Tränat

Har varit och tränat nu :) Så härligt att bli slut i kroppen, men piggare i skallen!
Har även hunnit äta, och ge Vilma kvällsgröten. Ska göra gumman klar för natten, och sen mysa oss ner i soffan för två avsnitt av Andra Avenyn :)
Imorn blir det WP för Rex, han måste ju också få sig lite kroppslig träning, inte bara promisar. Sköj!
Även jag får motion då eftersom att Rex har en örkärlek till att halvspringa när han drar och halvspringa för honom är att kuta för mig ;)

Förresten på Lördag morgon far vi till Alex stuga och sover där till söndag :) Kul för Rex att kunna vara lös ute hela dagen o kvällen om han vill :)


nu mys!


Ny vecka, nya tag :)

Ursch, har blvit mkt gosaker i helgen, lr inte mkt för att vara jag. Men mkt för att försöka vara nyttig!
Ikväll blir det träning, ska möta Jessica på Nautilus, så himla sköönt att fara dit och köra slut på sig.
Jessica har varit här hela dagen, jätte trevligt :) Bara suttit och surrat, ätit lunch, fikat m.m. Rex tydde sig som vanligt direkt, gick upp i soffan bredvid henne och la sig i famnen, Så skönt att han gillar verkligen alla männsikor.

Ngn som vet nån sida med recept på nyttig god mat??
Jag har idé torka, känns som att man äter samma mat varje vecka!

Nu ska jag diska undan och sen klä på mig träningskläderna :)
Ikväll blir det bara myskväll hemma framför tvn.

Helg!

Idag har jag varit ut på en långpromis med Rex, så himla fint ute. Kul när man möter så mkt folk och alla är på bra humör tack vare vädret och att det är helg :) Det är faktiskt sant att det smittar av sig om man går förbi ngn som ler :) Rex skötte sig utmärkt vid alla möten, jag satte inte ens upp halsbandet som jag brukar "ut-i-fall-att". Han kolla på dom mötande hundarna, inte ens stirrade in sig nå, ingen svanshöjning :D  Jag vet att jag skriver om det här typ jämt, men jag slutas aldrig förvånas av det själv + att det gör mig så jävla glad, jag får ork att fortsätta jobba!

Efter promisen med Rex så gick vi in och gav Vilma gröt och tog sen bussen till stan. Mötte upp Linda & Nike för en lunch på Mat&Prat, jätte gott med pasta! Och trevligt sällskap :)
Gick förbi några affärer, köpte två tröjor och ett par byxor åt Vilma, jätte snygga!

Nu sitter jag iaf hemma, väntar på att Alex ska fara in till Lulebo och fixa med garageplatserna o allt. Sen när han kommer hem ska jag iväg och TRÄNA :) Fan vad skönt!! Kände först att jag nog skulle skippa träningen idag, för att jag var så trött. Men jag vet att när jag väl kommer dit så blir jag pigg igen!
Efter sommarn så blir det Inpuls igen, trivs inte riktigt på Nautilus, säkert därför jag inte har tränat nästan nå alls,. Samma var det ju när jag hade kort på Step In, då tränade jag nästan aldrig heller. Men på Inpuls där trivs jag som fisken i vattnet, så det blir helt klart värt kostnaden :)

Ikväll ska vi till Alex föräldrar och äta middag, sen får jag väl se hur pass trött Vilma är, om man far iväg nå eller bara blir hemma? Förresten när vi var på hundhuset i onsdags så träffade jag världens goaste staffe, nu SKA jag ha en! Måste övertala Alex att vi ska ta en från Notorious Top Dogz, dom skulle ta en kull som blir leveransklara till sommarn, helt sjukt fina var föräldrarna också :)

Vad ska alla ni göra ikväll?

Hejs!

Hoho!

Jag ids inte blogg varje dag, önskar att jag gjorde det men så är inte fallet..
Nåväl gårdagen spenderades hemma, städade och pysslade på, lekte med Vilma som numera älskar att leka på golvet. Hon rullar hela tiden, det är hennes nya hobby :) Hon rullar från rygg till mage och runt igen, och så håller hon på, nu när hon sitter så har hon börjat böja sig mot sidan för att försöka krypa på det sättet, söt tösen :) Hoppas det kommer snart, hon blir så frustrerad när det inte går!
På kvällen for kom älskade pappa hit och ställde upp som barnvakt till Vilma, jätte snällt!
Så jag, Alex och Rex for till hundhuset på socialträning! Alltid lika nyttigt för Rex, och för oss som får de vilka framsteg han gör! Redan i bilen när vi är i stan påväg mot bergnäset så börjar han sjunga, han vet att han ska dit, brukshundklubben eller till Tords stuga. När vi kom in var han jätte glad, t om. mot hundar som var sur mot honom. Men efter ett tag blev han stressad och var sur några ggr. Detta gick snabbt över och då var han underbar :)
Det roligaste av allt och det som förånade mig mest var att Rex fick busa med Jessica och Markus rottis/dobberman blandning Birk, och det gick BRA!!! :) En HANE, våran duktiga Rex!
Det var andra ggn dom träffades, först var Rex lite bitchig mot honom och morrade till, då sa Alex bara åt honom, sen så stod dom bredvid varandra och surrade, och när dom vände ögonen ifrån hundarna så hade Rex lagt sig på rygg framför Birk och låg o viftade på svansen. Sen var buset i full gång :) Dock med koppel på eftersom det var inomhus bland typ 20 andra hundar! Men inte en enda sur min från ngn av dom, så vi ska låta dom busa ute snart, det ville iaf killarna!
Förresten var det sjukt mkt folk och hundar där igår, man var tvungen att stå still första 30 minuterna för att det inte  fanns plats att röra sig utan att krocka med ngn typ. Lite sådär jobbigt, särskillt när jag inte riktigt känner mig 100 på Rex ännu. Hade varit bättre om det var utomhus då, men men mkt bra träning iaf :) Jenny, Fredrik och Loke var där med Douglas, skit kul att fler man känner kommer! Och Loke som gåååååååår! Haha skit söt, när Jenny frågade honom vars Emelie var så pekade han på en kille som gick förbi, så snygg är jag alltså ;)

Och rallylydnanden dom visade var INGET för mig, skönt nu vet jag det iaf! Så det blir nog spår eller tävlingsök för vår del. Beroende på hur mkt träning det blir nu när det är varmare ute så kanske vi söker in på tävlingslydnad?? Bara för skoj och peppningens skull, jag har inga tävlingsnerver :)

Och instruktören där kändes inte alls som ngn jag vill lägga pengarna på, visst nog är hon säkert bra på sin sak, det tvivlar jag inte på. Men jag frågade henne lite om hennes tillvägagångsmetoder, och det var inte riktigt som jag vill ha dom.

Jag har förresten tränat nu för första ggn på länge idag. Jag är så sjukt missnöjd med min kropp nu så det inte finns. Så hädanefter blir det träning måndag, tisdag, torsdag, fredag. Jag behöver det, komma iväg och köra skit ut mig. Jag blir så mycket piggare och gladare när jag tränar. Alex har lovat att peppa mig nu, Och det vet jag han kommer göra också. Ingan undanflykter fungerar nu, haha..

Nu ska vi krypa ner i sängen och mysa, det är en dag imorn också. Godnatt!

Kom på att jag har vissa skyddade inlägg också, det är bara att trycka på länken som finns i inlägget så kommer du till det. Bara att fråga om lösenordet så får du det!
Har det mest för att inte alla bilder och sånt ska komma ut till äckliga gubbar!

test

skyddat inlägg

städa, stan m.m

Idag har och är det städdag, rätt härligt att få bort all skit!
Har dammsugit och hängt ut alla mattor, plockat o ordning osv. Vilma har just somnat för att ta sin förmiddagslur, så ska passa på att städa klart.
Såå skönt, Alex tog ut Rex på Ormberget på en långpromenad så jag slapp, tack för det älskling :)
Förresten, nu är det nya hårda rutiner med Vilma som gäller. Gud jag blir tokig annars. Hon somnar sent + är vaken halva natten, för att sen vara jätte trött och gnällig hela dagen. Så när gumman är frisk igen då blir allt som vanligt igen :)

hejdå

Snabb bloggar lite då :)

Medans gumman leker på golvet..
Vilma är fortfarande sjuk, men börjar bli allt bättre. Febern är borta, nu är det bara hostan vi väntar på ska försvinna! Hon gillar inte hostmedicinen, den luktar pyton :D
Idag har jag i varje fall varit på en 44 min promis med Rex, Vilma fick vara hemma med pappa. Han sköter sig så himla bra mot alla hundar vi möter/träffar nu! Man blir såå mallig :P Tänk att allt arbete gav resultat, eller rätt metod gav resultat.. Vi mötte två stycken schäfrar i en gångtunnel där det var skit halt, så då hann jag snabbt tänka - Åh neej.. Men sen kom jag på att jag inte behöver oroa mig för att jag VET att han sköter sig. och se men på, dom morrade och skällde och Rex kollade rakt fram, ngt stressad dock, Efteråt då kollar han på mig och viftar på svansen, precis som att han vet att han är duktig! Sötnissen---

Nåja.. Vet förresten inte hur jag ska göra, vill anmäla Rex till en inkallningskurs, mest för skoj och aktiveringens skulle. + att jag är så himla feg att ha han lös, kanske jag får bra tips, och lite peppning att träna att våga :)
Och är det inte fullt på rallylydnands kursen så ska vi anmäla oss dit med! Vi ska på socialträffen på hundhuset imorn då ska instruktören komma dit och visa vad rallylydnad är för nå! Någon som vill följa? :)

Nu ska jag leka lite med Vilma innan jag måste ta tu maten ur ugnen :)
Förresten blir det nå häng ikväll eller??!!! :)

Sötungen tycker inte om blixten :)
image84

Det här är kul!!
image90

Ful hunden tuggar ben på sin egna lilla stil!
image85
image88
image89



Vilkan jävla skit dag igår!

Eller den började bra! Alex klev upp krin halv 7 och for till Kåbdalis med ett par kompisar för att köra skoter. Han lämnade av Rex hos Alex föräldrar som skulle ha honom där över dagen! Jag och Vilma knallade över till Jenny o Loke för att äta frukost, alltid mysigt med sällskap :)
Loke var lika glad som vanligt, och skulle dela ut mängdvis med kramar och pussar, och Vilma hon mest log.

Efter frukosten gick vi ut på prommis och förbi affären, det var såå tungt att dra barnvagnen i snön, vilken tur att hon bara har Douglas lös, slipper hon tjorva med koppel och shit :)

När vi kome hem åt vi choklad och drack cola, surrade och lekte med barnen, Lisa, Patrik och Ebba kom förbi, och sen även Erik och Linnea. Kul att träffa alla, händer väl inte alltför ofta :)

For hem därifrån kring 4 halv 5 ngn gång. Då fick Vilma jätte svårt att andas, hon kunde inte sova för att andningen var så dålig. Och när hon hostade så fick hon aldrig upp slemet så det lät som att hon höll på att kvävas. Det tog kanske 10 sekunder innan hon fick tillbaka luften, jätte obehagligt.  Sådär hade hon konstant i ca 1 timme. Tillslut så ringde jag jourcentralen, och dom skickade oss till Sunderbyn. Där fick Vilma undersökas och så fick hon kortison som var luftrörsvidgande och medicin utskriven. Jättebra, nu kommer lilla damen förhoppningsvis snart bli frisk :) Vi kom väl hem där kring kl 23. Vilma var helt slut, och vi med, jag hade bara ätit frukost på hela dagen. Och Alex hade varit och kört skoter.

När Alex skulle byta kvällsblöja på Vilma och göra henne klar för sängen så kliver han över sin träningsväska som jag har lagt på glovet, men där i hade en tvålflaska av glas gått sönder, så han får den rakt in i foten så det bara sprutar blod i hela badrummet. Han tvingar mig att tvätta det eftersom han inte kan se under foten ordentligt. Jag håller på att svimma, dels av hunger och trötthet, men även av allt blod och såret (bra sjuksköterskaobjekt va? ;) ).. Han plåstrar om sig och går och lägger sig.. Attans det var hans natt med Vilma, för jag har inte fått mer än kanske 1-2 timmars sömn i 3 dygn tidigare. Men det går ju inte nu när han inte kan gå på foten, så jag erbjuder mig att ta henne. Så i natt har jag också varit vaken IGEN..
 4:e dygnet.
Huvva, jag är som en irriterad och trött zombie, Vilma är sjuk och jäääätte trött, och Alex är skadad! Nu har jag iaf slitit mig upp ur sängen, ätit frukost, diskat, fyllt i föräldrapenningen. Ska knalla ut med Rexen nu, sedan är det storstädning här på Lävägen! Ska även tvinga iväg tjurskallen och sy foten!

Hejsvejs leverpastej!



Mys helg!

I fredags hade vi barnvakt åt Vilma, morfar var det som frågade om han fick låna henne en sväng. Han ville att hon skulle sova över men det kändes så onödigt när vi ändå skulle hem så pass tidigt, så han fick ha henne ett par timmar endast :D
kl halv fem lämnade vi henne där och for vidare till Waldorf, jätte gott och ssåå mysigt :) Satt och surrade om allt möjligt, pratade bland annat om resan i maj till turkiet, vi ska dit en hel massa. Vi måste fixa nya pass åt oss alla 3.
Sedan vid 6 tiden så knallade på till bion, vi såg Michael Clayton, helt klart godkänd :)
När vi hämtade Vilma hos morfar så möttes vi av en VÄLDIGT GLAD vilma, hon skrattade i ca 15 min i sträck efter vi hade kommit :) så hon var då glad att se oss, hon trodde nog inte att det var sant!! haha :)

Lördag morgon så for vi till boden på WP, alla hundar var jätte duktiga! Rex gillar det, men han är ibland lite svårmotiverad! Det är enklare att köra med honom lös än kopplad, han är så rädd för att bli korrigerad.
Ebba gillar som fan att dra hon jobbar på som attan, bra jobbat där Lisa :)
Och Lycka, hon skötte sig hur bra som helst, hon stod där och tittade på alla hundarna fint vid Maries sida!
Det där är ngt jag vill fortsätta med, Boden gruppen är ju skit trevliga!! Önskar bara att det kommer öppna i Luleå också, lite svårt nu när Alex kommer börja plugga igen + jobba extra, då kommer jag aldrig ha bilen under helgen, så då kan jag inte samåka med ngn heller eftersom att jag behöver ta med mig Vilma och då även bilbarnstol och barnvagn.. Så jag får se hur det blir med all seriös träning.. Kanske får ägna mig åt det på fritiden bara här hemma ett tag??

På söndagen så for vi ut med skotrarna jag, Alex, Jenny, Fredrik, Jens och Ville. Vi skulle egentligen åka mot Sunderbyns skoterstuga, men bestämde oss för att fara till Statoil i Gammelstan och köpa krov ist, jag var vrålhungrig, hade endast ätit frukost!
Det var skit trevligt och jättekul, lär vi väl göra om ifall det nu kommer nå mer snö i år?? :)
Och nu dagarna efter har jag grymt mkt träningsvärk, haha är sååå otränad så jag skämms :)

Hade tänkt ta upp träningen seriöst nu denna vecka, men jag har ont i halsen, så jag väntar till jag är helt frisk. Då ska fettet brännas :D

Än så länge har väl veckan inte varit så händelserik, var ute på en promis igår en hel massa. Hundarna fick busa, eller inte Rex men alla andra :) Tror inte han skulle fungera med Zeke då han har lite svårt för större mörka hundar. Men han skötte sig iaf jättebra mot alla mötande hundar, vad mer kan jag begära just nu? :) Det är bara att träna träna, träna!! :) Hade det inte varit för att jag är liite rädd för större hundar så hade jag velat ha Holly, mys tjej :)

Nåja nu ska jag vara social med familjen, hejdå!

Gumman i vagnen
image82


Leker med pappa på golvet!
image83

2 timmars härlig promenad

skriver sen, ni får bilder nu!

image77

image78

image79

image80

image81

Nu kommer min fortsättning

Ville se Mannen som talar med hundar innan skrev klart, det är ju så bra!

Hur som haver, det händer väl inte sådär jätte mkt i mitt liv. Men i Vilmas!
När man sätter henne på glovet så sitter hon själv utan stöd, hon har även börjat parera så när hon håller på att falla tex. bakåt så trycker hon sig framåt osv :) Jätteduktig! Ikväll märkte jag även att när jag sätter en leksak en bit framför henne så hon inte når den, då lutar hon sig framåt så hon tippar, tar emot sig med händerna och drar fram benen. Lillgummsan min :)
Hon tycker iaf att det är jätte kul att sitta på golvet och leka, tror att hon känner sig stor ocvh duktig då, och det är hon ju också :)
En annan sak jag har lagt märke till, är att hon har blivit jätteintresserad av Rex på sistonde. Direkt han är nära så sträcker hon armarna efter honom och ska klappa han. Rex blir jätteglad av att hon också vill fram till han.. Han är så duktig, han bara ligger där när hon sliter han i läpparna, ngn gång kan han passa på att slicka på henne, då tycker han att det är jämt :D
Min lilla gumma blir 6 månader nu den 23:e, förstår ni, ett halvår!!! Tiden går så fort att man inte anar.. Nyss gick jag ju där med kulan i vädret, och nu känns det som att hon alltid har funnits hos oss :) Älskar henne!!!!!!!!



Jag och Alex har även kommit fram till en sak. Vi ska ha en till hund :D
Rex har blivit så betydligt bättre, och med dessa framsteg så har vi snart nått vårt mål, målet vi har nu!
Och när detta mål är nått så finns det inte en enda dålig egenskap hos honom som överväger vår tanke på att skaffa en till vovve :) Han är så duktig Rex..
Idag när det gick förbi en långhårig stor hund (Collie??) så varken resta han svansen eller stirrade in sig, detta var på en bits avstånd, men dessa hundar är Rex LIVRÄDD för, så himla bra skött av han!
Nu har vi kört med >Jennys råd vid möten plus att vi har användt oss av nyckeln, och detta har gett oss en helt ny hund.. TACK JENNY :)

Haha nu spårade jag igen..
Hur som haver, hunden vi ska ha blir en staffordshire bullterrier, passar oss som handen i handsken :)
Jag gillar lite knasiga hundar, hundar med humor. Dem ska ha en egen stark personlighet, vara människokära, barnvänliga. Behöver inte gilla alla slags väder, speciellt inte snöstormer, ösregn osv, haha..
Gillar även deras tillgivenhet väldigt mkt..  Ett annats stort plus är deras storlek!
Kan inte komma på en enda staff jag har träffat som jag INTE har fallit för :)

Så nu får vi se om det blir en valp, unghund, vuxen? Omplacering, adoptivhund, från kennel, egen öppfödning eller vad? Hittar vi en som vi trillar över så blir det så. Ska inte stressa :)
Men har iaf pratat med 3 st olika kennlar som verkar himla bra! Och har mailat på en hund från Irland, som jag föll pladask för :) Ska ringa och prata med kvinnan där imorn, hann inte idag!

Uppdatering på hundfronten kommer!


Annars i stora drag så trivs jag med mitt liv nu! Jag har en underbar pojkvän som är pappa till vårt barn. Han tar sitt ansvar plus mer, ställer alltid upp för mig, finns alltid där :) Kunde inte ha hittat bättre, för oss var det nog kärlek vid första ögonkastet! Är glad att jag var fjortis som sprang omkring på stan just den kvällen, för annars hade vi ju inte träffats ;)

Nu ska jag dra mig till den sköna sängen och sova, det är en dag imorgon också!

Bjuder er även på dessa gobitar :)


Jag o Vilma på nyårsafton påväg till Jenny fredrik o loke!
image68

Alex o Vilmisen just innan vi ska äta vår goda middag!
image70

Rex leker herre på täppan! ;P
image71


Först låg dom och sov så här, sen ville Rex mysa på riktigt så han kröp upp bredvid Vilna ist och somnade tätt inpå :)


Den andra sötunge LOKE, jag blir så glad bara av att se honom. Älskar den människan:)


Gullungarna tillsammans, och kollar man noga på Lokes läppar ser man att han ska goa och säger: Mmmmm.
Visste Jenny? :)


WP, isen, hundträning m.m

Rex har fått gode mkt aktivering dessa dagar, han är helt slut i både skallen och kroppen ;)
I lördags var vi och drog bildäck med honom, var till WPS Boden och prov tränade, Rex stor gillade det! Sen var jag ute på en powerwalk, och självklart var Rex med, hundmöten gick skit bra! Även på WP!
På söndagen for vi ut på isen och åkte skridskor, han fick dra oss om vartannat..
Och idag gick vi prommis jag, jenny, marie, pia och karin med hundar! Tränade lite smått lydnad, tyckte att alla hundar var okoncentrerade. Rex ville inte alls ta kontakt, men han skötte sig utmärkt mot Zeppy och det är ju huvudsaken ;) Han fick även dra lite, har fått lite mer effekt i kommandot nu :)

skriver mer sen ska se Ceasar Milan

fredags kväll

Försöker lista ut vad jag ska göra ikväll, antar att det bara blir att ta det lugnt. Men lika bra är väl det, så man blir frisk snart. Kom och tänka på i Maj, skönt då åker vi till Turkiet hela lilla familjen. Mamma ska bjuda oss :) Så det blir jag, Vilma, Alex, mamma, Jossan, Tord, Christoffer, Sofia och Tindra! Bara sola, bada äta gott och njuta! Sen efter det blir det förhoppningsvis att jobba hela sommaren. Alex ska vara hemma med Vilma då, han längtar nog efter att få vara pappaledig tror jag :D

Har varit på stan idag och fikat med Pia, köpte en chokladboll, ett wienerbröd och en cola, lika att slå på stort! Haha det går inge bra med mina nyårslöften :) Kanske går bättre när vardagen börjar på riktigt. Alex ska ju vara hemma en vecka till, skööööööönt!
Har bestämt att jag ska börja gå på växhuset med Vilma nu varje vecka, binda lite nya kontakter med andra mammor :) Alltid lika kul att lära känna nya människor!

Förresten Marie, kom på att ist för att skicka alla bilder jag har som du ska få, så lägger jag dom på en skiva du får ist, mkt smidigare!

Ska fortsätta med andra nyttigheter nu :)
Bjuder på lite ögongodis ;)

image67


souuuuva nu

Jag är trötter, ska krypa i säng med älskling nu och se klart filmen.
Idag klev jag upp kl 7, matade Vilma och satt i soffan med tända ljus och såg Andra Avenyn, skit bra är det ju!
Ser alla avsnitt från början, på Svt´s hemsida.

Shit Vilma är verkligen inte en liten bebis nå mer, idag la jag ner henne på bara golvet, ingen filt eller nå under. Så hade hon bara klänning och blöja på sig. Då försöker hon dra sig upp på alla fyra, hon vill ju krypa snuttan :)
Lite tråkigt det där när man har hund, egentligen enda nackdelen.. Det blir omedvetet att man inte lägger barnen på golvet sådär jätteofta, visst på en filt, i babysittern osv. Men det är ju inte samma sak. Jag vet att Rex går dit provar slicka, sen säger man åt honom så går han därifrån eller lägger sig en bit ifrån och kikar. Så är ju inget problem så. Bara man själv som är så bekväm..
Men nu ska det bli ändring på detta! Helt klart!!
Rex vet att han inte ska vara och slicka på Vilma, men han blir ju såå himla glad, man ser att han tillochmed måste titta bort när han ligger nära henne för att kunna låta bli, och visserligen så är ju det endast bra. För han verkligen älskar henne, och det är jag ju glad över, men men :) Svårt det där, vill ju inte säga åt honom för "hårt", så han ser Vilma som en "dålig sak".. För tänk då när hon börjar gå osv. och hon tex.  klänger på han då kanske det blir så att hunden blir less för att dom vet att han inte får busa??
Vad tror ni?
Äh nu spårar jag som vanligt, jag vet å iaf att Rex alltid kommer att älska Vilma oavsett vad, han skulle dö för henne tusen ggr om.. Vill bara inte förstöra det där dom har nu :D

Jajja, ska sova nu. Hejs!


And all you need is love

Klev upp tidigt imorse, kl 7 rättare sagt. Håller på att tvätta i tvättstugan nu, bra för jag hade inga rena kläder kvar nästan! Idag blir det nog jag som får knalla med Rexen själv tror jag, hade tänkt skona älsklingen, han har varit så snäll och ställt upp på alla dessa långpromenader ända sen han blev ledig (just innan jul) :) Så jävla snällt.. Jag behövde verkligen ett andningsuppehåll i allt vad som heter hund. Och NU har jag fått nya krafter, allt med Rex känns lika roligt som vanligt igen, om inte ännu roligare! :)

Nyår spenderades här hemma på Lävägen, vi myste på hela dagen här hemma. Blev inte många knop gjorda, vid eftermiddagen så duschade vi, lagade middag och tände ljus. Det blev fläskfile med potatisgratäng och sallad, jättegott!!! Alex hade även köpt vin och några öl som n vi skålade med, tänk att jag har lärt mig tycka om vin, trodde jag aldrig skulle inträffa :) Vi satt iaf kvar vid bordet och surrade rätt långa, hann tom. diska undan allt.. Såg lite tv och så sen gick vi över till fam. Friberg Nilsson och satt o surrade. Jenny pappa och hans sambo Pernilla var där. Var meningen att vi skulle äta efterrätt tillsammans, men både Vilma och Loke var så trötta att ögonen snurrade, så vi bestämde oss för att gå hem ist! Det var ju hur som helst jätte trevligt där även fast vi inte blev kvar så länge :) Rex var då iaf helnöjd, för jag brukar alltid platsa honom när han är hos andra, gillar inte när hundar vandrar omkring.. Men nu fick han för en gång skull bara gå omkring och hälsa på alla, han hann även göra sig snygg för Jessie (R och P´s hund) ett par ggr! Och ligga på golvet och mysa/busa med Pernilla, tror att han har fått en ny favorit :D När vi kom hem såg vi på nyaste American Pie, den var lite urspårad, men rolig :) Skålade vid tolvslaget och såg raketerna, fortsatte att se tv, surra och dricka vin, sen gick vi och la oss :D Bra start på det nya året!



Om jag skulle göra ett långt 2007 kort så skulle jag förklara det som:

- Lite långtråkigt, men ändå skönt (Var arbetslös, men gravid och väldigt trött)
- Spänning och förväntan (Efter att få träffa Vilma för första ggn)
- Ny vardag, och ett helt nytt liv (Jag stortrivs som mamma :) )



Det nya året ska bli minsta lika bra har jag bestämt mig för, fast kanske lite mer aktivt, ska även ta vara lite mer på dagarna utan att stressa :)
Har även dessa löften:
- Leva mer hälsosamt, alltså träna ca 2 ggr/ v. Äta bättre.
- Minst 2 ggr/v ska Rex få arbeta ordentligt på ngt sätt, ex.  Spår, dra vikter, lydnad.
- Mer kvalitetstid med vänner och min familj.

Ni som känner mig vet hur velig jag är, så bli inte förvaånad om jag lägger till ngt löfte allt eftersom :D



Nu ska jag ner igen! Har Rexen med mig, tycker inte om tvättstugor! Haha fast vem kan den här grisen skrämma bort?? ;)

image7

RSS 2.0