Det får blir ett lösenordsskyddat

Alla behöver ej kunna läsa allt..
Så dom som vill ha mitt lösenord är det bara att fråga.

Här är iaf inlägget jag skrev att jag skulle skriva igår.


http://em3lie.blogg.se/privat


Det är mycket nu

Många tankar, känslor och funderingar.
Sitter på jobbet nu så kan inte skriva ens hälften av allt, det hinner jag inte.
Jag ska försöka skriva senare ikväll när Vilma somnat. Var ju som sagt ett tag sedan jag gjorde det.
/Emelie


Endast 3 timmar

Jag har haft delat pass idag, nu började jag kl 17:15 igen. Ska jobba till 20:15, så bara 3 timmar till.
Har hunnit vara ute med båda vovvarna en sväng, båda skötte sig bra, Magic fick jag dock påminna om att han ej skulle busa lr springa iväg o gå framför mig.. Nu måste jag börja hård träna honom så att han klarar hundmöten lös utan kommando. Blir galen av att behöva påminna honom att det ej är okej o springa försöka gå fram o hälsa.
För det uppskattar varken jag eller dom mötandes, så det är förbjudet.
Funderade ju på att gå tävlingslydnad med honom nu i Augusti på Boden BHK, men eftersom att jag ej vet hur det blir med flytten så måste jag vänta o se. Blir det flytt så ska jag hitta ngt riktigt bra ställe där nere, nu ska jag få pli på killen :P

På lördag tänkte jag fara på Leos lekland med Vilmis pilmis, det vet jag att hon skulle uppskatta. Kanske ngn som hänger på? :) Hade även velat dra ihop ett gäng o träna hundarna, eller bara gå ut i skogen o ta med så man kan grilla o bara låte dom röja en hel dag typ. haha..

Blä, jag har börjat bli sjuk nu. Känner mig hängig i kroppen. Och jag ska ha en eloge, har faktiskt ej blivit bekväm o sjukanmält mig, vilket har blivit alldeles för vanligt denna sommar. Inte likt mig alls! Men det är ändring på det nu!
Får hoppas att jag håller mig pigg nog för att jobba imorn, annars sviker jag mig själv, haha..

Nu måste jag gå o hämta en ny kopp kaffe, innan jag somnar. bye bye

Jag kom in!

Jag kom in i Eskilstuna på Socionom. Mkt som är ovisst just nu, men jag är iaf väldigt glad för att jag kom in. Trodde aldrig att det skulle vara möljlgt, med tanke på hur långt bak jag låg som reserv..
Dock mkt annat + detta som ligger o trycker just nu, det tar på mina krafter. Orkar ingenting. Men snart ska det väl vara bättre?? Jobbar tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Sen är jag ledig hela helgen lång. Fan så skönt! Ska bara vara hemma, mysa på med Vilma och göra så lite som bara är möjligt.
Blä måste jobba nu, är så trött så mina ögon snurrar runt..
Ha det fint!

Fredag lördag söndag

Igår jobbade jag till kl 20, for hem o var lite med hundarna efter jobbet. Rastade av dom osv. Jenny lockade iväg mig till Sofia på Bergviken. Jag är glad att jag for dit ist för att sitta hemma själv o deppa. Det var trevligt att få träffa alla o bara surra av sig :) Kom hem kring kl 00-01 ngn gång. Gjorde mig klar för natten o surrade lite i telefon!
Imorse klev jag upp typ kl 8, jag var TRÖTT! Men det var lugnt direkt jag hade dragit upp persiennerna, då vaknade jag till på en gång.
Idag slutar jag kring kl halv fem ngn gång. Ska hem o fixa till mig sen far jag nog ut. Har inte bestämmt mig om jag ska festa ikväll lr inte, men just nu lutar det mot att vara nykter. Har ju varit nykter hela helgen så känns som att jag kan fortsätta såhär :) Bara det att jag inte tror att jag pallar å gå in på området nykter, folk blir så jävla jobbiga, stökiga osv när ngt händer här, haha!

Hann inte äta frukost i morse  + att jag aj har med mig ngn lunch att äta. Så måste knalla ner på stan så jag får i mig ngt. Annars dör jag snart...

Jag saknar Vilma som fan! Imorn får jag träffa pluttan :)
Nu måste jag jobba..

HAHA

Lätt bäst :)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3012287.ab

RSS 2.0