:)

Theres something that i cant quite explain
i'm so in love with you
you'll never take that away

and if i said a hundred times before
expect a thousand more
you never take that away

well expect me to be
calling you to see
if you're ok when i'm not around
asking if you love me
i love the way you make it sound
calling you to see
do i try too hard to make you smile
to make a smile

well i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked me

i thought that the world had lost its sway
its so hard sometimes
then i fell in love with you
then came you
and you took that away
its not so difficult, the world is not so difficult
you take away the old
show me the new
and i feel like i can fly
when i stand next to you
so what if I'm on this phone
a hundred miles from home
i take the words you gave
and send them back to you

i only want to see
if you're ok when i'm not around
asking if you love me
i love the way you make it sound
calling you to see
do i try too hard to make you smile
to make a smile

i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked me

Underbara vecka! <3

Har varit borta från Luleå hela förra veckan, måste säga att det verkligen behövdes trots att jag just var borta.
Mitt huvud är i tusen bitar, så mkt att fixa. Jobb, lägenhet, pengar osv osv. Allt är så ovisst. Jag behöver få komma bort från allt o bara vara ifred.. Det var underbart skönt :)
Nu känns allt mkt bättre, fast även saker med försäkringskassan som tjorvar, det tär på mig. Men det ska väl lösa sig snart. Ska försöka fixa saker med vikarieförmedlingen, kanske man får börja vikariera på dagge snart ;)

Har just kommit hem från stan med Vilmis. Vi mötte Linda o Nike där. Lunchade o knalla runt.
Jag är rastlös av att bara sitta hemma. Så ikväll tänkte jag ringa o höra om dom har ngn instruktör tid på gymmet. Vill ju börja träna ordentligt, allt man kan nu. Nu ska jag bli fiiiin igen har jag tänkt mig ;)

Ska fara iväg till Baby Proffset lr vad dom nu heter o köpa en ny barnvagn åt gumman. Sen ska vi på elgiganten o fixa en ny Ipod åt Jossan.
Fuderar på att svänga förbi kvantum o köpa mörk hårfärg. Är så less på min blonda peruk, ursch..
Vad tycker ni, blondt lr brunt på mig??

Nu måste jag springa iväg så jag hinner allt som ska hinnas.

äckel soc!

fattar inte hur dom tänker att man ska klara sig på ca 450 kr/månaden, fram tills jag får en egen lägenhet..
t om Vilmas dagis avg. kostar ju mer än det.
LESSSSS..... Snälla ge mig bara ett jobb nån

Onsdag

Nu vill jag ha fredag, NU NU NU.. Bara en massa måsten under veckorna. Vill åka bort igen. Får ont i magen här hemma för tillfället. Klantade mig som fan idag. Trodde att jag hade tid kl 10:30 hos Soc, men det var kl 10. Så kom dit 10:15, och min handläggare sa att man oftast behöver 1 timme på sig. Men hon var snäll och fixade tid åt mig på måndag redan. Ska tillbaka dit då, så förhoppningsvis har jag fått reda på om jag kan ta lägenheten då lr inte. Bokade en 3:a på Björx idag, men med min otur kommer den nog ej bli min. Vill helst bo på bottenplan, men man kan ju inte förvänta sig att få allt man vill..
Min handläggare lät iaf väldigt positiv och hjälpsam, så det lättade trycket lite iaf.. Hon tyckte att jag hade rätt inställning till allt, bra.
Jag vet att mina föräldrar kommer hjälpa mig så gott det går också, men jag vill klara mig själv. Nåååja nån gång ska väl allt lösa sig, lr?!
Nog depp-pratat, har iaf dom sakerna som värmer mitt hjärta totalt <3 det är jag glad över :)

Bilder från idag..


Vilma o mamma går till Statoil för att köpa bananer :)


Buus


Nån okänd gubbe, jag o Vilma


Hon var trött och ville endast hålla handen.


Konstig bild, jag såg helt blank o röd ut, haha.. Men Vilma var lika söt som vanligt :)


Inte mkt har hänt idag. Vilma o jag låg kvar i sängen och busade i en halvtimme efter vi vaknat, bättre start på dagen kan man nog inte få! Vi åt frukost och gjorde oss klar för dagis. Kl 8:30 lämnade jag Vilma där, hon var bara jätte glad då jag gick. Själv for jag vidare o fixade lite papper, mötte upp Jenny på Björx. Vi gick o fikade, gott :) Efteråt hade jag läkartid, men det tog nog ca 30 min endast, nu är iaf remissen till Sunderbyn fixad!
Efter vårdcentralen tog jag bilen till Inpuls, körde endast 45 min pass idag, aja bättre än inget alls iaf :)
Vilma blev då som vanligt överlycklig då jag kom o hämtade hem henne från dagis! Vi for hem o åt god lunch, sen vidare tillbaka till Bvc. Vilma fick sitt 1-års vaccin. Inte ett knyst från hennes sida. Däremot så blev jag svimfärdig och började kallsvettas! :/ Jag är såå känslig!
Vi hann då knappt hem, äta middag, busa lite osv sen skulle vi iväg till Gammelstad där bror fyllde år. Jättegott fika som vanligt, trevligt o träffa hela famlijen + att Vilma o Tindra har så kul tillsammans =)

Nåja nu måste jag sova, en lång dag imorn. En massa möten osv.. Blä!

Godnatt på er

Det nya livet

Idag börjar det. Har varit på Inpuls o köpt träningskort idag. Ska strax ge Vilma kvällsgröt, sen ska jag köra Spinn/Pump 75 min. Måste ju passa på att träna när jag bor hos mamma o kan fara iväg 1-2 timmar efter Vilma somnat :)
Uppdaterar senare ist.

Aktiv dag!

Imorse vaknade jag själv i sängen, trååkigt. Är ju van att kunna lyfta över stumpan o pussas o kramas ju! Hon är hos pappa nu denna vecka. Åt frukost o gjorde mig klar, linda kom förbi, så tog vi bilen till arbetsförmedlingen. Båda var tvungna att skriva in sig som arbetssökande. Fick en skit gammal gubbe som handledare, men han var trevligt iaf o det är ju huvudsaken!
Skjutsade tilbaka Linda hem och for vidre ut för att söka jobb. Kan säga att jag faktiskt  är nöjd med mig själv idag. Lämnade in på rätt många ställen, så nu kan jag somna med gott samvete :) Inte för att jag tror ngn kommer vela behöva lr ha mig, men va fan.. Har ju iaf gjort det jag kunnat! :D
For till Björx o mötte upp Jenny, vi käkade lunch på pizzerian där, gott gott,
Kl 13:30 for jag till Vilmas dagis o hämtade hem stumpan, så Alex skulle få plugga i några timmar. Så himla kul att hämta henne, hon verkligen skiner upp som en sol =) Vi for iaf hem till mamma, gev henne mat o lekte. Sen blev hon så trött, så gick ut med henne i vagnen i hopp om att hon skulle somna, men icket, hon var för nyfiken för det ;)
Kl 16 ringde iaf Alex som kom o hämtade hem henne. Så jag stannade på stan, mamma kom också in o gick med mig. Jag köpte 2 st linnen, 1 mössa, underkläder, knästrumpor, 1 tröja och 1 kofta..

Nu ska jag gå o se tv, har lessnat på att blogga. Pusshej

Tack Josefine!

För att du gjorde sidan så fin :)
Har varit o lämnat Vilma på dagis kl 9 i morse. Det går jättebra där, förutom att hon har fått stoor separationsångest från mamma o pappa. Men det har nog mkt med åldern att göra med. Så det går över snart.
Jag har ju inget jobb nu, så har henne bara 3 timmar/dag på dagis, så det blir en lugn start för henne, perfekt tycker jag!
Är ju iaf tilbaka i lilla Luleå nu, kommer stanna tills Vilma är lite äldre, sen bär det nog av o plugga. Saknade henne för mkt från e-tuna..
Så just nu bor jag o Vilma hos mamma, lite trångt kanske, men rätt mysigt.
Önskar bara att jag hade ett jobb så jag kunde spara pengar tills jag får min egna lägenhet, men icket.
Ska iaf skriva in mig som arbetssökande idag, fan jag som hatar arbetsförmedlingen! haha.. Aja måste ju ha ett jobb, vill inte plugga bara för att, o pallar inte o vara rastlös o pank.

Rex har ju flyttat till Therese nu, allt verkar ju gå jättebra för dom! Det glädjer mig enormt mkt att han har fått en 2:a chans i ett sådant bra hem! Tack Therese!! :) Men måste erkänna att jag saknar han så det gör ont. Fast sånt är livet..

Magge är hos Million, fick ej med honom på flyget hem från Stockholm, så då ställde han upp o ha honom tills vidare, danke schön!! :) Skönt att vara hundfri, men såå tråkigt. Jag har inte tagit en enda promenad sedan jag kom hem (slöööö..)...
Aja bara jag får igång allt med jobb, lägenhet osv så ska jag köpa träningskort :)

Nu ska jag ta en rök, sen söka nå jobb. Banan

Design ändring!

Hallå hallå, hoppas det inte gör någonting att jag skriver någon rad här. Har just fixat lite på min systers blogg, som ni kanske lagt märke till. Har fortfarande småsaker att fixa till, men i det stora hela vart jag nöjd. Stilrent och fint, fick med de bilder som hon önskade att ha med! Har också fixat så att hon automatiskt får en logga i slutet av varje inlägg, där det då står Emelie Bergman, slipper man skriva tex; / Emelie eller liknande. Skriv gärna vad ni tycker! Puss Josefine!

RSS 2.0