Min lilla Vilma som blivit såå stor!

Vilma, underbara unge! Alla är nog stolta och avgudar sina barn. Jag är så stolt över vilket stort hjärta, mysig personlighet, snällhet och klokhet som denna lilla tös bär inom sig. Med alla gravidhormoner så börjar man ju lätt gråta, när vi för ngn dag sedan åt frukost så hände då detta. Vilma tröstar mig tillsammans med Johan. Senare på dagen förklarar hon för mig "att alla är vi ledsna ibland, men efter ett tag känns det bättre" Och  avslutar med en lååång kram och säger att hon älskar mig.. Hon är för underbar :)

Snart får jag en till liten människa att vårda och ta han om, en till att ge all min kärlek till! <3
En vän till mig sa att med första barnet så tar det oftast ett tag att smälta allt, att knyta banden och hitta den där starka kemin, den där oförklarliga kärleken, och det stämmer för mig till en viss del. Det tog ett tag för mig.. Det känns fortfarande så fruktansvärt hemskt, bara tanken på det kan fortfarande få mig att må dåligt! :( Men med en för mig traumatisk förlossning samt att jag ej träffade henne de första timmarna i hennes liv, samt hela livsomställningen gjorde att jag fick lite panik. Jag älskade det där lilla barnet som jag burit i min kropp i 9 månader. Men skillnaden hur jag älskade henne då och hur jag älskar henne nu (eller egentligen bara en kort tid efter när man landat o börjat bli trygg i sin roll som mamma) går absolut inte att jämnföra! Jag skulle gå genom eld, jag skulle dö för dig min docka, allt för att du ska få det bästa som livet har att erbjuda! <3 Du är en del av mig <3

Men andra barnet sa min vän att där finns bara känslan, på en gång. Du vet vad som kommer, det blir ingen chock, och du bara älskar han/hon ovillkorligt på en gång! Kan tänka mig att detta stämmer ganska bra i mitt fall.
Jag var ung då jag fick Vilma, jag visste nog inte riktigt vad ett barn innebar och allt som hörde där till. Jag skulle ALDRIG vela ha Vilma "ogjord", hon är absolut den finaste och bästa prinsessa i mitt liv! <3 (Så att ingen missuppfattar mig).

Nu längtar vi tills Wilde kommer, det kommer bli underbart o oerhört mysigt! :) 
Så lilla lilla bebis, Vilma längtar efter sin lillebror och vi efter vår son <3 Snart ses vi! :-*
Jag älskar min familj, över allt <3 <3 <3











Vecka 31 <3

Var hos BM nu på morgonen, ides inte vänta mer än 45 min på att dem skulle ta prover på mig (dålig service!), så jag fick en ny tid imorn på morgonen för det istället. Jag har bättre saker för mig än att sitta på VC o smittas av en massa sjuklingar.

Jag fick väga mig, mäta sf-måttet samt att vi pratade lite om förlossningen osv.
Viktuppgång: 10 kg! (oops, det börjar ta sig haha ;) )
Sf-mått: 29, mitt på kurvan fortfarande.
Hjärtljuden minns jag ej, men hon hittade dem fort o bebis ligger fortfarande på tvären den busen.

Utöver detta mår jag  bara bra, järnvärderna har jag lärt mig leva med. Droppen måste man nog ta rätt lång period för att det ska hjälpa. Jag tar en dag i taget och försöker ääta bra mat, lägga mig i tid på kvällen, samt sova ut de dagar jag kan.
Vi har börjat prata om barnvagn, vilken vi ska köpa. Finns ju så många, o alla är väl bra på sitt sätt. Vi är lite kluvna, men det lutar mot en 3-hjulig iaf, sedan om vi tar babytraveln o köper liggdel till, UJ eller Teutonia återstår att se :)

Förra vecka spenderades åt tentan, så denna vecka blir att göra bort så mycket uppgifter jag bara kan. Vill bli färdig nu, kunna vila, fixa inför bebis ankomst, umgås och bara njuta. Jag är nog ALLDELES för bortskämd bara. Är van att bara ha skolan o koncentrera mig på. Nu är det en liten som växer i min mage som tar upp en helliska massa energier av mig ;) Jag brukar ju alltid orka vara den som gör så mycket men aldrig blir trött, nu däremot är det andra bullar, då känner man sig lat och otillräcklig istället. Så knasigt. Men jag har en alldeles förstående karl som tvingar mig att vila, som tar hand om min dotter och som fixar saker som ska fixas, det är guld <3

Idag efter jobb/skola så ska vi riva ner alla hyllor i sovrummet bakom skjutdörrarna i glas. Ska nämligen måla där inne, bygga ny anordning för alla kläder, så skönt! Jag älskar ordning och reda, och hatar oordning haha.
Även i Vilmas rum ska vi förbereda för tapetsering som kommer ske på fredag. Så snygg pysselhörna lilla fröken fräken kommer få. Bilder kommer sen :)
Ska i samma veva plocka ut hennes lackhylla, tömma den så jag kan slipa upp den o måla den vit, tycker ju som om vitt :DD Ne nu ska jag ta o koncentrera mig på skolan så jag får slippa detta nästa vecka.

Jag mår så bra <3

RSS 2.0