Valborgsmässoafton

Jag har längtat efter den här dagen! Jag är egentligen inte en högtidlig människa av mig, ingen av mina föräldrar är särskilld högtidliga, kan ju bero på det. Men nu, sen Vilma blivit lite äldre så känns det jätteviktigt för mig att få ge henne en massa fina traditioner och minnen. Så idag har jag varit och storhandlat, en massa god mat och lika mycket gott fika, chips och annat snask :) Ska se om jag orkar laga ngn god middag och sen kl 18-19 ska vi knalla ner till stranden och se på majbrasan. Har en massssa raketer vi ska skjuta iväg! Kuuul! :)
Sen blir det bara att gå hem och se på tv o äta allt gott vi har hemma, bara tända ljus och mysa med varandra, kan inte bli så mkt bättre enligt mig :)
´
Jag har tryckt i mig en massa värktabletter, är fortfarande inte helt återställd sen igår, huvva! Att feber kan göra en så hängig och orkeslös.

Nu är en viss del av nytillskottet betald, får se när vi tar hem jycken. Men det är inte långt borta iaf. Den är såå fruktansvärt fin, oj oj! Kompis kommer bli gode lycklig med en till hund i hushållet. Spännande!

Ska ta o passa på att vila lite medan Vilma tittar på Emil!


Ledig frånochmed idag!

Har jobbat rätt mycket, eller iallafall mer än vanligt på senaste tiden. Vilket känns jätteskönt då jag gillar att vara till nytta och känner mig som en slashas om jag bara driver omkring hemma på dagarna. Även fast jag pluggar 100 % o för det mesta fixar o donar på här hemma, så ändå. Men jobba är bra, då tjänar man pengar och det är alltid bra att ha!
Men onsdag torsdag och fredag så kommer jag vara ledig, det känns faktiskt skönt :) Ska fixa här hemma och städa bilen, dessutom träna mig själv och Kompis.
På fredag är det Valborgsmässoafton! Då kommer Vilma hem, vi ska äta någon god lite tidigare middag och sen åka vidare till Boden där vi ska ha brasa o grilla korv & smälla massa raketer, Johan har köpt en hel del :) Vilma kommer vara mäkta imponerad! Blir att vara med älsklings släkt, alltid lika trevligt & underbart!
På lördag och söndag jobbar jag 9-20, så får passa på att njuta av min familj hela fredagen..



Jag längtar till Thailand NUU :)


Kompis och Rocky














Tänk positivt, du är vad du vill vara..

Egentligen så skulle vi vara påväg till Skellefteå nu, Johan skulle ställa Kompis oh jag skulle ställa ut Simba, men som alla redan vet så vart den ju tråkigt nog inställd. Ingen idé att deppa ihop för det! Det kommer ju många fler utställningar hela sommaren :)
På tal om sommaren så har jag fått mitt sommarschema, det blev såå bra! Kommer jobba mycket och det svider i mammahjärtat att gumman ej ska få vara hemma med mig hela sommaren, men sånt är livet som student! Nästa år jobbar jag förmodligen också under sommaren, men efter det då jäklar är planerna att jag är färdigutbildad, jag ska ha fast jobb då och injobbad semester, det är inte illa! Man måste blicka framåt och inte låsa tankarna.. :)

Skolan är då i varje fall typ färdig fram tills 17 Maj, så jag passar på att jobba alla pass jag får. Spara mycket till resan men även känna att man kan unna sig nya kläder osv med gott samvete :)
Vilma åkte iväg från oss igår, frånochmed igår så ska jag lära mig njuta av lugnet o av att vara barnfri istället för att bara gå omkring o sakna och må dåligt. För nu är det såhär situationen är, den kommer inte ändras och jag saknar henne inte mindre för att jag går omkring o tänker på hur trist att inte kunna spendera varje vecka med henne. Jag älskar min dotter och tiden vi får tillsammans blir istället riktig kvalitetstid som jag uppskattar till 100 %! Dessutom så får jag och Johan mer tid för varandra, och vi kan göra många saker som annars blir mycket svårare :) Så ur allt negativt kommer något positivt, det är jag glad över! :)
Hoppas alla ni får en trevlig helg, det ska jag ha

Johan & Villis <3

Hon skrev en bra sak haha ;)

Nathalie skrev tidigare i sin blogg att man får det barn man klarar av.. Det ligger nog ngn sanning i det! Men isf är jag en superkvinna för tillfället, haha ;D

Avundsjuk, ooohja! :-0

Jag kan för mitt liv inte förstå. Hur kan man som människa sitta på sin rumpa och tycka att sitt liv är så tråkigt och misslyckat så man måste hitta fel och misslyckanden hos andra för att själv känna sig en lite gnutta bättre själv? Det är äckligt när människor snackar skit, är bitter, klagar och gnäller, men inte gör något åt sin livssituation för att ändra den! ALLA och då menar jag ALLA, kan ändra sitt liv till det bättre. Men folk är så fega att våga. Tar man inga risker och vågar man inte chansa så kan man heller aldrig vinna. Och vill man inte slita och kämpa då kommer man inte någon stanns heller.. Istället så kan jag känna äkta lycka när jag ser folk utstråla livsglädje, när andra lyckas med något bra, och det är en god egenskap som fler borde prova på. Jag kan stolt säga att jag är glad att jag tog tag i mitt liv så jag slapp bli sådär bitter själv, haha! Tack Gode Gud för det.


Måste erkänna

Jag är sällan avundsjuk på folk, för jag anser att alla kan skapa sitt liv precis som dom själva vill. Vill vi bli rika så kan vi jobba arslet av oss och vill vi åka ut och resa, ja då kan man prioritera bort att unna sig saker och åka ut o resa osv osv.. Men idag har jag kommit fram till att jag faktiskt avundas folk som får vara hemma mycket med sina underbara barn på dagarna! Jag har Vilma varannan vecka och då är hon på dagis när jag pluggar eller jobbar, hon älskar att vara där och springer bara in till alla barn och fröknar för att få leka. Och när jag kommer för att hämta henne så vill hon visa mig runt och gärna stanna där så vi kan leka tillsammans. Så att hon trivs där tvivlar jag inte en sekund på, sen så är det självfallet viktigt för dem att få den där sociala biten med andra barn/vuxna utan sina mamma och pappa vid sin sida. Men, jag hatar ändå att jag måste plugga varje dag. Jag önskar att dygnet hade dubbelt så många timmar så jag kunde plugga lika mycket som jag gör nu och sen hämta hem Vilma och umgås minst lika mycket med henne.
Visst jag vet att livet inte är en dans på rosor, men man bör enligt mig utbilda sig förr eller senare, det har iaf alltid varit ett måste för mig. Och jobba extra dem veckor Vilma inte är här är ju alltid bra då extra pengar i fickan aldrig är fel, samt att ens kommande föräldrapenning ökar med inkomsten. Men vissa dagar kan jag inte önska annat än att få fortsätta vara hemma med Vilma, njuta av hennes utveckling och sällskap <3
Men det verkliga livet ser ju faktiskt inte ut så, bara att inse att man blivit vuxen nu o måste slita för att komma någon stanns :D Och jag är faktiskt väldigt nöjd! Bara en tanke från min sida.


Prinsessan är hemma igen :)

Såå fruktansvärt glad över att ha fullt hus igen, nu är vi hela familjen hemma! Vilma blev överlycklig av att se mig på Kallax, men var som förväntat knäpptyst förutom skratt haha, hon är en sann blygskit. Den första hon dessutom frågade efter var Johan, jag är så mycket värd nuförtiden ;) Johan åkte iväg och fixade plankor som skulle vara som botten till Vilmas nya säng och fixade fast dom, TACK! Vilma sov jättebra i  sin nya storflickesäng. Förutom att han såklart ville över till oss när hon vaknade till. Men det är ju inte alls konstigt då vi varit utan varandra 2,5 veckor. Så nästa vecka hon kommer tillbaka är det nya tag, då ska gumman få somna om i sin säng på kvällarna, om jag så ska sova på golvet bredvid henne lr hur vi nu ska gå till väga? :)
Vilma vaknade tidigt i morse, redan vid kl 5 och sa att hon ville kissa. Innan det så hade hon legat o vridit o vänt på sig i några timmar.. Men riktigt duktig tjej som ej använder blöja annat än på natten, o nu väcker hon mig även då om hon behöver kissa :D Stolt mamma! Hade varit så skönt att få henne helt blöjfri, känner ingen stress, men intan blöja är ju alltid bättre än med. Dessutom så blir hon ju så stolt och mallig över sig själv när hon har varit på toa :)

Idag blir det en pluggfri dag, ska vara hemma med Vilma och bara leka & mysa! Ska mest troligt möta upp Irina som kommer till Luleå och gå o käka lunch. Annars har vi väl inget särskillt planerat. Kanske tar oss en promenad till stan och hälsar på gammelmormor så blir hon glad! Hade räknat med en betydligt tröttare flicka efter tidomställningen och resan, men vi har en liten hjälte ;)

Hejsvejs

Påååskledigt nu :)

Jag har bestämt mig för att ta påskledigt faktiskt. Jag vill inte behöva lugga under påsken, vi ska nämligen träffa Viktoria som har fött upp Kompis, samt några av henne hundar. Gissa om Kompis kommer härja med dom haha.. Men jag tror att Kompis faktiskt kommer uppfylla alla henne goda tankar om hur hon hade önskat han skulle vara hittils. Hon har ju trots allt 2 kullar att ta ut på honom. Har inget negativt alls faktiskt att säga om min hunds mentalitet, glad i allt och alla, har aldrig visat ngn slags aggressivitet trots att han blivit utmanad, han backar istället undan vilket jag ser som väldigt positivt. Han är förarvek och gör allt för att vara oss tilllags, han är envis när han vill och har en stor portion av det ibland haha :D Han är orädd och inte dominant, dock lite sexuell fixerad ibland! Meeeen han är våran lilla prins, är fruktansvärt nöjd med honom och jag hoppas hon med blir det nu när hon äntligen får träffa Kompis!

Jag dammsög igår, men hann ej mer än så.. Och dagen till ära har jag spenderat o försökt klura på skolans alla uppgifter utan att bli klokare. Så jag gav upp och nu tar jag lov tills på tisdag.
Jag ska skura och dammtorka så det skiner nu när min stora älskling kommer hem :DD


Mys låt



Theres something that i cant quite explain
i'm so in love with you
you'll never take that away

and if i said a hundred times before
expect a thousand more
you never take that away

well expect me to be
calling you to see
if you're ok when i'm not around
asking if you love me
i love the way you make it sound
calling you to see
do i try too hard to make you smile
to make a smile

well i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked  me

i thought that the world had lost its sway
(its so hard sometimes)
then i fell in love with you
(then came you)
and you took that away
(its not so difficult, the world is not so difficult)
you take away the old
show me the new
and i feel like i can fly
when i stand next to you
so what if I'm on this phone
a hundred miles from home
i take the words you gave
and send them back to you

i only want to see
if you're ok when i'm not around
asking if you love me
i love the way you make it sound
calling you to see
do i try too hard to make you smile
to make a smile

i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked  me

well i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked  me

i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked  me



HAN och HON <3

RSS 2.0