Bebis :)

Jag och Johan väntar ett litet hjärta <3 I slutet av April kommer han/hon till världen. Känns underbart! Och lilla Vilma blir storasyster, behöver jag nämna att hon är stolt?
Jag mår då bra, illamåendet kan jag leva med, men tanke på vad som väntar i slutändan.. Vi är LYCKLIGA!!:)

:)    :)     :)

Underbara söta <3

Jag har inte så mycket att skriva, men lilla Ferra bor nu hos oss. En underbar liten individ med stort hjärta :)
Kompis och Power är förälskade och Vilma säger att Ferra är en ängel-hund, som kommer från änglarna? :) Haha så sött! Nu ska jag plugga lite till sedan är det promenad med djuren som står på schemat.


Underbara människor!

Jag har haft en lite halvtung dag, trött o fortfarande inte frisk. Vilma har blåsor i munnen o kan ej äta ordentligt, vet sjlv hur ont det gör :S
Har en massa stress som ligger och pressar på mina axlar, stress är ngt jag fortfarande ej lärt mig hantera. Blir jag stressad så slutar jag tänka logiskt och det enda mina tankar har kretsat kring idag är: jag kommer aldrig klara skolan, kanske lika att hoppa av nu? Gör jag rätt/fel med Vilma? Är jag lat som inte har hundarna hemma o Johan jämt har med dom på jobbet? Är jag en nog bra flickvän/sambo/vän/mamma? Hur ska jag hinna med allt, allt, allt allt?! Jag bara tänker o tänker o tänker.. Tur då att Johan finns, han förstår mig och vet hur han ska ta mig precis :) Fick mig att fokusera på det jag kunde göra o släppa allt annat, så gott det gick. Jag gick från att leva i oro över saker jag ändå inte kan påverka till att leva i nuet och njuta av mitt liv <3
Vi har så hiiiimla mycket gott att se fram emot att jag knappt kan bärga mig, och jag ska från och med nu försöka njuta av allt livet bjuder på :)

Älskar min Johan och min lilla prinsessa Vilma


RSS 2.0