Torsdag och jooobb

Idag fick jag slut kl 15 ist för 17 =) Så mamma ska ha Vilma ända tills dess, Alex ska komma med vovvarna till stan så dom får lite, lr rätt mkt miljö träning med mig. Då kommer dom slockna sen, haha!
Jag har en gratis dag på Lulekalaset, men får se om jag ids gå alls. Kanske vilar upp mig ist, o far iväg en sväng till Stockholm senare i sommar?? Jag får se.
Pusshej

Ny dag idag :)

Skulle egentigen ha klivit upp TIDIGT i morse/natt för att hinna ut med hundarna innan Alex for till jobbet. Men han var så snäll så han klev upp ännu tidigare än han var tvungen så då fick jag sova 2 timmar längre :)
Jag höll dock på att försova mig imorse. Men vi stressade jag o Vilma, så bussen kom vi med. Mamma mötte upp oss i stan och tog Vilma så jag kunde knalla till jobbet.

Igår när vi hämtade Vilma sa mamma att hon är så lättsam att vara med, hon är nöjd o belåten konstant. Då blir man glad :D Jag köpte en ny klövjeväska till MAgge igår, så vi tog oss en premiär tur med den till stan igår. Det var han första gång att använa en. Lastade den ingefär med 1-2 kilo. Han kämpade på. Satannade vid Lulsundet så fick han bada, jag knuffade i honom från bryggan, haha :)
Men vad duktig han var, denna hund slutar aldrig att överraska mig. Han var lös hela vägen till stan + inne i stan sen. Enda ggn jag kopplade honom var då jag gick in o köpte barnmat åt Vilmis.
Polisen stod utanför Smedjan när vi kom, dom kollade rätt mkt när jag gick med honom lös. Så när jag kom ut från efter att jag hade handlat sen så kom dom fram till oss. Tänkte att dom skulle ge mig en utskällning om att jag hade han lös. Men icket, han fick en massa beröm om hur lugn, fin o lydig hund han var :) Man tackar! Fast jag tycker faktiskt att polisen här uppe är väldigt fördomsfria just ang "kamphundar", jag har nog inte mött en enda negativ blick, kommentar av dom osv underalla år med Rex. Snarare tvärtom, dom är nyfikna, vill klappa och tycker att han är fruktansvärt fin! Det är roligt :)
Vi åkte iaf buss hem, Magic sov typ hela resan, han var trött.
Alex o Rex for iväg o tränade direkt jag kom hem. Så jag nattade gummsan osv. Sen gick vi o la oss, tidigt som vanligt!

Igår så valde jag vilken utbildning jag skulle stå kvar som reserv på, så jag valde Socionom i Eskilstuna. Jag o Alex pratade lite om hur vi gör med Vilma då osv. Det kommer bli en utav oss som har henne på heltid, och den andra får träffa henne var 2-3 helg. Det är viktigt att hon tätt o regelbundet iaf får träffa den andra när hon är så liten.
Det var iaf den bästa lösningen vi kunde komma på. Och det ska nog gå bra! Kan inte gå in med en negativ inställning till detta, då kommer man ingen vart i livet.
Hur som haver så är ändå chansen så himla liten att jag kommer in, räknar verkligen inte med det! Men isf så ska jag plugga upp betygen lr jobba vidare tills nästa intag, och då söka igen..

Nu hinner jag inte skriva mer, jobbet kallar.
Lägger upp bilder från helgen sen.

Ny vecka :)

Jag jobbar varje dag denna vecka, förutom onsdag. Känns lite typiskt, var ju jättesugen på Luleåkalaset, men man kan inte få allt i världen.. Kan inte fatta att nu för 1 år sedan så satt jag hemma med en nyfödd liten Vilma, fan så mysigt!
Skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva samma känsla igen, underbart :) Nog för att jag hade grymt ont i magen, kunde knappt röra mig pga snittet.  att brösten ömmade som fan. Men allt var nytt o spännande med en liten ny familjemedlem. Nu känns det som att Vilma alltid har funnits hos oss. Kommer knappt ihåg hur livet var innan hon kom :)

Hade ju fått gå ner till 80% på jobbet, men jobbade 100% förra veckan och 90 % denna för att vara snäll. Haha jag som är slöast o helst skiter i att jobba över huvudtaget! Men det är ju lite mer betalt då, det är ju iaf skönt :)

Måste även hinna klippa mig denna månad, är typ slitnast i håret. Har inte varit hos frisören sedan Vilma var 3 veckor gammal. Då jag klippte av mitt fina långa hår :/ Fast nu börjar faktiskt längden att komma, sakta men säkert..

Nu måste jag sluta skriva o jobba på sista timmen!
Hejs

LEDIIIIIIIG

Äntligen äntligen äntligen :) Jag hoppas att solen o värmen håller i sig minst hela helgen, då blir jag lycklig!
Imorn blir det klubbviken(?). Glassa i solen, fast med en busig Vilma.. Jag får nog vänja mig vid att inte kunna ligga o pressa timmar i solen som jag gjorde förr, haha. Det är inte bara färgen jag är ute efter, för den får man ju bara man är utomhus. Jag älskar att sova på stranden :)
Kvällen blev endast lugn. Pappa kom med Vilma kring kl 17, då hade jag hunnit cykla med båda hundarna efter jobbet.
Vi gick ut o gungade o gick sen förbi utanför Nathalie o stod o surrade så fick Vilma krypa omkring i gräset o leka.
Sen när vi kom in gav jag henne bara kvällsgröt så somnade. Var egentligen tänkt att jag skulle till Linda o Lasse o grilla. Men hade ingen bil, o då Alex kom hem från jobbet så var kl så mkt att det inte kändes som ngn idé.
Så jag o Jenny knallade ut med hundarna i skogen. Jag hade nog kunnat gå i timmar med sällskap!
Hundarna skötte sig iaf kanoners som vanligt. De fick mest vara lösa, fast utan bus denna gång, då Magic bara ser bus när han träffar Douglas :D Inte för att det gör så mkt, men viktigt att kunna umgås utan att det blir för vildt :) 
Nåja nu sängen. Ska väl upp relativt tidigt imorn med.
Ciao

bla bla bla

Tio första:
Första bästa kompis:
Elin & Maria
Första bil: Volvo
Första kärlek: Alexander
Första husdjur: Katten Silver
Första semester: En massa med husvagnen när jag var liten. Men första utomlands var Rhodos.
Första jobb: Brasseriet
Första köpta skiva: Ngn Absolute Music säkert :)
Första riktiga kärlek: Alex
Första piercing: Öronen + naveln
Första konsert: Minns ej

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Vin
Sista bilfärd: Hemifrån till jobbet i morse
Sista filmen du såg: Vet faktiskt inte :)
Sista ringda telefonsamtal: Mamma
Sista bubbelbadet: Det var länge sen
Sista spelade cd: Ngn bränd i bilen
Sista kyss: Alex
Sista gången du grät: Igår kväll
Sista måltiden: Chili con carne till lunch

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Tror inte det
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det?
Nej
Haft ett one night stand? Nef faktiskt inte :)
Busringt till nån? När jag var mindre, ja

Sju saker du har på dig:
1.
Underkläder
2. Linne
3. Jeans
4.  Skor
5.
6. 
7.

Sex saker du gjort idag:
1.
Lekt med Vilma
2. Pratat i telefon
3. Ätit
4. Åkt bil
5. suttit vid datorn
6.  Jobbat

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1.
Mobilen
2. Lipsyl
3.
4.
5.

Fyra personer du kan berätta allt för:
1.
Alex
2. Vissa vänner
3. Mamma
4.

Tre val:
Svart eller vit?
Både och
Sommar eller vinter? SOMMAR!
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör.
1.
En massa
2.

En sak du ångrar:
1.
 Inget

.........

Jag känner mig liten som ett barn Försöker vara stark, men allt kommer ikapp en och slår tillbaka.
Jag har tryck över bröstet och värk i magen, jag orkar inte :(

Idag jobbar jag från 9:45-18. Vilma ska vara med mamma, ska höra med henne om hon kan komma till Smedjan så vi kan ta bussen hem direkt efter jobbet.
Då är det bara promenad med hundarna sen sändags.
Nej usch, jag är inte mig själv nu.. Ska jobba. Hejdå


Det löser sig..

1 år sedan!

Idag är det 1 år sedan Vilma föddes. Eller kl 3:54 för att vara exakt. Stort grattis på din dag gumman, mamma o pappa älskar dig!!!! :)

Gå in och rösta.

http://www.gt.se/1.1238131

Gå in och rösta MOT ett förbud.

Sann kärlek


Jag kommer nog inte att skriva här

på ett tag. Har inte ork just nu.

Vilma går!! :)

Nu knallar hon, hihi. Min duktiga tjej :)



:)

Vilken lycka jag känner!

Lilla skatten

Hon mår så bra på dagarna, hon skrattar o leker på. Oftast endast då hon är trött o ska sova som hon blir ledsen. Men det ska nog också bli bra snart :)
Vi har iaf gått lite på stan idag, jag, Vilma, Jenny, Loke, Linda o Nike. Jag hittade mig ett linne o två par trosor, glömde köpa det jag for in till stan för, haha. Alla vi var jätte hungriga så vi åt lunch på M&P.
Mamma kom o mötte upp mig så jag fick lite saker som jag skulle låna av Josefine :)
Alex fick idag det glädjande beskedet att han kommit in på den utbildning han helst av allt velat gå, så jag är mkt glad för hans skull!!
Alex matar Vilma nu, så ska passa på att dammsuga o skura lite när inte liten är o kryper omkring. Sen ska jag sussa ner i sängen. Förhoppningsvis så får jag gumman med mig en sväng.
Är sjukt trött, har nog sovit högst 2 timmar i natt, då Vilma bara har gråtit o gråtit. Har fått bära omkring på 10 kg klumpen hela natten, det tyckte hon var mysigt så då blev hon lugn :)

Känns hemskt på ngt sätt att lämna Vilma o fara bort i helgen. Men hon mår lika bra med sin pappa som med mig, så ska försöka njuta av min egentid ist. Nu är det inte många dagar bort..
Aja nu måste jag städa, städa städa. Ikväll blir det promenad med hundarna sen film.
Kram hej




Nu sover hon!

Tack snälla alla som skrivit. Tycker så synd om min lilla flicka. Hon har jätte ont trots alvedon osv.
Käkkirurgen tittade igenom henne, hon har slagit in alla tänder i käken, har vi tur så växer dom ut som vanligt igen och tandköttet ner med dom. I värsta fall kan dom lossna, då blir hon tandlös tills dom "riktiga" tänderna kommer. Hur ska hon då kunna äta ordentlig mat? :(
Aja det värsta är ju inte det, jag vill bara att hon ska slippa ha ont! Jag förstår inte hur hon klarar av den smärtan..

Hon har gråtit/skrikit i flera timmar från o till :(
Förhoppningsvis så kan det bara bli bättre nu, mindre svullnad o smärta för var dag. Vi ska med henne till tandläkaren och bvc minst 1dag/vecka i ca 1,5 månader för att följa upp tänderna och vikten.
Usch, jag är matt o trött. Hade helst velat somna och att hon är frisk på morgonen imorn. Jag måste nog ta mig en till långpromenad med hundarna sen, känner att jag behöver komma ut o samla lite energi!

En dröm?

Jag trodde, lr snarare hoppades att allt skulle vara en dröm i morse. Att Vilma som vanligt skulle vakna i sin säng bredvid mig o vara sådär glad om hon alltid är på morgonen. Men nej, ist vaknade jag själv, med 2 st hundar som fick lov att komma upp igår då jag inte alls kunde somna. Jag smsade Alex när jag vaknade o skrev att han skulle höra av sig då som vaknar, jag vill inte ringa och väcka dom, bättre om dom får sova ut, särskillt Vilma!
Jag har iaf hunnit duscha, plocka upp lite leksaker o skrot, damsugit o skurat. Det var en massa blodstänk runt om i lägenheten, men nu är dessa borta.
Jag ska bara slänga i mig frukost, rasta hundarna. Sen ska jag fara till min plutt.
Jag gruvar mig att se henne sådär. Kan tänka mig att det KAN se värre ut idag. Svullnaden är ju alltid värre dagen efter tycker jag :( Jag hade kunnat ta all smärta x 10000000000 bara gumman slapp detta :( Jag ska iaf försäka hålla mig lugn för Vilma skull. Igår var jag så chockad att jag höll på svimma flera ggr- Bara en utav mig o Alex fick stanna kvar. I min närhet var Vilma bara hysterisk, o i Alex var hon lugnare. Så vi beslutade att Alex fick stanna kvar o att jag skulle hem till hundarna. Idag nu när Vilma ska underskötas så kommer dom vara själv heeela dagen. Tur att dom fått så hiiimla mkt aktivering denna o förra veckan så det gör dom nog inget.

Nu har jag inte tid att sitta här, var bara tvungen ventilera mammahjärtat lite.
Vilma <3

Älskade Vilma

Vilma o Alex är på avd. 44 i Sunderbyn. Vilmas stol gick sönder då Alex lyfte henne i den så hon for rakt med ansiktet i marken. Hela ansiktet är sönderslaget :( Hon har nog jätte ont. Jag önskar att jag kunde ta all smärta, inte hon!
Nu ska jag försöka sova nån timme, ska tillbaka dit direkt på morgonen när käkkirurgen kommer o tittar på henne.
Mamma ÄLSKAR DIG VILMA, över allt annat!

Kämpigt :P

Jag har hållt Vilma vaken i princip hela dagen, så hon ska somna tidigare än vanligt ikväll, det funkade, än så länge iaf :)

Imorse så bakade jag bröd medans Alex var ute med hundarna. Han cyklade 1 mil med dom, snacka om trötta hundar då dom kom hem, haha! Vi åt frukost sen for vi till Pia o Daniel. Det var länge sedan Molly o Rex träffats, så vi tänkte se hur detta skulle gå. Inga problem alls, Molly satte Rex lätt på plats, sedan var Rex livrädd ;) Haha, vilken mespropp till hund man har! Nej helt seriöst, detta var endast bra, dom var väldigt lugna inomhus sen, Molly brydde sig inte om Rex o Rex stod o stirrade in i väggen. Rex behöver dominanta tikar, dessa gillar han som mest :) Dock kunde vi ej stanna särskillt länge för Alex skulle hinna äta innan jobbet.

Vi köpte hem pizza (fy fan vad jag blivit onyttig, USCH!), men det var gott :) Vilma fortsatte att vara vaken o lekte mest på o drog ner allt som vanligt, hihi.. Pratade i telefon snabbt, men var tvungen att avsluta då Vilma krävde hela min uppmärksamhet.

Nu jobbar jag hela veckan, o till helgen blir det äntligen Stockholm! Hur ska jag klara mig en hel helg utan Vilma?? Shit alltså.. Kommer sakna ihjäl min lilla familj, jaja desto roligare att träffa dom sen :)

Sov gott, det blir en tidigt kväll för mig idag..

5 Juli

Har nyss vaknat, somnade då jag la Vilma för natten. Inte ovanligt för att vara mig :) Fattar inte att jag inte gör mig helt klar innan så jag med gott samvete kan sova vidare. Måste nog börja med det. För ngt jag verkligen inte kan är att sova en hel natt utan att ha borstat tänderna o tagit bort sminket, då mår jag typ dåligt när jag vaknar.
Denna dag har iaf varit lugnare än lugnast. Jag är fortfarande inte frisk, så måste nog ta det lite lugnar än vanligt.
Gick en promenad med djuren, sedan for jag till Tords stuga o bara var. Så mysigt, vill också ha stuga vid vattnet!
Blev bjuden på middag och fika, han fyllde år. Så jag slapp äta middag själv, vilken jag nog ändå inte hade gjort, eftersom att jag hatar att äta själv.
Magic fick busa med en Irländsk setter, han var tärd sen :) Ngt som är väldigt skönt med honom som jag nyss märkt är att när han träffar en ny hund så vill han gärna hälsa o kolla in den. Busa lite om han får o sen räcker det. Då skiter han i hundan trots att den vill busa med honom. Och jag vill ju ha en hund som är så, det är nog gubben Rex som har lärt honom :D Jag fick tillochmed peppa honom lite att busa, för han ville bara strosa på för sig själv, men när han väl busade så tyckte han det var kul :)

Lilla Vilma har varit lite gnällig dom senaste dagarna, jag tror att det är nya tänder på g. Stackarn :(
Men sedan vi bytte till den nya vällingen så är hon sitt vanliga jag under nätterna, hon sover ca11-12 timmar, sköööönt! :)
Nu måste jag kryper ner bredvid henne o sova så jag orkar upp imorgon, sov sött!



Hihi Vilma drömmer ngt. Så söt min :)
Påväg hem från BB. Åh jag vill uppleva allt igen!!

bilder från idag










Och från i onsdags?? :)
     
   

glad :)

Vet inte varför? Men känner mig väldigt glad! :)
Vädret var inte det bästa när jag klev upp, men nu har hela himlen spruckit upp, synd bara att det jämt ska blåsa så mkt här i Luleå.. Aja var egentligen meningen att vi skulle ut med båten idag, vi satte dom planerna åt sidan. Fast nu har vi ångrat oss igen. Ska lämna tillbaka pappas bil nu, samtidigt som Alex ska iväg o titta om det blåser mkt på sjön. Om inte så ska vi ut en sväng iaf :) Jag måste hinna o köpa såndär olja innan, då kanske färgen kommer liiite iaf! Haha.. Blekfis som man är.

Nu ska jag packa ihop sakerna som behövs, skriver senare ist..




Bio :)

Ikväll ska jag på bio med mamma o Josefine, ska se Sex and the city, mamma bjuder :)
 Efter jobbet har jag bara varit en sväng till affärn o handlat barnmat o blöjor. Magic fick följa, Rex är med Alex hos en komis, sånt gillar han!
Testade att platslägga Magic utan koppel utanför affären och gick in så han inte såg mig, efter 7 min gick jag ut, och han låg KVAR =) Trots 2 st passerade hundar, barn, cyklister m.m. Okej ska inte överdriva, det var inte jättemkt folk, men lagomt. Gick iaf ut o berömde honom en massa, sen fick han resa sig på mitt kommando. Lekte lite med honom o knöt sedan fast han så jag kunde handla.

Vilma är jättetrött, hon har varit på Arcus halva dagen med pappsen, joar, frej o farfar. Hon hade ftt bada denna gång, då det var mkt varmare idag.
Imorn jobbar jag 7-15:15, när jag kommer hem är dock INGEN hemma. Vilma, Alex o hundarna ska till stugan o sova över där. Trist att sova själv, jag som är så mörkrädd :D Aja det blir ju kul för alla dom iaf! :)

Som vanligt, lite bilder då..


Älskade Rex efter en cykeltur!

 
Jag o Vilmis

Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha

Nu vill jag ju vara ledig!

Vilket väder det är ute alltså, jag är inte alls avundsjuk på alla som är lediga :D
Jag får iaf en helgs ledigt när vi åker till Stockholm, hihi..

Idag kom jag i tid till jobbet, hann ut med Magge i 20 min, cyklade o kastade boll. Alex ville ut med Rex så det fick han.
Mötte en trevlig kvinna som inte bor så långt ifrån oss, hon hade också hund så vi stannade till o surra ett par minuter. Jag som ville att Magic skulle få hälsa på en liten hund, men hon sa att hennes hane var arg, så då ångrade jag mig snabbt.  Hon tyckte att jag var duktig som hade 2 hundar o barn vid så ung ålder, jag tackar och bockar :) Fast iofs så har jag valt det själv, men men, haha.. Jag ser inte mig själv som särskillt ung ängre, herregud man blir ju 22 år nu till sommarn. Snart är jag 30 ju!
Nu börjar jag för övrig bli lite less på mina val inför högskolan. Mkt jag skulle vilja ändra på, men det är ju på tok för sent och helt omöjligt.. Aja jag ser ju vars jag kommer in, jag hoppas ju i eskilstuna, lr stockholm :)

På tal om ngt annat, stackars Alex har stukat foten jättemkt, undrar om inte ngt är brutet i den. Den är seriöst stor som en fotboll!

Nu måste jag sluta så jag hinner hämta kaffe o frukt innan kunderna rullar in.
Tjoo

RSS 2.0