Trött, slut, orkar snart inte mer.... Usch...

Trött, slut, orkar snart inte mer.... Usch jag har verkligen ingen energi kvar, o läkaren jag var i kontakt med igår vill ej ge mig dropp förrän KANSKE efter den 7/2 då jag ska tillbaka till Bm. Jag lovar o svär att trots mitt väldigt noga järnintag i kosten så kommer värdena ha sjunkit ytterligare! :S känner ju själv att det redan nu är sämre sen sist, vissa dagar orkar jag ju knappt stå/sitta på hela dagen. Känns som att jag bara gnäller o gnäller, men det går ut över min dotter, mig och min sambo att må såhär när hjälp faktiskt finns att tillgå.. Längtar efter att få bli mig själv igen!


En kort resume av året som varit :)

Januari 2010:
- Den 2:1 Januari friade Johan till mig, tanken var att den 9:e September skulle bli dagen vi förlovade oss. Men så mycket annat som husköp, bebis, nya hundar, flytt osv kom emellan, hur romatiskt det än låter ;) Men känner mig inte ett dugg stressad, det blir när det blir :) Jag vet ju att mannen jag älskar vill gifta sig med mig inom kort tid <3 Vem vet det kanske blir bröllop direkt ;)

- Johan var i Thailand 2 veckor, så jag o Vilma firade nyår ensam hemma. Det var tomt.

Februari:
- Vi börjar planera att ta hem en andra hund.

Mars:
- Firade Albin som fyllde 10 år.

- Bokade resa till Thailand som skulle blivit av den 4:3 December, dock så fick jag ej vaccinera mig så vi valde att skjuta på den. Dock så täckte inte försäkringen den orsaken då dem anser man kan åka utan vaccin trots att barnet kan smittas (vilket jag vägrar riskera!) Så vi miste handpenningen på ett par tusenlappar, men vad tusan. Det regnade typ i 2 veckor så vi gråter inte ;)

- Jag blev brunett.

- Tömde hemmet på en massa möbler o köpte nya fina :)

April:
- Älskade dockan kom hem från sin 2 veckors resa i Thailand, underbart!
- Vilma slutade med blöja på dagen helt och hållet!
- Valborgsmässoafton spenderades hemma, jag Vilma, Johan o Kompis. Åt god middag, smällde raketer och hem i soffan för en massa mys!

Maj:
- Vi hittade ett fint radhus i Sävast vi började bjuda på. Men det steg mer än vad vi tyckte det var värt. Sen så kändes det nog uppenbart inte helt rätt innerst inne då vi båda ville bo mer avsides.

Juni:
- Började deffa ner kroppen lite, stannade på - 5 kilo, nöjdare än på länge. Dit ska jag igen, efter denna bebbe kommit ut ;)
- Den 21:a åkte vi neråt i Sverige mot Danmark för att plocka hem Power och ställa ut honom på WDS.

Juli:
- Jobbade för mycket och fick magsår.
- Vi blev husägare :)
- Älskade Vilma blev 3 år gammal!
- Power blev 2:bästa hund på Amstaffspecialen.

Augusti:
- Plussade med bebis :)
- Fick min efterlängtade tattueringstid, dock blev den skjuten på pga gravidteten :) Men snaaart!
- Jag fyllde år.
- Jag o Emma åkte ner till Visby på hundutställning :)
- Bestämde oss för att Ferra skulle bli vårt nästa köp.

September:
- Gick ut med att vi väntade bebis.

Oktober:
- Johan fyllde år :)
- Flyttade till Kusön!
- Inskolning hos dagmamman Anna, gick hur bra som helst!

November:
- Startar målning av Vilmas rum, som ännu ej är helt klar :P
- Hårförlängning.
- UL, en liten pojke som beräknas den 23 April ist för 26:e som vi räknat. Får se när lillen vill komma. Blir det en liten Wilde kanske? :)

December:
- Julafton hemma :)
- Även nyår hemma med vänner :)

Nu måste jag plugga så får fylla på med bilder sen när tiden finnes!

Som vanligt så lär jag mig aldrig ta det l...

Som vanligt så lär jag mig aldrig ta det lugnt, o det får jag sota för nu.. Nästan 2 timmars promenad, städning av hemmet o hundhuset = alldeles för mkt för mig just nu.. Är så trött att jag seriöst vill lägga mig ner o gråta. Denna vecka blir plugg inför tentan, vilket jag kommer göra i sängen.. Annars mår vi bara bra, saknar prinsessan som tusan :( Men bara man lär sig leva med det! Johan är o handlar, blir varma mackor o annat gott ikv till solsidan!


Test

Test


V. 26

Var på rutinkoll hos BM i morse.
Mina järnvärden har sjunkit ytterligare trots försök på kost osv. Så nu blir det mest troligt dropp snarast, typiskt.
Sf-måttet: 24, mitt på sträcket enligt henne.
Viktuppgång: 6,2 kilo.

Har fortfarande detta morgonillamående, verkar vara att bara stå ut med det de restrerande veckorna. Enda krämporna jag har är foglossning samt sammandragningar/förvärkar. Men jag tar det lugnare än vanligt och vilar när jag känner att jag verkligen behöver. Jobbar ingenting, och kommer nog fortsätta i den banan tills bebis är ute :)

Vi längtar efter dig <3

Saknad och seger.

Jag saknar lilla Vilma, jag saknar min stora älskling Johan samt Ferra och Kompis. Man är som knappt halv när hela familjen är bort, meningslöst är ett ord som skulle passa bra. Men på några minuter dyker pappa upp med min älskade dotter!! <3 Och inatt kring kl 3 kommer Johan o Ferra, äntligen hela familjen samlad, full trupp så som jag älskar det :)

Ferras offentliga utställningsdebut i Sverige gick ju kanon! Är så stolt över lilla divan där, hon kommer gå långt misstänker jag. Så fort jag bara får lite enrgi i min kropp så kommer jag sätta igång hårdträning av lydnaden på alla 3 hundar, det är dax för länge sedan. Alla sköter sig väl bra i dem flesta situationer, men tex utomhus hade jag ju velat att alla skulle vara lika lättsamma som Kompis :) Sen hade det ju ej varit helt fel att ngn gång få gå ut på tävlingsplanen med ngn av dem ngn gång, men det är lång väg dit, o först ska bebis ut så kanske nästa år haha..

Magen den växoer och gror precis som den ska, dock har jag haft förvärkar så jag blivit stoppad med Bricanyl. Läkaren sa att han ej ville se mig där förrän i April, så nu är det lugnt på Kusön från min sida. Jag måste helt enkelt vila lite mer nu o inte rejsa på som förut, kroppen klarar tydligen inte det nu.

Jag är så galen i alla bebis saker som ska köpas, vill ju ha allt perfekt så vill ej köpa ngt förhastat :)
Men det vi har tänkt köpa redan nu typ, mest för att jag faktiskt inte kan hålla mig är babysitter, babygym, bilbarnstol för allra minsta. Så om ngn har ngt av det till salu så hojta vad det är för ngt o pris :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna tills gumman kommer hem!

RSS 2.0