Vi <3

Av hundra gånger skulle jag välja dig tusen gånger om!



Du gör alltid allt i din makt för att jag och Vilma ska må så bra det bara går, för att vi ska känna trygghet och lycka, även fast du många gånger väljer bort dig själv. Jag vill alltid känna mig såhär älskad och uppskattad!

Vilma ca 3 år och 4 månader

Gud så gammalt det låter helt plötsligt! :)
Vilma går ju nu varannan vecka hos dagmamman och varannan vecka på förskolan på Björkskatan. Det har gått lika bra som förväntat. Hon kom snabbt in i gruppen och hon är ju väldigt trygg i sig själv och har från början aldrig ens haft problem att jag skulle gå.

Hon har har börjat säga R, tex förut sa hon joosa till rosa, men nu uttalar hon dem flesta ord med R rätt och säger Rosa, prinsessa osv. Hon förstår allt och man kan diskutera för  att komma fram till gemensamma lösningar. Så skönt, för många konflikter har minskat därför. Fast givetvis så kan denna lilla tjej också trotsa och on har en enorm egen vilja, och precis som fröknarna sa om mig när jag gick på dagis "en tjej med skinn på näsan" ;) Sådan dotter sådan mor.
Hon är ca 104 cm lång och väger 18 kg.
Har storlek 26 på fötterna och ca 104-110 på kläder.
Största intresset nu är att pyssla, rita/måla, limma, klippa, bygga halsband, barbie, leka med lera, dansa och sjunga.
Favoritfilmerna är Nils Karlsson Pyssling, Chuggington, Pippi Långstrump och Polarexpressen.
Favoritfärgen är rosa.
Stort fan av Hello Kitty.

Hon pratar om bebisen i magen hela tiden och är helt säker på att det är en lillebror. Hon pratar med bebis och ber han komma ut så hon får mysa och leka med den.


Olalalala...

Vilmas rum är halvklart nu, nästan iaf! Fan vad duktig jag är ;)
Längtar till det är färdigt helt o hållet med målningen så vi kan börja inreda med en massa fina möbler, gardiner, krukor, kuddar, tavlor osv.
Gårdagen spenderades på Björx hos Jonna. Jenny o Lisa var även där då jag om, vi fikade en massa gott födelsedagsfika och surrade en massa strunt. Sedan drog vi oss ut på en promenad runt Björx med hundar o såklart var Ellen och Isak med :)
När jag kom hem så började jag veckans målning, blir grymt snyggt alltså. Middagen fixade älsklingen och efteråt tänkte jag joina honom i soffan o mysa lite, men jag drog på mig målarkläderna o fortsatte.. Ibland när man är dum så får verkligen kroppen lida efteråt! Hujja.. Hade så värk, tur Johan tar han om mig <3
Blev en myskväll i soffan med en massa gott :)

Som vanligt så vaknade jag alldeles för tidigt idag, klockan 7 ville inte min kropp att jag skulle sova mer. Oh efter alltför många försök att somna om så gav jag upp. Kanske börjar kroppen ställa in sig på att en liten är påväg o att sömnen förmodligen kommer bli lidande första månaderna? ;)

Ne idag ska jag iaf in mot stan och träffa söta Jessica för en fika och massa surr. Känner jag oss rätt så antar jag att det kanske blir en promenad med hundarna sen? :)
Så nu ska jag börja göra mig klar så jag även hinner hänga tvätt, planera inför middagen och pussa på Johan innan jag ska iväg :-*


Jag som skulle bättra mig ;)

Det går bra för mig att blogg, eller så inte haha. Nåja tyder ju bara på att jag har rätt mycket annat som tar min tid. Fast jag skulle vela bli lite bättre på det, som kul att kunna blicka tillbaka sen om några år.
Jag tycker mest jag njuter av vad dagarna har att bjuda på, Vilmas rum är under målning till vitt. Blir skitsnyggt! Nya vita möbler, sen alla detaljer i rosa :D Golvet får vänta att bytas då vi sk byta överallt här uppe så  då vill vi ara helt säkra på vad det ska vara för något så man har likadan överallt :)
Vi trivs då som fiskar i vattnet här ute på ön, Vilma fullkomligt älskar att bo här. Helt annat än i den där lägenheten, huh.. Att ha lilla Vilma och tre stycken hundar o bo på tredje våningen utan hiss är inget att rekomendera ;) Sån frihetskänsla att bara släppa ut hundarna o låta dem leka i flera timmar. Vilma har redan blivit mycket mer självständig sedan flytten hit och mycket mer en utetjej, det glädjer mig oerhört <3

Vi har lagt upp ett staket runt den gården huset står på, vi vill inte inhägna allt. Och börjat bygga nytt räcke till altanen, kommer bli toksnyggt! :) Hundgården vi skulle starta med får vänta, finns så mycket annat vi vill göra innan. Det bara kliar i fingrarna, alla ideer man vill göra till verklighet.. Men vi försöker lägga band på oss själva och bo in oss först så vi vet exakt hur man vill ha det o inte  bara stress renoverar o sen vill göra om igen direkt!

Lille bebisen verkar då må prima. Känner nästan varje dag hur han/hon förflyttar sig, t om Johan fick uppleva det. Och igår när jag jobbade så kände jag första riktiga sparken, lr vad det nu var. LYCKA! Helt underbar känsla :)
Illamåendet som jag trodde helt hade gett med sig har kommit tillbaka, fast samtidig med ökad hunger. Blir som lite fel då jag vill äta men många gånger inte kan o ist måste spy.. Men det går över! :) På tisdag går vi in i vecka 17, ca 40% av graviditeten är avklarad, den 26 November har vi fått tid för ultraljud. Vi pratade och kom  överens om att kolla könet, så hoppas dem kan se :)  Har fortfarande inte tagit några magbilder, måååste göra det snart! Vågen visar då iaf +2kg.

Denna helgen har varit och kommer fortsätta i lugnets tecken. Igår var jag o Johan ut och åt på Ming, gött ;) Sen kom Emma och Jens förbi o såg Idol med oss! Idag vaknade vi tidigt då Johan har jour, men vi låg länge kvar i sängen o kramades o pratade! Sen åt vi plättar till frukost o fixade lite här hemma innan vii tog oss ut. For till Bodsvedjan o svärföräldrarna och gullealbin! Blev först en långpromenad med alla 4 hundar. Svärmor o Albin hade just kommit hem från utlandet så dem bjöd på supergod middag :) Sen åkte vi hem o söta goa Camilla kom hit! Har saknat denna tjej sen i o´somras, men går ju ej att träffas så ofta då hon bor i Göteborg. Camilla slingade mitt hår, satte i en hårförlängning och klippte in det. Blev sjukt snyggt! TUSEN TACK <3
Vi surrade en hel el om allt mellan himmel o jord, haha.. Så kul att Johan alltid sagt till mig att jag o Camilla är så lik varandra i sättet, o det är vi verkligen :)

På tal om hundar så kommer Ferra o jag närmare o närmare varandra för varje dag som går. Kan säga ALDRIG mer en hane hoho. Tikar är så mkt mer för mig helt enkelt :) Hon var väldigt energisk i början, men nu med trygghet, ledarskap o aktivering så har hon vuxit till en trygg, mycket gosig och framförallt lugn flicka! Många tror att hon är vuxen då hon är sådan i sättet.. Skulle nog säga att hon är rätt staffe lik, mer än amstaff.. Fast en vuxen lugn staff typ :D

Nu måste jag äta ngt innan jag somnar.. Pöss

RSS 2.0