Vilmas 2årsdag! :)

Jag är lite efter med att uppdatera, men här kommer det iaf!
Vilken toppen dag det var! På alla sätt, den hade inte kunnat bli bättre : )
Vi vaknade kring halv 9, klev upp och gjorde välling. Alex kom förbi, och Vilma öppnade sina presenter från oss.
När han åkte tillbaka till jobbet så gjorde jag och Vilma lite glass och jordgubbar som vi smaskade i oss tillsammans.
Vilma lekte på här med allt nytt, och jag sminkade mig lite.
Sen for vi vidare till Barnens Hus & Dollastore, handlade det sista som behövdes till kalaset.
Vi åkte till lokalen här på Björx där kalaset skulle äga rum och blåste upp ballonger, ställde alla möbler där dom skulle vara osv.
Klockan hann bli halv 1 innan vi var färdiga, då var vi jättehungriga. Så vi gick förbi Björx Pizzerian och köpte med oss en pizza hem. Vilma var så trött efteråt, så hon slockande direkt. Jag skulle nog med ha behövt lite sömn, men blev lite stressad inombords då jag insåg att Therese & Oliver skulle komma på en timme. Så jag tog förnuftet i fånga och klev mot min vilja upp o gjorde mig färdig ist. Så när Vilma vaknade var jag klar. Bara några minuter efter dök Theres o Oliver upp. Vi gick direkt ner till lokalen. Inte många minuter efteråt kom Marcus & Ozzy, samt mamma, pappa, Tindra, Josefine & Tord. Och allt eftersom dök resten av gästerna upp.

Vilma blev jätteglad över alla presenter! Gud folk är ju tokiga :) Man hade kunnat tro att hon fyller 50 lr nå, haha..
Vi är så himla glad över att så många ville komma och fira Vilmas 2-årsdag tillsammans med oss! Så tacksam över att jag har så fina vänner och familj :) ni är bäst!

Jag tror vi blev kring 30-35 st sammanlagt på kalaset. Vilma pratar fortfarande om ballongerna, folk som var där, paketen och allt fika :) Hon längtar nog redan till sin 3-årsdag.

Bilder från kalaset lägger jag upp imorn.

Ska ta och krypa ner i sängen bredvid min älskade tjej.. Ni får ha en bra kväll :)
Godnatt


Vilken dålig sömn

Blää,,,,,, sjukt trött. Har feber och njurvärk.
Ska äta frukost och göra oss klara nu. Ska köra Nathalie, Magnus & Nova till Kallax just efter kl 9.
Idag ska jag & Vilma möta upp Theres & Oliver + Sofia & Tindra. Vi ska hänga på Gültza på hela dagen. Blir nog chill..
Måste göra hänga tvätt och äta frukost så allt är fixat till kl 9. Hejjjs

Justeja, jag glömde :)

Vilma var utan blöja nästan hela dagen igår, och kissade på pottan 2 ggr, ingen gång på golvet!
Idag har hon dock haft blöja, men hon har sagt till två ggr då hon behövt gå kissa så har hon gjort det på pottan.
Min duktiga tjej! :)

Fääärdigt :)

Nu är mitt lilla kök tapetserat o klart! Tack älskade pappa!! Jag har utan tvekan världens bästa familj :)
Efter vi hade tapetserat klart + städat undan de stökigaste så for vi till stan o handlade, jag hade nästan tom kyl.
Jag packade upp allt gott, blev så sugen på jordgubbar & glass, så innan vi började laga middag och baka så åt vi lite gott :) Omvänd ordning, men ibland får man fuska.
Vilma fick då ner maten hur lätt som helst ändå! Dock inte jag..
Synd att vädret är så dåligt idag, jag som ville ut och springa ikväll! Nåja kanske tar en promenad till stan imorn ist för att åka buss. Beror helt på vilken tid vi åker in, vill att det ska vara samtidigt som Vilma sover middag isf. Vi ska nämligen träffa Sofia & Tindra, så får kusinerna busa och vi bara umgås :)

Sådär ja, ska se Mumintrollen med Vilma nu. Snart kommer Alex oxkså, så ska vi iväg och handla ballonger osv till  kalaset!

Utvilad i huvudet men trött i kroppen

Jag och Vilma sov 3 timmar mitt på dagen. Hade säkert sovit längre om det inte vore för att mamma kom hit och väckte oss! :) Så efter det var vi mkt utvilade och glada.
Mamma hade med sig en massa gott som vi åt. Hon hade köpt en tvättställning och en elvisp åt mig, så snällt! Jag behövde båda dom sakerna, men har bara runnit ut i sanden för mig att köpa det.

Eftersom att vi sov så pass mycket under dagen så var varken Vilma eller jag trött där vid kl 19. Så jag drog på mig mjukiskläder och packade ner gummsan i vagnen & for ut o sprang runt Björx. Min kondition är rent ut sagt sämst! Men men den tåls att arbeta på :)

Pappa ringde idag & sa att vi skulle tapetsera mitt kök imorgon, så jag spacklade det sista efter jag hade duschat.
Ligger och ser Beck nu, ska strax gå och sova..
Fullt upp med tapetsering + in till stan och fixa en del saker, så bäst att vara utvilad.

Byye


Lurad

haha jag trodde att det skulle vara betydligt kallare ute än vad det är, blev nästan chockad när jag kom ut och kände värmen :) typiskt, hade ju velat vara på stranden en sån här dag! Nåja förhoppningsvis så kommer det fler varma dagar.

Shit kan inte förstå att Vilma blir 2 år på Torsdag! Då är det kalas i Forumlokalen här på Björx. Alla som vill är välkommna :) Kl 14.
Nu har vi sån himla tur att våra föräldrar är så otroligt hjälpsamma, så det enda jag behöver göra är att baka chokladbollar och nå annat litet tänkte jag. Alex mamma gör tårterna och mamma bullarna :)
Sen måste jag iväg och köpa ballonger och diverse saker, men det blir ju en barnlek jämnfört med att stå och baka allt som behövs :P

Håller på att laga mat nu, sen ska Vilma sova. Var egentligen meningen att jag skulle sova med henne. Har blivit alldeles för lite sömn hela helgen + i natt. Men jag får se om jag finner ro att lägga mig när det finns saker att göra här hemma.
Ähh vi ser väl.

Nu ska vi äta strax. Byye





Sööötis ;)

Jag borde börja...



Natti natti/ Emelie


So fine :)

Vaknad typ vid 7 idag, inte van alls att Vilma vaknar så tidigt, jag är grymt bortskämd som har en unge som sover till typ kl 9 varje dag ;) Nåväl man ska passa på att njuta för snart är semestern över och då ska det pluggas o Vilma har vanliga tider på dagis, då blir det andra bullar.
Vi tog bilen till arbets, lr Vilma var hos mormor i stan medans tiden. Eftersom det var så fint väder så körde jag hem o hämtade badkläderna + handdukar åt oss.
När jag kom till mamma i stan så var dom färdiga, så vi gick till gültzaudden. Det var jättevarmt och skönt ute! Dock så hann vi nog bara vara 1- 1 1/2 timme innan det blev ösregn och åska ute.

   

Så vi gick hem och bytte om, sedan knallade vi vidare till stan.
Där gick vi och hälsade på i kiosken o pratade lite, samt på JC hos bror :)
Vi hann med en fika på Roasters och hamburgare på korvgubben, gott & onyttigt, typiskt mig!


Lägg märke till Vilmas nya converse skor ;)





Skulle egentligen till mamma och äta middag, men tyckte det skulle bli så sent för Vilma eftersom hon somnar just efter kl 19. Så vi åkte hem ist.
Alex som saknar Vilma så mkt nu när bara jag har henne, han kom hit direkt vi kommit hem.
Så dom är ute och leker nu, och jag tar mig friheten att ligga inne i soffan och VILA! :)
Tänk vad snabbt man anpassar sig att ha henne hela tiden från att vara 2 st som man kan dela allt med, även fast den andra kanske har ett heltidsjobb osv.
Kan säga att det är en enormt stor skillnad! Det tar på krafterna på ett helt annat sätt när man är ensam dygnet runt. Så ni som är 2 st, uppsakatta det, njut av det, för jag lovar er det är bekvämt ;)

Nej nu ska jag gå och göra lite nyttigheter också. Typ hänga tvätt, diska lite och ta mig en dusch, utan en Vilma i hälarna :) Hahah.
Pusspuss

Wiihoo

Ja det händer inte så mkt i mitt liv om jag ska vara ärlig, så har inte så mkt intressat att skriva om.
Jobbade till 15, gick till mormor i stan och blev bjuden på góomiddag och jordgubbar :P
Mamma, Vilma och moster Jia var även där.
Jag, mamma och Vilma knallade hem till mamma. Alex gjorde oss sällskap och kom o hämtade sin bil som jag har haft hela veckan, danke! :D
Vi satt o tittade på blocket, lyckades övertala mami om en bil jag ville hon skulle köpa, så imorn drar vi neråt och hämtar den!! :)
Hoppas de är lika fin som på bild..
Det blir jag mamma Vilma och Josefine som far efter att jag har slutat jobbet.

På lördag hade de tydligen lovat sol så då blir det nöta stranden för mig och Vilma :) Har bleknat som fan sen solen försvann haha :P

Nåja är alldeles för trött för att sitta här och skriva, ska ta o lägga mig i soffan ist..


Saknar dig Maggemoo ;(

<3

Ikväll har Nathalie varit här, vi fikade och surrade på som vanligt. Var nog inte tysta många sekunder :)
Tänk att livet/dagarna blir så annorlunda när alla börjar jobba. Man har inte alls samma tid över för sina vänner. Som nu när jag slutar jobbet, då är jag helt slut. Man vill bara mysa med Vilma, självklart träffa ens vänner med. Men jag kan ju inte börja dra med mig Vilma ngn stanns. För det första ska man hem o laga middag o äta. Sen är ju klockan så mkt så då är det nedvarvning  och läggdags.
Men jag kom ju med en smart idé idag, man borde skaffa en 5-6:a tillsammans med en kompis, då kan man ses varje dag efter jobbet. Det blir som ens sambo. man har barnen på samma förskola och så kan man hjälpas åt med hämtning osv. haha.. Så slipper man en karl i huset, mkt enklare att ha med tjejer o göra ;)

Ska ta mig i kragen o gå till sängen nu, har lust att gå o lägga mig bredvid Vilma i hennes säng. Men det blir så trångt och då får jag gå med ryggont hela dagen imorn, inte värt det :)
Nåja redan torsdag imorn, så snart är det helg!
Vad händer då??? Vill mysa, snacka skit o bara umgås. Ngn som är på? :)


Btw, vars tog sommarn vägen???

Heeejjs

Jag kom in!!!! :)

Förra veckan var jag intervju i Kalix ang utbildningen jag har sökt. Hade fått svaret idag i brevlådan då jag kom hem. Tror ni jag blev nå glad!!!? :)
Så den 7/9 börjar jag min utbildning till behandlingsassistent inom kriminalvård, så om allt går vägen är jag färdigutbildad om 2 år!
Åh en sten har lättat från mitt hjärta, nu slipper jag soc och arbetsförmedlingen.
Så nu jobbar jag sista veckan, sen har jag semester med Vilma i 3 veckor. Efter det blir det nog jobb tills September. Konstigt, nu börjar vuxenlivet på riktigt. Strukturerade och längre dagar för Vilma på dagis, plugg och extrajobb för mig. Inte mkt tid över för allt rännande på stan med vännerna och deras barn. Nåja blir väl så till sist, är bara lite ovan :)

Har jobbat nu måndag och tisdag. Vilma har varit med Jenny och Loke, TACK än en gång! Hade inte funkat utan din hjälp :) Onsdag-fredag ska mamma ha Vilma när jag jobbar. Ska även in på arbetsförmedlingen på fredag morgon. Måste lämna nå papper + ska göra en ny handlingsplan med min handläggare.
I helgen skulle jag tro att det bara blir mys hemma med Vilma. Om mamma åker till Tords stuga så tror jag att vi övertar hennes lägenhet. Så himla bekvämt att bo i stan, haha..

Min träning har helt och hållet lagts åt sidan nu när jag jobbar. Har varken tid eller ork. Men en snäll själ sa till mig att jag hade en fin kropp redan och att jag skulle passa på att njuta av sommaren ist.
Så ska ta åt mig av dennes råd. Förut lr ja nu med så har jag alltid trott att jag blir lycklig den dag jag är 100 % nöjd med min kropp. Visst det gör mig lyckligare, men sann lycka kommer innifrån. Jag jobbar på min självkänsla dagligen, och den börjar bli bättre :) Det + Vilma + familjen + vännerna gör mig lycklig!

Slutplåttrat nu, är en lång dag även imorgon. Så ska ta mig i kragen, gå och ta min kvällsrök, sedan blir det att krama kudden.
Natti natti sweethearts


Äntligen är Vilma hemma :)

Det är så himla härligt att ha Vilma hemma igen.
Sen hon kom hit vid 15-tiden så har vi busat, ätit och varit & handlat!
Jag har varit trött sen helgen, men jag har haft så kul så helt klart värt det :)

When I look at you, my mind goes on a trip ;)









Dessa bjuder jag er på idag haha

Can´t find my way out

Igår vare jobb på dagen.. Fick även träffa min älskade dotter! Hon har varit ute på sjön med farmor & farfar sen i söndags kväll. Nu var det evigheter sedan jag var ifrå henne så många dagar i sträck.
Jag är verkligen inte gjord att vara utan min dotter, gud så jag har saknat henne!!
Hon är brun som en pepparkaka, så jävla söt alltså :)
Endast en vecka jobb kvar, sedan semester. Då hoppas jag på fint väder, isf blir det stranden varje dag. Bada, sola och bara mysa på.

På kvällen igår bestämde jag mig för att festa lite. Fick med mig min älskade Nathalie! :) Vi hade riktigt KUL!
Så snart ska det göras om, visst då? ;)
Mötte upp Ida & co där inne med :)

Nu på dagen har jag Vilma och Alex varit o käkat kinamat, sen efter blev det solning och nu sitter jag med färg i håret hos mami & syster.
Ska strax skölja ut, sen blir det boooooden.
Syns i dimman ikv, adios

Godkväll

Jag är som vanligt trött haha. Tror att det är värmen som gör mig så utslagen + att jag slarvar med att äta. Man blir som inte sugen på nå när det är så varmt ute.
Funderade på att dra ut en sväng ikväll, men får se hur det blir med den saken.
Ska ta och ringa Alexandra, hon är nog hemma :)
Assåå, Puss puss










RSS 2.0