Det går undan!

Denna vecka har gått så snabbt, iaf än så länge. Redan torsdag, sen imorn är gumman hemma med mig hela dagen. Ska till läkaren 8:30 på morgonen, så kanske far på babysången direkt får Vilma leka av sig med en massa andra barn. Hon älskar att vara där!
På måndag börjar min träningsvecka. Ska bli skönt att komma igång. Sen så vill jag ha ngt att göra när jag har min ensamvecka. Jag hade velat ha Vilma varje vecka, men det går ju inte. Man måste få vila upp sig lite emellanåt.
När jag har haft Vilma en vecka är jag heeelt slut. Jag somnar direkt jag slappnar av. Men jag ÄLSKAR att vara med henne :D

Hoppas att det blir Stockholm för mig o Linda i November, hade varit riktigt kul! Får se om min kassa ekonomi tillåter det.
SNÄLLA NGN, ge mig bara ett jobb!

Bara lite anteckningar om Vilma så jag kan gå tillbaka o titta sen:

Gud så hon lär sig nu, hon pratar en massa. På sitt egna lilla sätt såklart. Låter som chinesiska, haha!
Ord hon använder ofta är vovv (vovve), hej, oj åjj (mormor), tack, hejå (hejdå), baan (banan), pippi (pippi/fågel), mage, öra, fot, hår, näsa. Mer kommer jag inte på just nu. Men orden bara sprutar ur munnen, hon ska försöka härma allt man säger.

Det går för det mesta jätte bra att lämna henne på dagis, hon kan gnälla till lite, men oftast så kollar hon bara på mig när jag säger hejdå, sen när jag vinkar i fönstret så skrattar hon o vinkar lite.
När vi har besök och dom ska gå så springer hon efter dom och ska ge en kram o en slängpuss, haha :)
För det mesta så somnar hon kl 19 på kvällen o sover till 6:30 på morgonen, nöjd o kramgo då hon vaknar. Busunge :)



Nu ska jag gå o hämta mer kaffe så jag piggnar till.
Heiijrå


Nere

Ursch, jag känner mig deppig o allmänt nere :(
Som tur är så är Vilma en liten solstråle dygnets alla vakna timmar, hon gör mig levande!




Snart är vintern här

Ja det är inte så länge kvar nu, slutet av Oktober nu redan! Vet inte vad jag tycker om det. Jag är ingen vinter-fantast. Visst är det mysigt med snö, ta långpromenader på isen isv. Men jag saknar mina hundar!
Dom var med på alla uteaktiviteter förra vintern, nu får man göra sånt själv ist, jag och Vilma. Ifs bra på ett sätt eftersom jag kan ägna mig helt åt henne ist :) Men då är man ju så bekväm ist att man måste tvinga sig själv ut, haha.
Mitt träningskort ligger bara o samlar damm, det har det i princip gjort sedan jag köpte det. Men jag har varit sjuk till o från hela tiden. Mitt imunförsvar är i botten av ngn konstig anledning?
Bara jag blir frisk nu så ska jag ta tag i det, ska även vänja lilla Vilma med deras barnpassning, så får hon leka o ha kul där medans mammsen tränar, kan ju inte bli bättre va? ;)

På sistonde har det inte hänt mkt alls. Har hunnit vara iväg till Stockholm o Uppsala på arbetsintervju. Blev inget jobb som väntat. Förhoppningsvis så får man ngt snart, För jag klarar inte av att vara såhär rastlös på dagarna! Jag känner mig värdelös.. Min stämpling borde komma igång så fort jag har kompletterat med de intyg dom bad om. Vet inte alls hur mkt jag får då, men resten fyller ju soc upp med som tur är :)
Mina pengar därifrån har börjat komma, och nu på Måndag ska jag skriva under kontraktet till lägenheten, underbart!
Så den 3:e dec flyttar jag in! :D
Ska prata med Lulebo på måndag i höra om det går o fixa tapeterna o golven den veckan, så har man det fint direkt man flyttar dit. Men med min vanliga otur lär det ju inte gå. Aja jag ska ha det fixat hur som helst, annars får dom bara göra det under tiden vi bor där. Det är ju inte hela världen det heller..

Vilmas alla vinterkläder är köpta o klara nu. Blev en didriksson overall, väpnarluva från Reima, Koumo (stavning?) skor, en heldress i fleece, tunnare vantar, P O P vatten&vindtät mössa, massa mjukiskläder osv.
Det enda jag kan komma på som behövs nu är tjocksockar, men det får gammelmormor sticka :) Skönt att ha allt sådant klart. Men guud så dyrt det är, tur att mormor o morfar finns :D

Skulle egentligen ha hälsat på Therese denna vecka, få träffa henne Rexen och Freja. Men kom annat i vägen :( Jag som verkligen ville. Men det kommer fler ggr, och då får vi planera bättre!
Shit vad jag saknar denna hunden, han var verkligen en familjemedlem. Han lämnade en stor tom plats när han flyttade. Känns som att jag svek honom genom att omplacera han. Men jag vet att det var det absolut bästa för hans skull! Han har det verkligen toppen där, ser på alla bilder och klipp att det lyser i hans ögon!
Sen av allt Therese berättar, vilka framsteg dom gör tillsammans, det hade inte kunnat bli bättre.
Men som sagt, han var vår lilla gris som alltid stod o trampade av glädje på ett och samma ställe när man kom hem. Hans naggningar i öronen, dansen då man gav honom ngt gott att äta, hans underbara sätt mot barn, särskillt mot Vilma, och hans alldeles egna sätt att vara som jag kunde hata ibland. Allt det och mkt till saknar jag! :(

Imorn får jag träffa min dotter, saknar henne så det värker i hjärtat. Helt sjukt. Men imorn imorn imorn :)
Ska pussa sönder henne. Får ju heeela måndagen tm, bara hon o jag o göra vad vi vill. Kanske far o hälsar på ngn med barn så Vilmis får leka lite ;)

Nu ska jag gå ner i röka, möta Jossan som kommer med bussen från Gammelstad.
Sen blir det nog att vara social med syster o sen krypa i kojs o drömma söta drömmar :)

Puss till DIG!

så bra låt :)


RSS 2.0