Sitter vid matbordet o äter frukost. Idag ...

Sitter vid matbordet o äter frukost. Idag blir det en riktig mysdag, ska ta hand om min lilla skruttunge <3 idag lämnar vi henne till hennes pappa i en vecka, jag känner mig redan halv. Mitt hjärta svider.


Känner mig utmattad.

Både mentalt och fysiskt, känner mig så slut.
Hela huvudet går på högvarv. Vill så mycket, men orkar inget.
Blir galen snart!

V 35: var hos Bm idag, järnvärdet har ökat...

V 35: var hos Bm idag, järnvärdet har ökat vääldigt mkt vilket glädjer oss då jag har mer energi o är gladare. Låg på hela 117(!) nu. Vikten hade ökat med 200 gram de senaste 2 veckorna o mitt sf-mått låg på 30 ist för 31 som det gjorde sist. Men är nyligt kollad på ul o bebis mår bra :) är väl jag som har sån halsbränna o ingen vidare matlust, så kanske bebis äter utav mitt förråd. Men mig gör det inget, jag har o ta utav så det räcker o blir över.. Ska in på förhoppningvis sista ul den 28/3, o har ej Lillen vänt sig med huvudet neråt av sig själv så kommer jag begära snitt så snart det går då jag vägrar akutsnitt, vilket den senaste läkare rekomenderade, IDIOT!! Nåja vi ser ju vart detta slutar :) får återkomma med ett mer detaljerat inlägg!


Lite info bara

Var hos barnmorskan idag, är i vecka 33. Mitt hbvärde har ökat till hela 110, och vem är inte lyckligare än vi! Ska fortsätta få järn tills bebis kommer och mest troligt efteråt också tills mina värden är höga och bra. Vikten hade jag ökat med 1 kg på en månad ca, så nu har jag ökat 11 kg totalt.
Jag har börjat sippra fostervatten sedan i lördags, slemproppen eller iaf en del utav den lossnade i fredags morse. Dock så gör dem inte så mycket då jag som tur är ej har bakterier i urinet. Så jag kommer gå på tätare koller samt vara vaksam på förändringar så som minskade fosterrörelser, feber, ökad mängd vatten som sipprar osv. Min kropp har verkligen gått in i viloläge, jag är inte trött på samma sätt som förut när hb-värdet var jättelågt, däremot så somnar jag kring 8 varje kväll och sover till typ kl 8 dagen efter. Men skulle ändå kunna sova på dagen :)

Har startat målningen av sovrummet, känns lite som att vi tagit oss vatten över huvudet då vi faktiskt har jobb, plugg, barn och 3 hundar utöver det. Men allt går bara man vill ;)

Nu ska jag ta och börja städningen av huset, det behövs verkligen! Ska ta o tömma vardagsrummet på vissa saker o rengöra det kliniskt, för i eftermiddag kommer vår nya soffa!! :D

Hejs

RSS 2.0