Puss




Lille kompis :)






Min älskade Johan <3

Måste ju ta och skriva hur underbar min älskling är! Det är han ju iofs alltid, men imorse när jag vaknade så vaknade jag inte av att en liten donna försökte slita upp mig ur sängen. Utan Johan hade klivit upp med Vilma och kompis, gjort allt som ska & så dom satt i soffan och såg på film och myste :) Så omtänksamt och snällt att låta mig få sova ut, det var guld!! <3 Jag var totalt utvilad för han hade dessutom tagit ut Kompis på natten.. Jag förväntar mig absoult inge "hjälp" med Vilma, då jag anser att ansvaret helt är mitt, men att ha funnit en jag älskar, som älskar mig och Vilma lika mycket tillbaka, & som dessutom vill engagera sig och vara delaktig i min dotters liv, det går inte att beskriva med ord hur underbart bra det känns!

JAG ÄLSKAR DIG JOHAN, du är fantastisk underbar och bäst <3

Mysfreedag

Jag älskar min lilla familj <3


Bilder på lillen som ännu är namnlös

:D







Kom med namnförslag :)

Ut och röra på sig

Ska dra upp Enzo ur sängen nu, han ska få följa med sin matte ut och röra på fläsket, haha. Nej men tanken är att han ska vara relativt trött tills vi ska träffa valpen. Jag har alltså drygt 2 timmar på mig, så har ej tid att sitta här! Byyye


Jobb + plugg

Både igår och idag har jag först jobbat hela dagen sen pluggat hela kvällen. Ambitiöst javisst hoho ;) Just nu sitter vi på kontoret i Boden, Johan jobbar samtidigt som jag pluggar, perfekt med två flugor i en smäll! Här fick jag dessutom en bra plugg-ro. Imorn ska vi upp tidigt, måste hinna plugga +  ta ut enzo på en långpromenad innan kl 10. Då ska vi möta upp Viktoria och lille Kompis :) Behöver jag säga att jag ska snooooosa valp hela dagen och kvällen!? :P
Det är skönt att ha fullt upp hela dagarna och kvällarna, jag slipper tänka lika mycket på att jag saknar Vilma. En del av mig är tom när hon inte är hos oss! Men på fredag kommer hon igen, åååh vad vi ska leka, kramas och bara vara <3 Nu ska jag packa ihop datorn pch alla andra saker så vi kan åka hem och sovaa..
Nattiii


All min kärlek till Johan & Vilmis!! <3

Här kommer det ;D




Nu är allt bestämt och klart, på onsdag blir lill-killen vår, han kommer från Pretty Poison :) & som det lutar mot nu så kommer han heta Kompis!

Btw, räknade visst fel på 3 till 4 st, ska ju vara till 5 st såklart.
Nu ska vi krypa ner i sängen och gosa lite innan vi säger godnatt, hoho.. :-*


SOV GOTT!

Igeeen

Hihi efter mkt funderingar så blir vi mest troligt 4 st i familjen nu, mest troligt :D
Loooove u Johan! <3


Godkvällens :)

Vi har tagit en paus i vårat filmtittande, jag höll på att somna mot Johans axel, det blev så mysigt! :) Så jag gick och tvättade bort mitt smink medans min älskling gör iordning plättar med sylt och grädde, vilken bra man jag har va!! ;) Jag blir allt bortskämd av han!Idag har vi sovit länge, vaknade först kl 11, så skönt med en sovmorgon. Tog det lungt här hemma och städade även lite. Sen for vi iväg till Christoffer och Sofie för att kika på deras lägenhet, där blev vi bjudna på kaffe och fika. Vid 15-tiden så åkte vi mot Boden för att hämta Johans jacka. Eftersom att Enzo inte fått röra sig särskillt mkt senaste veckan så körde till ett sandtag där han fick kuta i lite mer än 1 timme, han blev riktigt nöjd..
Nu när vi kommit hem så har vi pratat och myst i soffan, vi kan ligga och prata i evigheter och bara hålla om varandra, det finns inget mysigare, jag älskar det!! :D

Nu ska vi fortsätta vårat filmtittande, sen natti natti för vår del..

Jag älskar dig Johan, finns ingen som du <3 Du är min själsfrände!


Fredag 23/10 2009

Eftersom att jag och Vilma fortfarande inte är helt friska så tog vi det riktigt lungt på morgonen. Köpte 3 st nya filmer åt henne igår, Vi på saltkråkan, Madicken och en ny Teletubbies. Har bara låtit henne titta på Saltkråkan igår och hon satt som klistrad hela filmen, så imorse slog jag igång den igen på hennes begäran :) Mysigt att bara sitta och kuna ta det lungt på morgonen, slippa stressa med henne iväg på dagis!
Rastade Enzo och packade in oss i bilen till pappa. Han skulle vara med Vilma medans jag for på Kulturens Hus och pluggade med några klasskamrater. Tyvärr så verkade de flesta ha backat ur, så det blev bara jag, Emelie och Theresia. Men jag hann med en uppgift, längtar till alla är klara!
Pappa och Vilma kom in till stan vid kl 13, då gick vi och köpte en mössa åt mig och en åt Vilma! Hittade en stickad på Indiska, med lite rött i så den passar min snygga jacka :) Nu ska jag bara köpa mig ett par vinterskor så är jag redo för kylan! :D
Vi gick vidare till Mat & Prat där vi åt lunch och fikade. Vilma har blivit så stor och förståndig nu. Hon lekte på för sig själv där och hade jättekul. Efter stan for vi hem och hämtade hennes väska, sen lämnade vi henne. Nu blir det inge Vilma-mys på en hel vecka. Men som en vettig person sa till mig: Det är bra att få sakna ibland :)
Imorn hade jag velat fara på Loppisen i Arcus, men varken jag ellerJohan är i särskilld form för det. Vi har feber och ont i kroppen, så blir nog bara att ta det lungt hemma och ta hand om varandra :) MYS!
På söndag däremot så ska vi på WP i Boden är det tänkt. Enzo har kommit i sista hand denna vecka när vi varit sjuka. Så han har i princip bara rastas av och legat i soffan. Känner ingen hund som finner sig så bra i att få så lite aktivering som honom, han bara ligger och sover och är inte alls sådär odågig och spattig som dom kan bli, lilla gubben :) Så WP på söndag förtjänar han, visst  då Johan? ;)

Kvällen har vi spenderat hemma i soffan, godis, underbart sällskap och en massa kärlek <3
Nu hade jag inget mer på hjärtat, ska gå och pussa på min prins nu :)

Älskar Johan <3


Oj oj oj!

Vilma har somnat i sin egna säng, hon börjar bli duktig på det nu. Idag på dagen testade hon mig och höll på att tjorva ett bra tag, nu på kvällen la Johan henne, då gick det bättre, nästan inge gnäll alls. Jag har verkligen hittat världens bästa karl! :) Han är så underbar mot både mig och Vilma, så bra att inte ens orden räcker till.. <3
Har varit hemma med en sjuk Vilma igår och idag, även jag är lite sjuk. Så det har inte blivit något plugg för min del, men jag har efter mkt intalning lärt mig koppla av och njuta av att vara hemma med gumman ist för att gå och oroa mig att jag ej ska hinna med skolan :)
Kl 13-14 idag kom Jenny och hämtade Vilma, hon fick vara där medans jag och Johan for till Boden. Han skulle på kontoret och jag på intervju på Fagerbacken för eventuell intervju, och det gick ju bra där! Så nu är mina 2 st praktikplatser klara, perfekt!
Efteråt åkte vi tillbaka till Luleå, på Mc Donalds och hämtade mat sen vidare till Jenny, Fredrik och Loke. Hon fyllde år så vi blev bjudna på fika medans ungarna lekte.
När vi for hem så överraskade älsklingen mig med en jacka :) En skiiiiitfin Canada Goose som han köpt åt mig, gullet där :-* tack tack tack!! Nu slipper jag ju frysa i vinter + att jag kommer vara fiin ;)
Vi åkte vidare till stan och hämtade hem Johans bil och sen hem till oss.. Tror vi båda är rätt trötta, så ska gå och krypa ner bredvid min sötnos nu och mysa lite sen sova :-* Nattii


Johan




 





















Jag älskar dig! <3


Helgen är så välkommen

Hellooo 
Vaknade och for med hjärtat till förskolan. Hann göra klart uppgiften jag skulle, ätit lunch med Jenny och Pia i stan. På stan köpte jag en vinteroverall åt Vilma, "halsduk", vantar, kuoma skor (stavning?) och ett par stövlar. Allt det där var hon i behov utav nuu, hon kommer dessutom bli såå snygg! :) Efter stan sprang jag in på arbetsförmedlingen och slängde in ett papper, sen hadlade vi på Willys, middag till idag och gott till idol ikväll!
Hann även förbi Colorama och hämtade ut tapetkataloger, nu ska vi bestämma tapeter.. Hoppas vi kommer överens, men det tror jag ;)

Imorn fyller min älskling år, då blir det fika i Boden, spännande och kul att få träffa alla!:D
Nu måste jag springa ut med Enzo som har varit hemma själv hela dagen, sen börja med middagen!
Trevlig helg!

Smiiile :DD

Igår var jag och älsklingen o tittade på en lägenhet på mjölkudden, som vi kommer ta! Så den 1:a Januari flyttar vi :) Det är en 4:a på 107 kvm, fast det var ett inrett förråd som är i lägenheten med fönster som var på några kvm också, så den räcker då gott och väl för oss 4 ;)
Kommer bli underbart, lägenheten jag har nu har jag aldrig riktigt trivts i. Tänka att få bo med dom man älskar, Vilma, Johan och Enzo, myys. Kan ju inte bli bättre! <3

Veckan har passerat i rasande fart, trodde det var Onsdag idag men Jenny rättade mig snabbt! Så där misste jag en av mina planerade pluggdagar. Fan jag har sådana inre stress över skolan, hur ska man palla.. Jag nöjer mig aldrig med mina insatser. För även fast jag har gjort det bästa jag kan, så vet jag att jag ALLTID kan göra mer! Och då blir jag stressad/pressad. Egentligen passar det nog inte mig att plugga på distans. Men wtf det är 2 år, jag SKA klara det :)

Nu har min värsta irritation gått över, fy fan så jobbigt det är utan snus. Det känns omöjligt att bli kvitt det här suget, men jag vet att det bara gäller att stå ut, snart blir det mindre!
Imorn måste jag skita i skolan, Vilmas vinterskor ska köpas + vantar och en halsduk. Så blir stadsbesök för oss. Om jag nu inte hinner få för dåligt samvete tills dess vill säga haha.

Ska ta ut och rasta Enzo nu innan Vilma ska hämtas från dagis.

<3   Jag är lyckligaste tjejen på jorden :-*

Enzo






Hemma igen :)

Kl 7 i morse landade vi på Kallax i kalla Luleå. Vilken klimatskillnad! Vi har haft en underbar vecka, god mat, sol, bad, underbart sällskap. Hade inte kunnat bli bättre :D
Vi for hem och packade upp det värsta, sen hämtade vi upp Vilma. Gud så jag har saknat min lilla tjej! Vi packade in henne i bilen och for till hundpensionatet i Boden. Stackars Enzo hade sträckt sig ordentligt, så han kan knappt gå på benet alls! Tur att jag pluggar hemifrån nu, så då har han iaf sällskap på dagarna.
Ids inte skriva så ingående om resan nu, det kommer en annan dag, för nu ska vi mysa vidare i soffan ;)

Älskar min Johan <3



Vilma i sin Ed Hardy, snygg va? :)





Semester snart!

Igår bokade vi en resa till Turkiet. Det blir underbart att komma bort och vila upp sig lite. Men det finns nog andra än mig som behöver den betydligt mer. Så det blir perfekt :)
Skolan rullar på, tycker att det är grymt svårt faktiskt, hade inte förväntat mig nå annat, men blev ändå förvånad.
Även fast det har gått så kort tid så känner man från och till för att ge upp. Men jag tänker INTE göra det. Vill verkligen jobba som detta, som det känns nu iaf. Så bara att kämpa på.
Men det är fruktansvärt tufft att ha småbarn och plugga samtidigt. Även att jobba såklart. Men när jag jobbade så var jag ju iaf ledig när passet är slut. Nu med skolan så finner huvudet aldrig någon ro. Man vet att man hela tiden kan sätta sig och plugga mer, göra allt bättre.
Men jag har bestämt mig för att plugga vardagar mellan 8-16 då Vilma är på dagis. Eftermiddagarna tillbringar jag med Vilma, sen kvällarna måste man vila upp huvudet för att orka ta in information och prestera dagen efter. Så ska försöka hålla det så.

Vilma utvecklas för varje dag som går.
- Hon cyklar för fullt på 3-hjulingar nu och på hennes cykel med stödhjul, dock lite svårt att förstå att man ska stanna när det kommer tex en vägg, haha.
- Hon pratar dygnet runt och hela tiden. Kommer nya roliga kommentarer hela tiden. Hon har även börjat ställa frågor ex som "vad heter du?", "hur mår du?", "vad gör du?", "vart ska vi nu?" osv.
- Hon var ju nästan helt torr på dagen, men har nu börjat pott-vägra. Hon vill ha blöja hela tiden. Men jag försöker uppmuntra henne, så snart kanske det kommer igen. För hon är då helt torr på morgonen och säger till innan hon kissar osv.

Imorgon ska jag ta en pluggfri dag. Ska iväg och handla lite saker som vi måste ha med oss på söndag. Och så ska jag börja leta fram nå klänningar o skit som behövs :)
Så tänkte bara ha Vilma på dagis på förmiddagen! Sen ska vi ha mamma-dotter mys resten av dagen och kvällen!

Nu ska jag och Vilma se klart Mumintrollen innan hon ska hoppa i säng. Blir tomt i min säng ikv :( Men så är det ibland..

Älskar min lilla och min stora :) <3

RSS 2.0