Enformiga dagar och ung-gammal

Jag är ju en rutinfast människa. Jag behöver rutiner för att trivas och må bra. Ändå är jag mitt bland det väldigt impulsiv av mig och gör gärna saker som bara faller mig in. Och kommer jag på en sak så ska det hända direkt. Klarar inte av att vänta.

Kom hem från stan rätt nyss. Jag och Jonna möttes upp utanför Vilmas dagis imorse. Vi promenerade till stan. Sprang in och bytte min plattång som gått sönder. Jag skulle köpa mig 2 par skor, men tygskorna var slut så då blev jag less och sket i att köpa dom andra också.
Får väl leta vidare på ngt annat ställe.
Jag har förresten borta en massa saker sen jag flyttade från Lävägen. bl a 2 par jackor och ett par skor. Undra om dom kan ligga på mammas lr pappas vind kanske? Får ta mig dit ngn dag och leta.

Sen jag kom hem har jag som vanligt städat, dammsugit, skurat, dammtorkat  och plockat. Trivs så bra när allt är perfekt. Inte för att man kan få kontroll på andra vardagliga saker bara för att hemmet är tipptopp, nåja :)
Håller på att tvätta lite kläder, ska äta nå mat nu. På 1 timme ska jag hämta Vilma från dagis. Undra vad vi ska hitta på resten av dagen? Kan ju inte sitta inne i det här vädret.

Btw ikväll blir det att fara och titta på majbrasan med Vilma, Jonna och Ellen.
Jag har verkligen blivit gammal, jag gillar mitt svenssonliv

Och lite bilder till er
Här är jag och min bejbis Vilma, som inte är så liten och bejbis längre. Vars tog tiden vägen?


ooooh :)

Jag känner mig glad. Hoppas att det blir som jag vill. Isf är jag lyckligast :)
Håll tummarna för mig gott folk!

Imorn efter att jag lämnat gumman på dagis så tog jag bussen till stan. Hämtade brev hos mami sen knallade jag hem i rask takt. Gjorde det för att kompensera mitt dåliga samvete för att jag aldrig utnyttjar mitt träningskort jag betalar på varje månad :-0..
Nån gång ska jag med börja, haha.. Det brukar låta så! Hur fan ska jag våga visa mig på stranden med min feta kropp?? Nåja nåja får köpa mig en baddräckt o solhatt och hänga med alla gamla tanter på storsand så kanske man ser någorlunda ut jämnfört med dom? ;)

Jag gick hem och lagade en massa mat, som jag frös ner. Nu har vi en massa got o nyttigt hemma jag o Vilma, toppen ju! Pratade lite på msn, hängde tvätt o plockade sen gick jag o hämta Vilma på dagis igen.
Loke o Jenny kikade förbi, ungarna lekte/slogs o vi skvallrade :)
Senare vi 17-tiden kom mamma. Hon jag o Vilma käkade middag o gjorde slingor i itt hår. Behöver jag säga att det ser HEMSKT ut nu? Fan att jag alltid ska vara o mixtra.. Hahah att jag aldrig lär mig?
Jag ska iaf göra mer slingor imorn, Jenny ska hjälpa mig.

Vid halv 8 somnade hjärtat, jag höll på att dras med till John Blund, men jag stod imot o nu sitter jag här..
Ska surfa vidare lite, samt prata på msn. Tänkte ta en till tidig kväll ikväll, så fruktansvärt skönt att vakna utvilad med en underbart glad Vilma bredvid sig som säger "Upp mamma" hihi :)

Så nu säger jag hejdå

Mycket minnen


Den här låten påminner mig bara om tiden just innan jag fick Vilma.
Den spelades 3 ggr på Förlossningen och var min favoritlåt då. Alla som känner mig vet hur jag blir när jag hör en låt jag tycker om väldigt mkt, haha..
Bad Alex höja volymen allt han kunde. Sen låg jag där o nynnade o log mellan värkarna :)






Den här låten gör mig så glad, bara tankarna tillbaka får mig att le.

Att lämna...

Dålig rubrik jag vet.. 
Vi kom till Vilmas dagis kl 8:30, följde med henne in i ca 15 min. Bara för att det är så mysigt, sen så är det kul att se Vilma kring alla andra barnen. När jag skulle gå så sa hon bara "Hejdå mamma", gav mig en puss och kram sen gick hon till barnen och fröknarna. Haha söt unge, hon gillar verkligen sitt dagis.
Kände redan när jag var påväg till dagis att jag var hängig i kroppen. Sådär konstigt varm/kall och skakig. Tänkte fan nu kommer jag bli sjuk, igeeen. Men jag gick hem och gjorde mig en stor fruktsallad med yoghurt över + en massa vitamin tabletter. Känner mig lite bättre nu.. Kom sen på att jag har glömt äta sen igår då vi åt på Max kring kl 12 på förmiddagen. Har bara lagat mat åt Vilma, och sen var vi ute o rännde lr hade besök, så då glömde jag helt bort att äta.
Måste vara därför jag var skakis (intalar mig själv det iaf :) )..
Jag har faktiskt bättrat mig tusen resor med mitt ätande. Det händer knappt att jag skippar en måltid. Nu är det snarare tvärtom, jag äter som en stor karl, är nästan konstant hungrig. Och jag har märkt att jag är på mkt mkt bättre humör..
Nåja nogpratat om sånt..

Hade nyss hunnit bestämma mig för att skita i alla måsten idag och bara ligga hemma för att bli frisk. Men då skrev Jenny att hon o Loke vill ha dit mig. Och självklart ställer jag upp ;) Alltid så mysigt att umgås med ens vänner o ungar!
Sen ska dom följa mig till salongen. Hoppas min lugg bli bättre nu, för nu ids jag inte ha den nere..

Ska hänga upp en maskin + sätta på en ny, sen knalla till Lävägen.

Auf wiedersehn

Tisdag morgon

Jag  gick och la med efter Balla av stål igår, behöver jag säga att jag var grymt utvilad imorse när vi vaknade halv 8? Vilma är så sjukt mysigt på morgonen, ligger alltid och kramas o pussas o minst 30-40 min innan vi kliver upp.
Idag blir en till " att göra " dag.
Skriver en lista så jag själv kan gå o kika om jag glömmer ngt:
- Fara förbi Lulebo o boka så dom kommer o tapetserar mitt vardagsrum.
- Ringa hudmottagningen och boka tid åt Vilma, tycker det ser ut som att hennes märke har ändrats :/
- Klippa mig hos Åsa kl 12.
- Ringa Folksam o ändra en försäkring + ang min.
- Gå förbi Alex och leta upp kvittot till Vilmas vagn som gått sönder. Måste lämna in den.
- Hem och laga mat innan Vilma ska hem från dagis.

Ser nu att jag aldrig kommer hinna allt det där idag. Fast jag ska iaf försöka.

Måste klä på oss nu för vi ska gå till dagis :)
Kram och ha en bra dag

Lördagsmys + söndagmorgon

Vi halv 6 ca så kom Jenny och Fredrik förbi till min mamma i stan och lämnade Dolly. Jag skulle vara hundvakt. Jenny åt och jag packade sen åkte jag med dom till Björx.
Vid 7 tiden så kom Alex och lämnade Vilma, även hann var sugen på fest, så självklart får ju gumman vara här då :)
Alexandra kom förbi och hängde med mig, vi hade en massa skvaller att ta igen sedan sist..
Jag var sjukt trött så jag tog en tidig kväll, redan kl halv 10 tror jag det var. Så imorse när Vilma slog upp sina små blå så var jag pigg och utvilad :) Dolly överöste oss med pussar, haha sötskit!
Har hunnit rasta Dolly och äta frukost. Tänkte ta en lång utedag idag. Ska be min far komma hit med min cykelnyckel så jag kan fara ut med cykelkärran en sväng.. Undra vad Vilma tycker om den i år? Förra året var hon så liten, men då satt hon då bara tyst och nöjd i den, även på längre turer :)

Ska ta och ringa min far nu.

Kanske inte syns sådär jättebra på korten





Men om man håller upp mitt kort bredvid Vilma nu så är vi faktiskt jättelika varandra, lr hon mig haha.
Sin mamma upp i dagen, förutom hårsvallet haha..
Fast det är lustigt det där, för hon är ändå så himla lika sin far :D

Bye

ÅÅÅÅÅHHHH!!!!!!!!!!

Jag vill bara slita av mig allt hår och dunka skallen i väggen tills jag tuppar av. Fan vad jag är less!!!!!!!!
Fattar inte när allt ska vända, när ska jag få tur och flyt i livet för en gång skull?!
Alltid är det nånting............... Snart ger jag upp hoppet...

Nåja nåja, finns inget att göra åt saken. Kan bara säga tur att pappa och mamma finns där i vått & torrt för mig. Vet seriöst inte vad jag hade gjort annars?



Ikv blir det som sagt utgång, ska ta och åka mot Björx strax. Måste dit och hämta nå kläder jag ska ha på mig ikv. Hinner jag ska jag göra slingor också.
Imorn ska jag kanske ha Vilma hela dagen och kvällen. Alex ska till Stockholm och hämta en bil?


Ska ut och springa nu, göra av med lite energi och frustration, känns som att kommer spricka snart!


Förresten, en bild på mig från idag





+ en på min älskade solstråle Vilma som alltid får mig att le

Fredag och fest

Yiies, idag ska vi ut. En massa flickor bara, blir bra det :)
Ska kila ner på Statoil och köpa cigg sen gå till stan.
& Nathalie, jag hoppas  du följer ikv, skulle vara riktigt skoj! :)

Saknar dig, vi och det...

jag är sämst

ids inte skriva så mkt här längre.  Det finns andra vettiga saker att lägga tiden på.
Hursomhelst, idag har jag o Jenny tagit bussen till stan och en promenad hem. Gick sakta och pratade en massa.
Älskar dom här sommarkänslorna jag får när vädret är så fint och det är varmt ute, men samtidigt så hatar jag dom!
Jag får så mkt press på mig själv. Inget man gör duger känns det som, jag är inte tillräcklig. Fast samtidgt så vet jag att jag gör så gott jag kan med allting. Nåja man ska aldrig nöja sig, man ska alltid sträva efter mer. Tycker då jag :)

Ska strax hämta hjärtat på dagis, vi ska knalla ner till vårdcentralen och fixa stämpla in på mitt högkostnadskort. Sen blir det gratis läkarvård året ut. Haha jag har då kanppt varit annat än sjuk senaste månaderna. Men nu ska min otur vända har jag bestämt..

Ska till mamma o Jossan i stan i eftermiddag då jag lämnat över gumman till Alex. Ska bo där tills på söndag. Hoppas på mkt sol, isf ska jag sola på balkongen varje dag, haha.. Mkt mkt skönt :)
Får se ifall jag tar med mig gumman på babysången imorn. Hon skulle uppskatta det jättemkt. Älskar att se henne sådär glad kring alla barn. Sen är hon så försiktig och snäll med alla!
Men blir sånt jäkla projekt att först åkabuss till Björx för att hämta henne på dagis och sen bussen till stan igen. Nåja får se..
Har ju faktiskt varit med henne ca 3-4 timmar varje dag denna vecka. det är ju iofs min lilla dotter, men samtidgt så känner jag att man faktiskt kan behöva min egna tid med. Hur egoistiskt det än låter.

Hinner inte skriva mer nu, måste kuta ut.

Adios

:) :) :)

Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna, så härlig känsla! :)


Har varit på stan med Nathalie och Nova idag, köpte lite nya kläder åt Vilma. Ingen åt mig själv.
Det är främst hon som är i behov av kläder, jag klarar mig.. Men jag har hittat tusentals plagg som jag ska köpa när jag får råd.
Mkt trevligt dag Nathalie, tack! :)

Vi drog oss mot Porsön och hämtade hundarna, sen hem till Björx och knallade.
Jag har lånat hem Wilda nu, får se ifall jag får sovsällskap av henne. Tydligen var Ice väldigt olycklig utan sin fru haha.






Detta fick Vilma idag + två par vantar.




Och den här mysgrisen snossar i min soffa så gott, och tröttare ska hon bli. För ska dra på mig myskläder och dra ut på en långpromenad strax. Byyye

Jag är tröttare än tröttast idag

Den där lilla damen vid namn Vilma tar verkligen ut min energi. Det är härligt med barn, haha! :)
Har inte alls haft lust att blogga under  veckan. Vi har spenderat de flesta dagar ute i det fina vädret. Varit på Ormberget i backen, gått på stan, varit på babysång, umgåtts med vänner och deras barn. Riktigt härligt att ha henne hemma med mig hela veckan. MEN det tar ut sin rätt. Förr då hon var mindre så behövde hon inte "aktiveras" på samma sätt som nu. Iofs så är hon en relativt lätt unge så jag klagar inte :)

Hon pratar mkt mer nu än tidigare, idag sa hon kolla stue (=kolla sture), morfars namn. Igår när vi gick så skulle hon in på alla affärer, satt bara och pekade och sa minna in. Josefine har fått sig ett nytt namn, hon heter nu duttan (=jossan) och så kallar hon tord för totte.
Hon säger hela tiden dom här enkla 2-ords meningarna, sitta här, titta här, mamma kom, den e fin osv.
Och ibland 3-ordmeningar. Bland mkt folk har hon blivit blygare och mer mammigare än förr. Fast det är rätt skönt, för då är hon så lugn :)

Håller på att kika hundar åt Marcus, han o hans tjej har velat ha en, en längre tid nu. Har fått höra att det finns fina i Malmö, så ska kolla upp det där mer. Kanske blir en resa ner dit snart då :)

Har just lämnat Vilma åt Alex, och som vanligt så saknar jag henne redan som fan. Jag skulle behöva sova, men har en massa leksaker som jag måste plocka upp här innan jag kan koppla av. Tänkte även ta mig ett bad :)
Isf blir det de andra badet för idag. Jag och gumman badade imorse efter vi hade ätit frukost och lekt.

Ska gå och göra lite nytta nu ist för det här..





usch

jag är såå jävla less på att vara sjuk! fattar inte varför jag får allt, hela tiden!?
känns som att jag är påväg ner i en depression igen, jag orkar inte det......
sov gott

Jag är verkligen otraditionell

trist, för jag lovade mig själv att ändra mig då jag fick barn
Det är ju egentligen så mysigt att fira t ex påsk osv ordentliget. Med familjen, släkt o vänner. Pynta lite, köpa påskägg osv.
Jag har nte gjort ngt av det än, jag hatar högtider. Jag får ångest och mår allmänt dåligt. Jag tror det beror på att jag alltid känt mig skyldig då man varit tvungen att "lämna" den ena föräldern för att vara med den andra då man var mindre.. Jag hoppas Vilma aldrig kommer känna så.

Nu måste jag kliva upp och hänga upp tvätten så det hinner torka till ikväll. Har även andra saker som jag ska hinna med idag. Bl a träna, fara på systemet, lämna in en massa papper och köpa påskägg åt gumman.

Hejdååå


Såhär glad ska jag vara idag, för Vilmas skull

Helt otippat



Vet att jag är skit ful på bilden, men wtf.

hahahahah


:)

Har tränat idag med, skönt skönt skönt :)
Tog mig en bastu efteråt, hur härligt som helst!
Fick höra igår att min rumpa kommit tillbaka, hihi.. Känns bra! Det försvann alldeles för mkt av den när jag gick ner i vikt. Nu däremot är min vikt stabiliserad igen. Det kan nog inte bli bättre. Huvudet börjar friskna till och då mår min kropp bra igen! :)

Jag gjorde ett ryck nyss, städade, hängde tvätt, diskade och har satt på en maskin med kläder. Jag har verkligen slöat till med med städningen på sistonde. Iofs jag har det sällan stökigt och aldrig smutsigt. Men inte heller längre pedantiskt rent. Kanske har jag kommit på att det finns viktigare saker i livet att göra än att städa dygnet runt? ;)

Nu kommer snart Cissi, ska bädda rent innan tänkte jag




Vännen, du får mig att le..

Somnade sent igår, fast kände mig glaaad :)
Min dag har då varit bra som vanligt. Vaknade sent, tog mig en välbehövlig sovmorgon. Fast som vanligt så fick jag lite panik då klockan var så mkt. Jag vaknade kl 6 av mig själv, men ville sova mer, så jag somnade om efter ett tag.
Har iaf hunnit med en hel del idag, känner mig nyttig nu. Var så fruktansvärt skönt att träna!
Men jag gruvar mig en hel del redan att visa mig på stranden i sommar, usch.. Nåja det är bara jag som kan göra ngt åt saken. Och jag är så jäkla bekväm o laaaat.


Fick en jobbig känsla i magen nu på kvällen, orkar inte tänka. Men samtidigt så måste jag.. Det är ju jag själv som ställt till det tidigare. Och som man säger, som man bäddar får man ligga.. Har bara mig själv o skylla.....
Ska gå och sova nu så slipper jag fundera sönder huvudet


Orkar inte

skriva om idag just nu, så bilderna får tala för sig själva.























Vi hade iaf jättemysigt! :)

Dagens att göra:

Kom inte på ngt särskillt, haha :)
Därav älskar jag söndagar, man är helt ledig och kan göra precis vad man vill. Dessutom är de flesta man känner också hemma och lediga.
Har 3 saker jag var sugen att göra idag, antingen gå ut på isen och ta med så man kan grilla och bara njuta av solen. Det är så fint ute, kommer få dåligt samvete om vi är inne.
Men samtidigt så var jag sugen att åka till bror  och träffa han o Sofie, Tindra och Josefine, om dom nu ska vara hemma vill säga. Eller åka och bada, det hade varit grymt trevligt :)
Nåja, Vilma verkar vara trött nu på morgonen även fast hon sovit bra i natt. Så får helt enkelt se vad som händer.

Ska gå å plocka fram kött från frysen nu, så vi kan laga lunch senare.

Lite gamla bilder






Denna på Rexen ärr dock inte gammal, Therese har just tagit den. Vart tvungen sno den då han är så grymt fin!


Kan man känna sig mer glad än såhär?! :)

Vädret påverkar mig så himla mkt. Solen lyser på och det är varmt ute, mysigt värre :)
Jag och Vilma mötte Jenn o Loke på bussen imorse. For till stan där vi mötte upp Nathalie, Lisa och Pia m. barn. Gick till kyrkan, skulle på babysång. Vilma älskar att vara där. Mitt lilla troll är nog rätt blyg av sig, så gulligt. Men konstigt med tanke på hur översocial mamma hon har, haha.
Efter sången gick vi till M&P och åt lunch, mkt gott, och det  trevliga sällskapet gjorde allt. Älskar mina vänner, dom har fått mig att gå vidare och ni får mig att må så bra, stort tack!!!

Vi gick endast på Vero Moda, hittade mig en tröja. Sen tog vi bussen hem. Får leta kläder en annan dag.
Jag och Vilma mötte upp Alexandra, gick hem till oss o satt o surrade. Vi blev så rök/godis sugna så vi la Vilma i vagnen och gick till affärn. Vilma trött som hon var somna på en gång och sov i 1,5 timme. Jag hann se Andra Avenyn och bara ligga i soffan o ta det lungt för mig själv en stund!

När hon vaknade så hade jag lagat middag, så vi åt oss mätta. Sen kom Alex och hämtade upp oss. Vilma och han for till Lulsundet och jag for o handlade. Jag for o hämtade dom, stannade även där ett tag så Vilma fick leka med Joar och Frej.
Eftersom att Vilma har sovit så sent på dagen så antar jag att hon kommer vara vaken rätt länge ikv. Men det gör inget. Vi ska städa lite, se film o bara mysa på :) Om Vilma inte protesterar för mkt så ska Alexandra göra slingor på mig..

Jag är förresten grymt festsugen! Nåja veckorna jag inte har Vilma så är jag inte det. Så det är nog bara för att jag inte kan nu, haha..
Jajja på torsdag sker det fet iaf, visst Jenny??! :)
Hoppas att alla andra flickor är på?? :D

Nu ska jag och Vilma leka


Trevlig kväll :)


Yes, nu är det fredag igen :)

Jag gillar fredagar, helgen är det bästa på hela veckan!
Jag funderar på att åka på babysång idag, glömde svara på ditt mess igår Nathalie.. Nåja jag och Vilma klev upp kl 6, låg och drog oss i sängen ett bra tag innan det, så tror  att hon vaknade kring halv 6. För tidigt enligt mig.
Den här helgen blir hel-lugn, har ju Vilma. Men på lördag ska jag på en föreläsning om ledarskap och personlig utv, skit skoj. Ska dit med Linda och hennes kille Gusten. Under tiden så ska Vilma vara hos hennes mormor.
Har förresten lessnat på att ha mörkt hår nu, så ska köpa slingor idag och göra, om ngn ids hjälpa? :) Fast kommer nog behöva göras ett X antal ggr innan jag är någorlunda ljus igen.

Var och tränade igår, så himla skönt. Ska verkligen skita i att försöka hålla mig från att äta sötsaker osv, för det ger bara motsatt effekt på mig. Jag blir bara mer sugen då, haha. Så jag kör på min egen stil, jag tränar när jag känner för det, och äter precis det jag vill ist :) Är ju dessutom inte överviktig på ngt sätt alls, vill bara bli lite fastare och få mer muskler.
Pappa skrattade igår när jag visade mina arm-muskler jag fått haha! Men han sa att han såg tydlig skillnad, så jag bygger muskler relativt lätt, + att mina ben blivit lite bredare och det är jag glad över. Vill inte ha mina piprensare till ben längre ;P

Nä nu bestämde jag mig att jag och Vilma ska in till stan idag, först babysång sen lunch och sen hitta oss ngt fint i klädväg. Ska ringa och väcka Nathalie nu :D

Ha en trevlig helg



så sant

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så - ta för många foton,
skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad.
För om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
 
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren,
som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
 Vänta på honom som säger till alla sina vänner:  " Det är hon...

Tänker inte slösa en minut av denna vackra dag här

Ska ut med mina fruar nu, ha det bra :)


RSS 2.0