Vad händer?

Undra vad kvällen har att bjuda på för spännande mån tro? ;) Har iaf vin och sällskap så kan ju inte bli alltför tråkigt.
Har just slängt i mig mat, som jag förövrigt har blivit väldigt noga med sista veckan! Ska ta en liten prom ner mot centrum med Alexndra o hämta ut nå kläder hon har beställt. Sen hem och bada, mysigt!
Puss o ha en trevlig kväll för det ska jag. För du ska inte få dra ner mitt humör trots att du tabbar dig hela tiden..

Bye bye baby

Blandade bilder sen julafton o till nu

Eftersom att jag inte har skrivit på länge så har jag ju en massa nya bilder o dela med mig av. Men det är så många så jag får välja ut, men här får ni lite.


Lillan på julafton, så nöjd över barnvagnen hon fick. Den kör hon dagligen sin docka o hundvalp i ;)


Vilma och morfar, matar dockan som hon också fick :)


Förfest hemma hos mig. Jag, Lisa, Jenny o Ida. Hehe visst är vi snygg Lisa? ;)


Den 28:e december hade vi släkt träff på Bergviken. Kul att träffa alla igen. Vilma vart helt slut o däckade i morfars famn :)


På Nyårsafton åkte jag till Söderhamn. Hälsade på Rex o matte Therese. Äntligen!!! :)
Det var ren lycka att få träffa klumpen igen! Haha vet att jag ser cp ut på kortet, men Rex puss var mysigt.








Vilmas nya intresse, DISKA! :)


Min älskade morfar hade vi begravning för den 15/1. Så underbart vackert o sorgligt det var!


Min 1:a o 2:a kärlek


Egobild innan sminket kladdas på :) Ska dricka vin o chilla hos Alexandra!

mer kommer imorn, godnatt :)

Ojdåå

Nu börjar det bli segt för mig att skriva på bloggen. Funderar på att lägga ner den helt.. Fast iofs vill ju ha kvar alla gamla inlägg osv, så får väl se hur man gör?
Nu till helgen åker Magge tillbaka till Uppsala, ursch kommer sakna den där byrackan som fan! :( Han är faktiskt en perfekt hund för mig, han gör allt för mig och älskar att träna. Även fast han är i ngn slags trotsperiod just nu så är han oerhört lättsam att ha o göra med.
Aja jag får ju träffa han precis när jag vill. Men jag vill ha en hund i mitt liv. Tyvärr finns inte den tiden har jag nu märkt, iaf inte när jag är ensamstående med Vilma. Eller joo tiden kanske finns men då får jag stressa ihjäl mig själv för att få allt att gå ihop. Vilma är trots allt nr 1 för mig, o ger hellre henne lite extra av min tid ist för att stressa genom allt.
Aja en vacker dag så kommer jag väl också få det liv jag vill ha.. Typ stadig familj, hund, hus osv :)

Idag blir det är relativt lugn dag för både mig i Magge. Jag är hängig i kroppen så då ska man passa på att bara njuta hemma o vila. Men ska ta oss ut i skogen med klövjeväskan så han får kuta i terräng/djupsnö o jobba lite. Sen ikv så kanske man åker på hundhuset ifall man ids.
Har även köpt hårfärg, så ikv blir det svart ;) hihi.. Får väl se hur man passar i det, men i värsta fall så kan man ju bara göra det ljusare igen!

Aja nu måste jag ringa nå samtal o fixa lite papper så uuut.


Du är fiiiiin <3

... . .. .. . . . . . . . ... . . .. .. .

Nu var det länge sen jag skrev här. Jag ids nog helt enkelt inte, har ändå inget särskillt att berätta. Men det har väl hänt en del sen sist. Både roliga o tråkiga saker. Har dock en tom o konstig känsla i magen som vägrar försvinna. Jag försöker komma på vad det kan vara, men kommer inte fram till ngt alls. Aja imorn blir det minnesgudstjänst i kyrkan för morfar sen får jag hem min älskade kärlek Vilma, hon får mig att tänka på annat för en stund. Ska gå o gosa i soffan med en utslagen Magic.
Hejdå!




Jag behöver dig här, nu mer än nånsin

RSS 2.0