Nu for hon

Lisa for just hem, trodde inte att hon skulle dyka upp ikväll. Men så ringde hon precis när jag hade gett upp hoppet, haha :D Sa att jag hade godis och dricka och snabbt var hon här, haha, visst Lisa? :)
Migränen har försvunnit, skönt, för jag får "stjärnor" framför ögonen, ser knappt nå.. känns som att man har spillt olja i ögonen när man tittar då..

Nu har lilla Vilma somnat, så duktig på att somna själv på kvällen i vaggan hennes, mammas flicka :)
När jag vet att hon är mätt, har torr blöja osv. så lägger jag ner henne, så ligger hon och kikar ett tag, sen så somnar hon :)

Alex är hos Tom och ser hockey, han kom hem och hämtade Nova så fick hon följa med.. Hon och Rex behövde nog vara ifrån varandra ett tag :)

godenatter :)

hundvakt

i helgen blev jag och alex hunvakt till lilla nova! så underbar liten tös :)
mjuk och fin i sättet men samtidigt en stark egen vilja och personlighet, precis så som dom ska vara :)
så roligt med valpar, men man blir mättad, har inte tiden som krävs för att skaffa en till hund just nu. men är iaf nu säker på att nästa gång vi köper en hund så blir det nog en som är ca 3-6 månader ca :)

rex älskar henne redan! dom sov PÅ varandra nästan hela natten, såg kul ut..
nu vila, har fått migrän tyvärr..
hundhuset imorn alla ni med vovvar! kom dit, skoj att bara socialträna hunden över en eller två koppar kaffe, jätte trevligt :)
kram på er alla!

här har ni lite bilder att roa er med så länge!

image7
image8image10


och en bild på mina två andra älsklingar!
image9

inte så långt, bara det viktigaste.

Vilmis sitter i min famn, så i detta inlägg blir bara det nödvändigaste :)

Lilla Vilma har blivit 3 månader nu, stora tjejen. Och shit det stämmer verkligen, man älskar sitt barn mer och mer för varje dag som går, undra hur mkt man kan älska ngn egentligen? underbart :)
Både jag och Alex har kommit in i föräldra rollen väldigt bra tycker jag, rutinerna rullar på och vi trivs. Man märker att Alex tycker det blir roligare hela tiden, ju mer framsteg hon gör :) Och jag med såklart!
Hon är så snäll, vanligtvis så sover hon mellan 24-08 på morgonen, vaknar äter lite och somnar om till ca kl 11, men inatt sov hon mellan 23-07 åt lite och somnade om till kl 10, ännu bättre :)

Läste just att Marie tyckte min idé om att träna ur lydnadsboken jag har var bra! Skt kul då gör vi det! Men vi skulle typ behöva kopiera ut de första sidorna till alla som är med, för dom är viktiga att läsa.. Äh det där löser vi :)
Kul om alla tränar samma moment, så blir man mer triggad att fixa det!

Och Marie, klicker is tha thing, haha!
Har ju endast fått Rex att SAAAAAAKTA lägga sig på ligg, ibland på 3:edje försöket typ. Men igår körde jag lite halvseriöst bara, med klicker, och fick honom efter ca 3 ggr på liggande i gång, snabbt dessutom, tjohoo.
Så nu kör jag på klicker iaf, fast ska nog börja momenten utan störning ist :)
Rex har fått mer arbetsvilja och energi efter kastreringen, känns bara bra faktiskt.

Ska käka frukost nu, sen ut med vovven och sen knalla til stan. Ska möta Pia, vi ska hänga hos henne :)
Heeejs!

Kronan

Ikväll blir det kronan, träna hundarna, tror det var jag, jenny, marie, pia, och 2 från hennes jobb, och respektive med barn och hundar, så vi blir några stycken :) ska bli skoj.

sitter och skriver blogg inlägg när jag egentligen borde hänga tvätt och sätta på mer maskiner så jag har ngt att ta på mig imorn!
imorn ska vi fira jenny och alex, dom fyller år den 21:a. så första ska vi till bluemoonbar och käka afterwork buffé, sen dricka lite och så lär det väl bli utgång, den som kommer få se :)

ska iväg till sofia innan eller efter träningen ikväll och hämta bröstpumpen, en elektronisk.
ska väl se om det går att få brösten tomma med den, för annars kan ju inte vilma sova hos morfar imorn :(
hade varit bra att lämna bort henne en natt nu känner jag. för jag spenderar ALL vaken tid tillsammans med henne, och så är det att vara mamma, jag vet ;) men det börjar kännas jobbigt att lämna henne när man ska bort bara ngn timme, så jag behöver få ha barnvakt nu och se att det går bra :)
+ att mamma och pappa vill ha lite egen tid, och bara ha kul och få umgås med kompisar och varandra m.m. :)

kom på att jag måste lägga ut vardagsrumsbordet och tv bänken på blocket nu när alex kommer hem, behöver visa kortet för att kunna betala annonsen.. så att vi ngn gång kan få det sålt så vi får sätta upp våra nya möbler, fan vad skoj :)

tapetseringen i sovrummet bli bara skjuten på heela tiden, men nästa helg, då ska inget annat vara inplanerat för då SKA vi tapetsera :) som jenny sa, lite enklare att tapetsera nu när vi har ett barn som nöjer sig i babyittern än en som halvt går :)

åh äntligen är hösten här, känns jättemysigt, nu kan man bara njuta av alla tv program som börjar gå på kvällarna, tända ljus och mysa på med familjen :)
ska börja träna nu efter jul också, ska köpa träningskort, bli nog på nautilus bara, billigast där.
för käner jag mig själv bäst, så vet jag att jag kommer ha svårt att ta mig tid att träna sådär seriöst som förut, och då känns det som att man kastar pengarna i sjön om jag köper kort på typ step in lr nå, så dyrt ju :)
Så då ska fettet börja brännas, känner mig stor.. inte för att jag går och tänker "shit vad tjock jag är" eller så, men jag trivs inte riktigt med min "nya" kropp, såå.. Det är konstigt det där, förut innan man hade barn så var ens utseende väldigt viktigt, men nu efteråt så är man omedvetet mer obrydd, man är så glad för det lilla som kom därifrån :) Hade jag varit såhär "tjock" förut så hade jag mått jätte dåligt..men inte nu,  konstigt :)

nåväl nu ska jag sluta pladdra och dra mig til tvätten, hejs!

2 år idag!

Våran älskade Rex blir 2 år idag! Stora killen! :) Tiden går så fort! :)
Han har inte fått ngn present, men vi var och la ut ett spår idag på förmiddagen så fick han gå det. Sen en långpromenad i skogen + träning så han är nog nöjd ändå ;)

Och Vilma är stor nu ju, väger hela 6300 gram och 61,5 cm lång :) ska  hänga tvätt och kramas med Vilma och Rex, åtre kommer :)

Alex är världens gulligaste!

Jag tror jag har världens bästa pojkvän! Eller jag har världen bästa, hoho :)
Idag när han kom hem från lunchen så hade han köpt mig en present bara sådär. En mobiltelefon, den token :)
Gissa om jag blev glad!?
Så nu kan jaghöra vad folk säger igen, och skriva o läsa sms ordentligt!

Vi har haft svin stressigt i mer än en vecka nu, han har pluggat och jobbat heltid + träningar, jag har varit själv med Vilma och Rex varenda dag, det har tärt på oss båda, lite tjaffs hit och dit.. Men redan igår när vi visste att det var sista dagen det skulle vara så så kändes redan allt 1000 ggr bättre :) Min Alex :)

Och våran bråkstake till hund har kommit in i ngn trotsålder nu, shit jag blir gaaaalen! Men snart är den över och då är han världens finaste hund igen! :)
Har vi överlevt honom som valp, så ska vi nog överleva nu med (ni som känner honom vet vad jag menar ;) haha!)

Och lilla älsklingen Vilma blir bara snällare och snällare, har nog världens snällaste barn! Med tanke på hu vaken bejbis hon är så gör hon inte mkt väsen av sig :) Har tagit nå kort på henne idag som vi ska skriva ut med Alex föräldrars fotoskrivare och ramar in, morfar har fyllt år så då ska dom få deras barn barns barn på väggen ;)

Idag har Lisa och Ebba varit på björx och hälsat på, alltid lika kul! Först promenerade vi med hundarna, sen så var vi hos jenny och surrade på och tog det lugnt :)

Ska installera ett program på datorn nu så jag kan föra över musik till telefonen, sen ska jag ha :)

RSS 2.0