28 Januari

Hoppas vintern är över snart, jag gillar inte kylan och inte snön. Jag gillar sommaren, värmen o alla ljusa kvällar. Denna sommar kommer bli den bästa någonsin! :) Är ledig 10 veckor från skolan, men kommer nog jobba de flesta av dessa veckor. Men 2 veckor ska jag iaf ha semester, tillsammans med mina älsklingar Vilma & Johan <3 Det ser jag verkligen fram emot!

Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Har passat på att träna faktiskt. Måste ta tag i träningen nu, man vill ju inte förfalla haha. Ne men jag mår så himla mkt bättre då jag tränar regelbundet.
Nu är Jojje iväg och hyr film, Vilma har somnat :) Så ikv blir det filmkväll, tända ljus o myys, det gillar jag :)

Ska tända ljusen och fixa till här hemma tills älsklingen kommer..
Älskar mina hjärtan så otroligt! Johan & Vilmis <3


Hoho :)

Redan måndagkväll, det går för fort! Helgen rusade iväg och nu är vardagen här igen. Önskar att dagarna var lite längre så man hade tid för annat än en massa måste. Tur iaf att jag bor ihop med min lilla underbara familj, så då får vi några timmars kvalitetstid varje kväll iaf <3

Och neeej haha fortfarande ingen bebis i min mage, det är i september vi ska förlova oss, därför längtar jag så mkt dit :) Inte ngn bebis här, inte än iaf! Blir efter studierna är avklarade :-*

Nu ska jag dricka mitt kaffe sen hänga tvätt.. Jag är trööööööött :0
Gonatt och mys på!

Jag är inte så braa..

Uppdateringarna kommer allt mer sällan.
Minns inte direkt vad som har hänt sen sist jag skrev, men alla dagar är väl relativt lika varandra.
Johan jobbar och jag har praktiken. Trivs väldigt bra på Sävastgården, inte alls sådär svårt som jag tänkte det skulle vara :) Jag har absolut hittat rätt yrke!
Det har blivit mycket myskvällar hemma, och såå jag trivs! Jag har verkligen träffat rätt person att dela mitt liv med, vi är verkligen som 1 tillsammans :-* 
Johan ser i mina ögon vad jag tänker och känner, det känns tryggt <3 Nu lääängtar jag till September :)
Vi var på amstaff/staffeträff idag som Evelina hade ordnat. Upp till 17 hundar tror jag det blev. Först promenad på lite över en timme sen övningar och fika, mkt trevligt! Kompis var lite dragig i kopplet till & från, men han fattade rätt fort vad som var tillåtet o inte. Eftersom han aldrig o sällan går i koppel så var detta utmärkt träning :)
Han ligger då o snarkar nu, helt utslagen och nöjd! Det är mitt stora hjärta också, jag beordrade honom att gå och vila, så han ligger o myser i sängen medans jag och Vilma ser på Madicken! :)

Ska gå och pussa på han och Vilma nu! :-*

Dessa gick att ladda :)





Han är sååå duktig min man :-*


Det går braa nu <3

Måste börja med att få lätta hjärtat, jag mår så fruktansvärt bra! Somnar och vaknar med mitt livs kärlek varje dag, vi är så himla likasinnade, och han läser av mig, behöver inte ens säga så jag känner lr vad jag tänker <3 Jag har funnit min självsfrände :-* Johan, jag älskar dig!


Jag o älsk fotade för ett par dagar sedan, lr snarare Johan som fotade. Blev grymt fina bilder:



Som vanligt så tjorvar uppladdningen, får testa lägga upp de andra i ett nytt inlägg :)


If it makes you happy

Åååh jag mår så jävla bra, jag är så lycklig, glad. Jag är hel igen! :)
Igår hämtade jag hem min älskling från Kallax, hooh han var så brun att jag knappt kände igen honom. Jag ville inte släppa honom, inte ens för en sekund <3
Vi for hem, tände ljus, kollade igenom kort han & jag tagit. Pratade en massa, höll om varandra o bara njöt av närheten :-* Jag kände mig trygg igen, vaknade till och från hela natten, men kröp upp på Johans arm och njöt av varje sekund, underbart..

Idag har jag varit ledig, tog en lunch i stan med Linda och Therese. Snackade en massa skit o for sen hem till Kompis som så snäll låg och sov. Jag klanten hade dock glömt balkongdörren öppen i 2 timmar i 30 minus, brrr.
Snart kommer älskling hem, så ska börja med middagen nu!
Ikv blir det myyyys på hög nivå :-*

Btw imorn är min första dag på Sävastgården, spännande! Och sen ska jag hem till lilla söta Vilma som pappa/morfar har hämtat hem från dagis. Åhh då är heela lilla familjen samlad! Men mest troligt väntar ju en tillökning, vi som sa att det skulle väntas, haha! Fast det förblir en hemlis ett tag framöver :P

Bye bye bye

Wooooooosch

Jag vill att klockan ska gå fortare, jag vill ha onsdag NU NU NU! Kan inte fatta att det bara är imorn kvar sen får jag åka ut till Kallax o möta upp älskling och hans familj <3 Jag känner mig såååå glad redan över att snart få träffa honom, kan inte tänka mig hur lycklig jag kommer vara då :)
Åååh vad jag ska krama honom, kyssa och mysa, heeelt underbart <3 Kommer aldrig släppa dig älskling!


<3













<3

Jag älskar dig Johan!

Jag o Johan ska förlova oss! <3 Jag är fylld av lycka!!! :)


RSS 2.0