Jag är dålig på att uppdatera mig här!!

Fy skäms Emelie..

Känns som att jag har fullt upp hela dagarna, fast egentligen har man väl inte det, skillnaden är väl den att det inte riktigt är lika lätt att bara fara iväg på sekunden direkt man kommer på nå man vill göra, nu när man har en till att tänka på.. Krävs mer planering, iaf nu när hon är så lten, kan ju vara borta från henne högst 4 timmar i sträck, sen spricker mina bröst, aj aj :)

Jag och Jenny hade planerat att fara till IKEA imorgon, men jag kan inte följa :( SKIT TRÅKIGT alltså!
Hade verkligen sett fram emot en tripp med henne dit! Får ta det efter kanske nästa löning? :)
Mamma o pappar jobbar så ingen av dom kunde ha Vilma, o Alex pappa är bortrest i veckan så Alex mamma kan ju inte vara själv med två busiga barn + Vilma, helt omöjligt :D
Jag som just har fått min semesterers. från förra året (jag vet, dom är jättesega!). Så nu hade jag ju pengar.

Vet inte hur jag ska göra ikväll, Rex skulle verkligen behöva sig en ordentlig aktivering, men jag med :)
Antingen så far jag och tränar med Rex, om mamma eller pappa kan ha Vilma.
Eller så funderar jag och Vilma på att komma (om ni ska ha kärringhäng???) och bara vara alla tjejer, och då får Rex följa med Alex i skogen när han jobbar.

Alex är riktigt duktig nu, han studerar heltid och arbetar heltid denna vecka. Känner mig slö jämfört :) + att han hjälper till som aldrig förr här hemma med allt, åh vad han är snäll och gullig :)

Var förresten med Vilma på 2 månaderskontroll idag, gick jättebra, hon skrattade(lät som en uggla) åt läkaren hela tiden :)

På tal om nå helt annat. Idag på morgonpromenaden så var jag förbi björxcentrum och skulle ta ut pengar.. När jag står vid bankomaten har jag Rex platsad snett framfö mig på vänster sida och barnvagnen på höger sida.
Står och håller på knappra in koden så ser jag att Rex kollar bakom mig på ngt. Då har det kommit en man (ser ut som en uteliggare blandat med en psykopat) just bakom mig, så nära att han nästan flåsar mig i nacken. Känns inte så himla bekvämt. Medans jag håller på att vänta på pengarna så flyttar mannen på sig o ställer sig ca 10 cm från Rex, typ mellan mig o Rex. Och halvt lutar sig över honom och riktigt STIRRAR Rex i ögonen. Jag får en obehaglig känsla i magen och ber honom att sluta glo på hunden, men han slutar ju inte. När jag har tagit pengarna o kortet och ska gå därifrån så står han fortfarande o stirrar Rex i ögonen, IDIOT.. Snacka om att Rex borde ha känt sig trängd, eftersom att han stod mot en vägg.
När vi sen ska gå därifrån så flyttar han ju sig givetvis inte så vi måste gå runt hela han med barnvagn + hund, och han fortsätter att glo, Rex morrar tillslut som tusan, men det räcker med ett nej för att få han o sluta.

Tror ändå att Rex känner sig trygg med mig till en viss del, det var först då jag fick obehagskänslorna som Rex började se misstänksam ut. Men glad att jag har en så pass stabil hund som inte gjorde situationen värre :) Gubben min, vet iaf att jag inte behöver vara rädd att gå i en mörk skog med honom nu :)

Nu ska jag sluta slösa mitt liv på den här datorn o dra mig till TV:n, haha :)
Hejdå!

En trött Emelie

Jag är heeelt sjukt slut!
Kan inte för mitt liv förstå hur Vilma orkar vara vaken så mkt som hon är?! Hon sover i snitt, som högst 8 timmar/dygn. Och sover hon det minsta på dagen så är hon vaken halva natten.. Och nu är hon lite sjuk o har magknip, stackars liten :( Ska iaf börja med RIKTIGA rutiner nu på kvällarna.. För hon kommer ju aldrig få några om inte jag ger henne :)


Och jag o jenny är grannar nu :) Direkt man kliver innanför dörren hos dom så känner man sig som hemma, knäppt det där :)

Ska ringa Alex o be honom ta hem mat till oss, orkar verkligen inte laga mat idag!
Sen bada söt gumman :)
Hejdå..

mat mat mat

sitter just nu o matar vilma,, som vanligt ;) skönt att äntligen få sitta i lugn o ro och bara göra 2 saker samtidigt ist för 10, haha.. Har inte gjort så mkt annat än att stressa sedan jag klev upp typ..
Var egentligen meningen att jag skulle hänga med jenny o thess idag, men hade visst glömt bort att jag skulle på bäckenbottsröntgen idag.. O eftersom att Alex har en kraftig hjärnskakning så orkade inte han ha vilma, så skjutsade hon till mamma i stan, körde 190 till sunderbyn, tillbaka till mamma, fika snabbt, sen beställa hem mat, snabbäta, rasta av rex, och SEN fick ja min egna lilla stund för dagen, for iväg till stan o klippte mig :) sköööönt att bli av med riset till hår.. OH shit nu är mitt hår KORT :)
men jag ä jättenöjd, och ovan :)

så ringer upp alla samtal jag har missat för dagen sen när jag har tid :*)

Rex mår iaf bättre idag, skönt att se framsteg!
o vilma är lika glad som vanligt, skrattar, ler o pratar på mer för varje dag :)
följer stadig med blicken, hör tydlig skillnad på mamma o pappas röster ist för andras, visar drt genom att kolla sig runt för tt se vars man är.. hon har även börjat suga mkt på sina egna händer och håller på mkt med dom  :) myyys!!

var sugen på att fara på det där växthuset imorn för "unga mammor", får hoppas att alex ska vara hemma imorn, för vill ej lämna rex själv.. ville ju hälsa på hos pia en sväng med ju :)

nåväl, nu ska jag tvinga alex att äta bullar o dricka mjölk med mig :)
hejdå!

Hejsan svejsan!

Ska försöka kasta in ett par ord här medans gumman ligger i babysittern så snällt :)

Idag har Rexen kastrerats, STACKAREN säger jag bara, ALDRIG mer en hanhund, för aldrig ska jag utsätta en hund till för det här. Så hemskt, han är riktigt skamsen, har aldrig sett honom såhär, svansen mellan benen hela tiden & huvudet hängande i marken :( min älskling!

image6

Men Alex har iafkunnat vara ute o rasta av honom, men han vägrar att kissa som en flicka, utan han kämpar på för att lyfta det lilla som går.. För man kan ju inte sluta vara karl bara för att bollarna är borta inte ;)

Och som ni alla såg så glömde jag skriva att HELENA var med på utställningen pucko jag, haha det var ju hon som tog alla kort, skit fina blev dom ju, tack helena =)

Idag hann jag ut en promenad med Jenny Loke Douglas o Vilma, skönt att få röra på sig lite :) Trevligt att få prata av sig också, vad skulle jag ta mig till utan henne :) Och snart blir vi riktiga grannar, kuuul, haha!

Måste gå o ta ut bullarna från ugnen nu, ska hinna se IDOL!
Kom på att jag inte hann skriva nå av det jag skulle, skit samma :)
KRAM


Hundutställning

Idag var vi på brukshundsklubben, det var Inoff. hunduställning där.
Det var jag, Alex, Marie, John, Lisa, Patrik, Lisas pappa, Pia och respektive vovvar självklart ;)
Marie ställde Lycka, Lisa Ebba och jag ställde ut Rexen, tror att alla vi är helnöjda med utlåtandena vi fick om våra vovvar, det borde vi då vara iaf :)

Rex fick detta utlåtande: 2 år maskulin hane, bra huvud pigment bett, kraftfull hals, rak fram, bra vinkel bak, bra bröst, bra rygg, rör sig bra från sidan & fram & bak, välvisad.. Han fick BIR och HP..

Sen tyckte jag även att han skötte sig bra, lite sur mot ngn hane, men i stora drag skötsam :)

Marie och Lisa gjorde ett riktigt bra jobb med Lycka o Ebba, såg ut som att ni hade ställt ut dem hur många ggr som helst förut, skit duktiga! =)

Nåväl slutpratat vovvar nu :)

Igår var jag hos Malin, firade hennes o Lisas födelsedag! Det var kul, alltid lika roligt att träffa alla kompisar o bara surra surra surra :) Men jag for hem rätt tidigt, kring halv 11, men det dög för mig, skulle ändå upp så tidigt imorse.

Ikväll händer det inte särskillt mkt, Alex är ute med hans kompisar, och jag Vilma o Rex är hemma o myser på, har tänt ljus, laddat hem en film o köpt chips..Ne nu ska jag gå o mata gumman så hon blir nöjd :)

Trevlig kväll!

image5

Nu måste jag ta o skärpa mig! :D

Haha, snart ingen idé att jag har en sån här eftersom att jag aldig skriver i den!

Aja nu är det höst iaf, skit mysigt om ni frågar mig. Jag stortrivs med hösten för en gång skull. Förut så tyckte jag bara att det var deprimerande när det blev höst,- kallt, mörkt m.m.
Men nu vill jag bara vara hemma tända ljus o mysa, ta långpromenader, få klä sig lite vamare m.m. Helt underbart :)

Har väl hänt en hel del nu sen sist jag uppdaterade..
Har gått o blivit mamma åt underbara Vilma, äntligen kom hon ut! :) Den 23 Juli, 2 veckor innan BF tillochmed. 3150 gram och 50 cm lång och söt som socker! Trodde inte man kunde vara så stolt över ngn, känslan att bli förälder är obeskrivlig :D Hon är en snäll, vaken och hungrig lite bebis, äter mest hela sin vakna tid..

Nu på sistonde har jag tagit mig i kragen med Rex, han måste tränas mera, och det känns faktiskt som en rolig utmaning, för när vi väl tränar så är han faktiskt lyörd och duktig, han gillar att arbeta trots slögrisen han egentigen är ;)

Sen så har jag sålt min bil, ÄNTLIGEN av med skroten där, Alex ska också sälja sin så ska vi köpa en ny.. Var egentligen meningen att vi skulle lägga ihop pengarna o köpa en nyare o bättre bil. Men det blev en båt ist, och en bil av samma prisklass som förr, och det får duga :) Känns kul i sommar att ha båt så man kan fara iväg till klubbviken m.m. Så får Jenny, Fredrik o Loke följa, HÄRLIGT, får ungarna kuta omkring på stranden (om hon nu alls går då ;)  ) Men det gör då garanterat Loke, för han kryper då som aldrig förr :P


Det känns som att jag är riktigt dålig på att höra av mig till alla mina kompisar! Har jättedåligt samvete för det. Men tror att de flesta förstår att jag bara har fullt upp med unge o vovve hela dagarna, så det är inte så att jag skiter i er.. Tar bara ett tag för mig att vänja mig vid att sova lite hela nätterna + att komma in i rutiner + att ammningen suger all kraft ur mig :) MEN Snart är jag fit for fight igen!


ÅHHHH pratade just med Lisa, hon o patrik ska börja boka lägenhet på björx, på lävägen o dyker det upp ngn 2:a på bottenplan med bra läge, och tiden passar o allt så kanske dom flyttar hit!!!!! :) :) :)
FY FAN SÅ KUUUUUUUUUUL =) do it! Jag ska hjälpa dig att hålla utkik!
Fatta skoj Lisa :)

Ska ta o dra mig från datorn nu, måste städa. Jag o Alex har fört in städdag på torsdagar hädanefter, så att man har städat o fint under helgen, så man vill vara hemma o mysa då :)
Kram på er alla!


Mys på BB
image2


Min stjärnor!
image3

Till dig Marie :)
image4

RSS 2.0