puuuh

jag tror aldrig jag har varit sjuk såhär mkt förut. är så slut..
bara jag blir frisk tills på söndag då vilma kommer till mig, annars vette fan hur det kommer gå?
har ju lyckats smitta min mor nu med, men i värsta fall kanske far kan hjälpa till?
gillar inte att vara beronde av andra människors hjälp, aja vad gör man?

ska gå o lägga mig o vila, är helt slut.


saknar dig

Söndag

Nu är Vilma hos sin far igen o jag är själv. Jag hatar att vara själv, finns inget positivt med det.
Ska träna bort den här veckan så den går fort.



Om det blir som jag tror så kommer jag aldrig öppna mig igen, aldrig

Brrrrr

Shit så kallt det är ute alltså! Nästan så det gör ont i ansiktet då man går ut. När jag gick med hjärtat till dagis i morse så började det rinna tårar pga kylan, o det blev inte direkt varmare när ansiktet blev vått haha.
Det har inte varit så händelserik dag, men jag känner mig fruktansvärt glad ändå. Sådär löjligt glad faktiskt :)
Ska öppna butiken imorn, så blir upp tidigt så vi hinner allt som ska göras innan. Det känns skit kul att få jobba imorn! Sen på fredag blir det middag med Madde o Jessica. Det var ett bra tag sen vi hängde allihopa, sist var det i somras vi sågs på en fika i stan. Men innan det typ flera år!
Hoppas bara att min far vill ha Vilma hos sig, men han lät väldigt positiv då jag frågade. Konstigt? ;)
Aja säkert för att jag jobbar nu, han är lite sån. Bara jag jobbar, håller i mina pengar, har ordning o reda på saker o ting då är han så stolt över mig, haha :P Fast måste erkänna att jag har ärvt en hel del pedanthet o sånt av både min mor o far. Nästintill jobbigt att jämt ska ha stenkoll på ALLT. Allt ska vara prefekt annars är det inte nog bra. Jag blir stressad o arg när det inte är planerat o fixat in i minsta detalj, haha. Oj oj jag låter ju lite knäpp. Fast det finns faktiskt en hel del fördelar med det också ;D

Åh på tal om Vilmis igen, han har nu börjat säga barnens namn på dagis. Anna o gustav.. Kommer väl fler eftersom :)
Hon sjunger även delar av Imse vimse spindel samtidigt som hon gör rörelserna.
Åh det är så kul när orden bara ramlar ur munnen på henne. Hon är så himla gudomlig denna dam. Så lättsam att ha o göra med. Visst nå är det ibland tufft att vara ensam med henne. Men jag är nog ändå ganska bortskämd då hon är så snäll :) Haha det här kommer jag väl få svälja sen nu bara för att jag skrev såhär. Hon kommer väl hämnas med en vaken natt lr nå ;P

Nu ska jag städa vidare, sen ta en dusch o landa i soffan.
Ha en bra kväll för det ska jag :)

Vilma, mamma älskar dig!

Goddag gott folk :)

En riktigt bra dag idag.  Har iaf ett bra humör, dagen startade bra så hoppas det fortsätter såhär nu :)
Har varit o lämnat hjärtat på dagis nyss, hon somnade i vagnen på vägen dit.
Håller på att äta lunchnu, ska strax iväg till stan, blir o jobba 12-19 idag, nice! Inte för att jag egentligen var så sugen på det, men allt handlar om inställningen :) Eller jag vill jobba, men tycker det är så drygt att ha ett extra jobb där dom kan ringa in en när som helst. Blir ingen planering då, oh jag är en människa som måååste planera. Aja snart så får man väl sig ett jobb, annars blir det att börja plugga till slutet av sommaren/hösten, ifall jag kommer in vill säga :P

Vilma har sovit relativt oroligt i natt, vet ej varför. Men gissar på att det är tänder som spökar.
Vi hade en helmysig dag/kväll igår. Lagade god mat, kramades, lekte o badade. Shit vad jag har saknat henne! Blir bara svårare o värre att vara ifrån henne en vecka åt ggn ju äldre hon blir!

Har kommit på att Vilma nog kommer bli en surrkvarn som sin mamma, haha! Gud så hon pratar.
Ord hon säger hela tiden är hejdåå, nehee, jiio, spindel, kan räkna till 3 (fast säger bara 3 ;), bil m.m. Jag glömmer som vanligt hälften.
Men hon sätter ihop 2-3 ord i meningar när hon pratar, inte alltid men det händer ofta. Typ allt man frågar henne om så svarar hon nehee o skakar på huvudet :)

Har fixat lite med försäkringar osv idag.. Så mest troligt borde min läkare  kontakta mig så jag kan säga att jag inte vill operera mig igen. Då får jag äntligen mina pengar :D Blir riktigt nice!
Har tänkt mig en resa till sommaren isf, o sen förstora brösten :)

Aja nu måste jag kila till bussen

Vilken tur jag har!

Som har min mamma :) Igår på morgonen så ringde jag mamma på jobbet o sa att jag mådde riktigt riktigt dåligt. Så snäll som hon är tog hon ut vård av barn (barnbarn) och kom hem till mig o Vilma på Björx. Hon var där hela dagen till kl 16 då jag o Vilma somnade.
Kl 18 vaknade vi igen, kände att jag var för dålig o vara själv med henne så vi fick skjuts av Alex till mamma. Mamma har och tar fortfarande hand om Vilma åt mig så jag får vila. Jag har över 40 i feber trots Ipren o Alvedon. Känns precis som att jag ska falla ihop. Men vi blir här tills imorn när Vilma åker till sin pappa. Och hon har redan blivit betydligt bättre, o det är huvudsaken :)

STORT TACK älskade mamma! Och stort tack till Alex med som har Magge åt mig!
Så snällt av er :)

åhh

aldrig får jag sova!

tycker synd om vilma, o nu är jag också smittad!


Du har lovat mig..

Och jag hoppas du håller ditt löfte nu...

Vilmis somnade redan kl kvart i sju ikv. + att vi båda sov 2,5 timmar nu på dagen idag.
Men måste säga att jag ändå inte är utvilad. Tror jag är påväg att åka på samma sjuka som Vilma har :/
All disk är borta, o allt undanplockat. Så nu ska jag ta min kvällsrök sen en dusch. Efter det min efterlängtade säng, myys! Håller bara tummarna att jag får sova nå i natt.

Imorn måste jag förresten in till stan, ska lämna datorn till Josefin, in på försäkringskassan o så. Men beror helt på hur Vilma mår. Är det som idag så blir det svårare.

Bye bye baby

Gaah

Jag är tröttare än tröttast! Vilma har varit vaken till strax före 5 i morse. Sen bestämde hon sig för att slå upp sina fina små blå kl 8. Men snart så vill hon väl sova middag, då ska jag med sova :) Sitter faktiskt fortfarande i nattlinne, blir fruktansvärt skönt sen. Stackars liten, hon hade 41 i feber i natt trots alvedon. Och nu så har hon blivit så pass gammal att hon fattar att hon kan få feberkramper då hon har feber. Så då vägrar hon somna. Nåja jag har på känning att hon är bättre imorn :) Isf så ska vi på Leos i helgen, det skulle vara kul!
Måste laga nå lunch nu, sen kryper vi ner i sängen. Hejs




Nyvakna


Sjuk, saknad o stress

Vilmis är sjuk. Inte sängliggande, men bara inte dagis-frisk. Så hon är hemma med mig idag. Säkert imorn också skulle jag tro? Vi ska väl passa på att bara mysa på, städa lite som vanligt o bara äta en massa gott :)
Alexandra skulle på arbetsintervju, sen skulle hon komma förbi o hänga här. Så kanske packar ner gumman i vagnen när det är sovdags, så får Magge komma ut o röra på sig.

Igår så var Jessica här, hon hade Birk med sig. Magic o Birk är fruktansvärt enkla hundar båda två, så dom accepterade varandra på en gång. Dom hade riktigt kul tillsammans! Sen var det riktigt roligt att träffa Jessica igen, förstår inte varför vi inte gör det oftare? :D Aja det ska bli ändrig på det nu.
Magic var gode utslagen sen, han sov resten av dagen o natten utan att röra sig en millimeter.. Han som är svår att få trött i vanliga fall. Det var säkert ansträngande att det kom in en helt ny hund i hans hem o sen en lång promenad på det :)
Så kul att se, Magic är ju väldigt undergiven av sig. Men Birk var inte det minsta dominerande ändå så la sig Magic jämt, haha :D
Vi knallade o hämta Vilma på dagis redan kl 13, dom hade haft vikarier på dagis hela dagen igår. Det hade gått hur bra som helst. Hon hade ätit, sovit o lekt bra. Känns skönt o veta att allt fungerar som det ska även då.

Jag vill vill vill så gärna ha Magge kvar här hos mig. Men hur mkt jag än planerar o är effektiv så går det inte att få ihop allt. För i längden så kan man inte leva ett liv där man ständigt väljer bort sig själv.

Nu ska vi busa på här. Hej på er!



Btw, jag saknar dig faktiskt... Men är rädd att detta inte kommer fungera så bra i längden..


Äntligen :)

Igår kom gumsan hem till mig igen, så jag har saknat henne!
Hon fick fara på dagis idag, jag var iväg till sunderbyn på ögonmottagningen. Mest troligt så har jag reumatism i ögonen, inte kul! :( Aja man får väl vara glad att det inte var ngt "värre".
Efter läkaren så for jag hem o lagade lunch, fick matsällskap av Alexandra som tur är, jag hatar ju att äta själv :)
Vi gick ut på promenad med Cissi o Boss. På isen här på Björx mötte vi Laila o hennes amstaffhane Rino (?) som är 5 månader. Magge o han fick busa av sig ett br tag, sen vart det koppel promenad resten.. Faktiskt det min lilla buse måste träna på!
For hem o hämtade bilen o vidre till Vilmas förskola för att t hem gumman, hon blev då överlycklig som vanligt när jag kommer :)
Alexandra följde med oss hem en sväng, så då lekte vi lite osv..
Nu på kvällen hr pappa varit här, han tyckte precis som många andra att Vilma har börjt prata jätte mkt. Så kul nu när hon verkligen förstår Allt man säger :)

Jag har börjat fundera på det här med att studera igen. Känns som att jg bara står o trampar på samma ställe nuförtiden. Jag vill utbilda mig till ngt ordentligt, helst NU! :) Så måste fundera över dett ordentligt, sen sk jg banne mig söka in.. Känns roligt o tungt på samma gång..

Nu ska jag gå o borsta tänderna så jag får sova ett par timmar i natt iaf. För imorn kommer Jessica så måste ju vara någorlunda utvilad o social då.



Magge idag på isen..  Spanar efter skotrar.

Finns mer bilder för den som vill se på www.eme-lie.pixbox.se



Hejdååå

RSS 2.0