tungt!

Just nu är livet fruktansvärt jobbigt o tungt. Vill bara rymma från allt o vara ifred! Det känns helt seriöst som att jag inte orkar mer nu. Jävla skit!


Min älskade älskade älskade vän är nu ute för omplacering.. Älskar dig..
http://www.amstaffdogs.eu/viewtopic.php?t=4201

Turkýssh

Vaknade fore alex ýdag, sa jag o výlma passar pa att ga ner o skrýva lýýýýte blogg. allt ar underbart med oss.
Ca 29-30 grader varmt, underbart hotell med all ýnclusýve, sa vý ater ater o ater (kommer vara fet da jag kommer hem). aven en hel del drýnkar o öl slýnker ner :)
Har markt att vý smörjer výlma pa tok för mkt. Denna donna maste ha ngn slags superhud da det verkar som att hon ýnte kan branna sýg utan endast blýr brun , sa fr om ýdag ska hon fa bada o vara ý solen mer, precýs som hon výll :) Vý har kopt en uppblastbar bat at henna som hon srpýnger omkrýng med ý barnpolarna, skýt söt! Terrorýserar alla andra barn o kastar sýg över dom, ýnte blyg med andra ord, hýhý..
Idag ska vý týll stranden, vý har varýt pa polomradet med barnen varje dag, har varýt enklast sa, men ýdag bar det av. Jag vet ju hur fýnt det ar dar nere, men alex har ju aldrýg varýt dar, sa det blýr skoj for han..
Nu ropar Výlma pa sýn mamma, ska ata frukost nu. ha det bra allýhopa, KRAM!

RSS 2.0