Är det bara jag eller är det så för alla?

Mitt huvud är som en karusell. Tusen tankar snurrar runt, alltså inte tankar som i känslor, utan tankar, måsten och så byter jag sak hela tiden. Får lixom ingen ordning i mitt huvud, får ingen ro. Har köpt en kalender att ha med mig och en här hemma + den jag har på telefon, men får äääändå ingen ordning. Vill ha 100 % struktur på mina dagar annars får jag kaos, då fungerar inget och jag får panik, känns som hela dagen är förstörd.
Till saken hör att jag egentligen inte är gjord för att studera, och absolut inte på distans. Jag skulle behöva en skola att gå till varje dag. Jag får mina uppgifter gjorda ändå, men istället så ställer jag på tok för höga krav på mig själv och kan på det sättet inte unna mig att göra något annat än att glo in i dom där böckerna..
Haha och inte för att jag vet vars jag ville komma med allt detta ordbajsande, blev ju inte ett dugg klokare.

Idag har vi varit i Kalix och fotat Sandra o hennes sambos hundar, dom har ju fått kennelnamn godkänt nu så! Får hoppas bilderna blev bra då det var nästan -30 ute, så hundarna frös jättemkt. Vi for vidare till Boden där vi mötte upp Jacob och Jessika och deras nytillskott Manne, en amstaffhane på 11 (?) månader. Han och Kompis fick bekanta sig och busa lite.
Vi åkte vidare till svärföräldrarna, Karin är borta och hämtar hem deras lilla valp, men Lennart och Albin var ju där. Så vi köpte hem god sushi och surrade på :)
Sen har vi ju sen ett tag tillbaka bestämt att vi ska ha Dreambox, så åkte mot Älvsbyn till Johans vän och hämtade det. Hans nya lilla valp var där, kommer nog bli en jättebjässe haha! Den är 10 veckor gammal och väger redan 15 kilo och lika hög som Kompis. Föräldrarna vägde över 100 kg så om några veckor bara så är den beeeetydligt större än Kompis, ska bli grymt intressant. Han och Kompis trivdes bra ihop, jag blev grymt imponerad av våran lille parvel :D

Nu ska vi vidare på äventyr, haha.. Sen blir det mysiiis hemma hihi :-*

You make me smile - Johan  :)

Våra sockerungar :)







Visst är dom underbara?? <3
Det är Johan som har tagit dom såklart, kommer upp flera på Vilma en annan dag.
Nu ska vi ha fredagsmys :)

Torsdag 18 Februari

Veckorna bara rusar iväg, imorn är det fredag och sedan helg. Blir nog en lugn helg fast ändå en massa roliga saker. Som det ser ut nu så blir det fotografering på lördag? Och så kanske vi klämmer in Ikea då samtidigt :) Men känns som att jag har fått unnat mig ALLDELES för MKT på sistonde, känner mig bortskämd och som att jag inte riktigt förtjänar det. Men jag har en underbar man som tycker det så får bara tacka och ta emot av all kärlek <3 Jag är fruktansvärt tacksam att få dela livet med dig Johan!

Låg och tänkte på det igår, hur meningslöst och tomt det skulle vara utan min Johan. Vi har snart varit tillsammans i ett halvår, men känns som att vi har kännt varandra hela livet. Jag har verkligen funnit den rätta, mitt hjärta slår dubbla slag för dig <3 Detta är bara början på allt vackert vi kommer uppleva och skapa tillsammans, jag blickar framåt samtidigt som jag njuter i nuet. Har aldrig mått såhär bra, tack :-*
Jag älskar dig!


Ska gå och lägga mig o vila ett tag nu, då kanske jag orkar göra ngn nytta sen.. Natti natti


Till Johan & Vilma

Jag hoppas ni känner min starka kärlek till er! Kan inte beskriva allt med ord, med ni fyller mitt liv med lycka, tack för att jag får dela det med er :-*


Lördagsmys?

Nee inte direkt.. Efter i princip obefintligt med sömn natten till idag pga en hostande Vilma, så är jag grymt trött! Jag ska lägga Vilma på nått tag, sen ska även jag själv sova.
Natti

Fredagsmys

Här på mjölkuddsvägen har vi fredagsmys, jag, dottern och min syster :) Ser på Saltkråkan och snart är det läggdax för lillan! Imorn är det utställning i Boden, ska väl och hälsa på hos svärföräldrarna & Albin om dom är hemma också, det gillar jag :-)
Nu ska jag fortsätta kramas med Vilma.

Saknar min älskade man <3

RSS 2.0