Slutet av Maj, början av sommaren!

Jag hann tyvärr knappt njuta något av finvädret som varade ett tag! Jag hade skola i Kalix hela dagarna, men försöker intala mig att det bara är slutet av Maj, och det är alltså först snart den riktiga sommaren startar, då känns det inte lika pissigt! ;D Nåja jag blir ju erfarenheter rikare och kunskap är ju aldrig fel, men hade ju inte tackat nej till att leka med Vilma och pressa i solen på dagarna istället, typ ta långa promenader med barn & hund, underbart!
Tittar på sommarschemat jag ska jobba flera ggr, bara för att vänja mig med tanken att det kommer bli MKT jobb hela sommaren, njag är sån att jag måste vänja mig vid tanken av något för att kunna göra det sen, annars blir det alldeles för stor omställning. Tur att jag har så sjukt bra ställe jag jobbar på! Jag trivs och känner mig verkligen som en i gänget trots att jag nyss börjat, känns inte som att fara på ett jobb när jag åker dit, mer som att fara till en kompis. Det ända skillnaden är att man inte väljer tiderna själv, hoho :D Så jag tror att sommaren kommer gå bra trots allt. Alla lediga stunder kommer jag ta tillvara på till tusen procent, ska njuta av min underbara familj och bara vara, inte känna någon stress. Det kommer bli min sommar :) Utöver det så är bara några få hundutställningar inbokade, samt min bror Christoffers bröllop och Johans syster Josefines bröllop, sen så får vi se om jag följer med till Danmark och hämtar hem Power eller inte? :)
Men vi får köra på inställningen att vår semester och vila kommer i December då vi åker till Thailand, då ska vi koppla bort allt och bara rå om varandra :-* Så fram tills dess får jag inte känna efter utan bara köra på med skola och jobb utan att blir trött.

Vi hade lilla Vilma i 2 veckor och sen nu utan henne två veckor, förutom undantag ngn 2 nätter. Detta för att passa ihop så bra som möjligt med min skola och alla dagar i Kalix. Så nu på fredag kommer gumman hem till oss igen, äntligen! :) Då slutar jag relativt tidigt så då åker jag direkt och hämtar henne! Sen på måndag, tisdag och onsdag så ska Johan hämta Vilma eftersom han slutade kl 15 och jag först kl 16 och måste köra från Kalix o allt. Så det släppte en stor sten från mitt hjärta när hon slipper långa dagar! :) Taack älskling!
Torsdag hade jag en lite kortare dag och fredag är jag ledig, Då blir det en långpromenad med Kompis och sen babysång med Vilma, ngn som vill hänga på? :)

Nu ska jag ta o avsluta, vi är jättetrötta båda två, tar hårt på krafterna att vara nyttig :P haha!








För fleeeer månader sedan mådde jag inte alls särskillt bra, under många månader framåt så tänkte jag att livet aldrig kommer bli särskilt bra igen, allt gick i motvin och uppförsbacke. Jag trodde att det inte fanns ngn som var "rätt" för mig som skulle få mig att se på livet på ett annat sätt. Jag tänkte att kärlek var skit och ville bara vara ensam och hitta mig själv. Jag var ensam under en längre tid, hittade mig själv och började må lite bättre i mig själv. Tänkte att nu ska jag leva ensam och bara ha mitt liv med Vilma, men så dök Johan upp. Ingen utav oss skulle gå in i ngt nytt, men se så det slutade.
Tänk så livet kan förändras till det bättre, bara man träffar rätt människa att dela livet med. Johan har fått mig att se på livet med helt andra ögon. Jag har äntligen funnit den jag vill skapa mitt liv med, det är en fantastisk känsla som bara finns där och man ej kan motstå hur mkt man än försöker, hihi :-)
Både mitt och Vilmas liv har blivit förändrat till det bättre eftersom vi båda har fått världens finaste människa i vår vardag <3  VI älskar dig Johan :-*

Tusen roser vill jag ge..

Min underbara älskade pojkvän där hemma! <3


Du är så fin, omtänksam och kärleksfull, du fyller mina och Vilmas dagar med sån glädje o kärlek.
Älskar dig mer o mer för varje dag som går, tusen tack för att jag får dela mitt liv med dig <3
/din

Fortsättning.. bilder..

Lite interiöra bilder.










Passar oss perfekt, sitter o tänker på det hela tiden. Kunna släppa ut Vilma på gården och leka utan att behöva vara orolig för lustiga människor eller bilar. Det bor nästan bara barnfamiljer där så Vilma kommer få en massa nya vänner :) Dessutom blir vi isf granne med Janne o Irina, sjukt kul!
Hela radhuset är relativt nyrenoverat, ljust överallt med öppen planlösning, precis som vi gillar det!

Vi har hunnit vara o hälsat på Johans mormor o morfar i Kukkola, myst på och hjäöpt dem lite på gården. Sen åkte vi vidare hem o bara myste på. Vi har även varit hos svärföräldrarna, ätit grillat o umgåtts! :) Sen förbi Jessika o Jacob så kompis o boss fick busa, o sen förbi Anette o Mathias o kollat på deras nykomling, sååå sööt!
Längtar såå tills min utbildning är klar, för färdigtutb ska jag vara innan vi tänker sätta en liten älskling till världen <3

Nu ska vi se mannen som talar med hundar o äta kvällsfika, sen mysa :-*


Livet leker och jag med!

Gud att man kan känna sig så lycklig?! Helt otroligt.. Jag omges av människor som ger mig sån positiv energi, och jag hoppas att jag bidrar med minst lika mkt..  Radhuset ska vi och kolla på på söndag! Så snart kanske vi bli bodensare ;) Här får ni ett litet smakprov:













Måste läga Villis nu, lägger upp mer sen :D

Jag har äntligen hittat!!

Nuuu vet jag vars vi ska flytta, vi SKA SKA SKA flytta dit :) Jag vill iaf det, haha!
Snart kommer älsklingen hem från Boden, o jag tror han kommer bli lika sugen som mig..
Åhh helt perfekt ställe när man har barn, wiie :D Återkommer med mer info om vars osv,  ifall min käresta håller med mig :D

Hitta..

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra. Som ringer upp dig även om du slängt på luren. Som stannar uppe bara för att se dig sova.  Vänta på pojken som kysser dig i pannan.
Som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " det är hon"

Jag har hittat honom redan, och det finns ingen känsla som slår äkta kärlek mellan två människor :)
Jah älskar dig Johan!


Lev livet, och njut!

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kr på ditt konto.
Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.
Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag.
Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto! Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID. Varje dag blir du utrustad med 86 400 sek.
Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid. Om du inte utnyttjar dagens insättning så är det enbart ditt val. Du kan inte övertrassera kontot i morgon!
Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning.
Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.
Lev medans du faktiskt lever, för du är död i en evighet..


RSS 2.0