Nytt år snart

Måste börja med att säga, skitjobbigt att inte fira in det nya året med Johan vid min sida :( Men som sagt så finns vi ju i varandras hjärtan, det är huvudsaken :)
Vilma har precis somnat, duktiga tjejen har inte sovit middag idag o ändå varit jättesnäll hela dagen. Jag har då märkt att jag har en fantastiskt snäll & lättsam dotter, det är synd man får så lite tid tillsammans med henne när man pluggar/jobbar. Fast sånt är ju livet för alla.. Vet ej ännu hur långt uppehåll jag har på studierna i sommar, men antar det blir sommardagis för henne, och så jobbar jag. Gillar ju mitt jobb väldigt mkt, fast jag klarar tyvärr inte av att jobba mer än några få pass i månaden nu när jag har praktiken, annat är det när jag pluggar hemifrån.. Längtar till vi börjar med det igen, så kan jag också tjäna in lite pengar till oss + lägga upp vardagen lite mer som man vill :)

Även fast jag inte är med Johan nu på nyår så vet jag att detta året kommer bli ett år fyllt med lycka! :) Detta år slutade med att jag fick jobb, kom in på denna utbildning, träffade världens finaste kille & vi blev sambos. Man brukar säga slutet gott, allting gott :-*

We are meant too be - Johan Eman <3


Jag måste bara få skryta lite ;)

Lilla Vilma är såå förstående och klok för sina 2 år & 5 månader, min tös <3

Idag har vi hunnit storstäda hela lägenheten, varit ute o lekt, middag hos mamma och sen hem o packat upp alla nya fina julklappar :) Nu har hon inga fler att hämta haha!
Jag har tvättat en massa nu, börjar se att det kanske finns ett slut på det snart..

Har en massa tankar ang folk, jag är en ganska bra människoläsare, men även fast jag tycker ngt är fel/irriterande osv så brukar jag inte orka lägga ner tid på det, så länge det inte är ngt som påverkar mig direkt. Antingen är jag inte så brydd eller så har jag så intressant liv själv att jag inte behöver lägga ner tid på det.. Men just nu stör jag mig så fruktansvärt på människor som inte kan ta att det går bra för andra, utan måste försöka förstöra för denna på olika sätt om & om igen, trots ständigt misslyckande. Problemet är att folk lever genom andra människor, lever på andra människor. Största sjukan i Sverige är avundsjuka. Om folk skulle ta och koncentrera sig lite mer på sig själv och sitt liv så kanske dem skulle lyckas med ngt bra istället för att stå still och trampa på samma punkt och vara bitter.
Alltså lev ditt liv, gör ngt åt det :)


Nu är maskinen jag ska hänga klar, sen är det natti för mig.
10 dagar kvar nu älskling, sen är jag i din famn igen <3


Jag är lycklig även fast jag saknar!


För jag har hittat den jag vill leva med resten av mitt liv! :)
Helt underbar känsla <3




Vilma somnade som tur var om, så ska passa på att göra mig helt klar nu, vi ska till mami och äta middag. Tänkte även ta en promenad i stan så Kompis får lite miljö/socialträning. Måste komma ihåg kopplet som jag alltid glömmer.
Ha en bra kväll!


God kväll

Sitter framför tvn med en enorm huvudvärk, har varit en stressig och irriterande dag. Inte alls min dag med andra ord. Har haft gråten i halsen, men pratade med Johan flertalet ggr, han som fick mig som vanligt att se på saker lite mer positivt och gav mig motivation att kämpa. Hur nere jag än är och hur omöjligt ngt än känns, så kan han alltid få mig att skratta, att se på saken med andra ögon, han kan verkligen vända mig på några sekunder, det är en mycket god egenskap :-*
Hur som helst, idag har jag & Vilma varit till Boden och satt i motorvärmaren i bilen, lillan sov hela vägen dit och hem. När vi kom hem var vi så frusna så vi spolade upp ett varmt bad som vi njöt av länge :)
Pappa och Christoffer kom förbi med vår tvättmaskin som varit kvar i gamla lägenheten, pappa kopplade i den på en gång, yes! Äntligen har jag sorterat upp all tvätt och börjat beta av den! Puuuh, kan säga att det kommer landa på mååånga maskiner, tur att jag gillar att tvätta haha :)
Jenny, Loke och Dolly kom förbi och lekte med oss, mkt uppskattat för oss alla! Hundarna var gaalna till en början och ungarna småbråkade, charmigt ;) Vilma & Loke är verkligen som syskon! Vi tog en promenad till affären här bredvid, gud så nära det var dit, bekvämt och bra. Handlade lite nödvändigheter och lördagsgodis som Vilma fick bära hem själv, duktiga tjejen min!
Hon har varit grinig och gnällig större delen av dagen, men dom poängen tjänade hon snabbt in nu på kvällen då vi hade mys i soffan och såg på Mumintrollen :) Sen la jag henne, och givetvis så somnade jag också, lite över en timme. Hade behövt tiden till annat, men mysigt var det. Och förmodligen behövde jag det.
Imorgon ska jag försöka ta det lungt och lägga mig och vila på dagen när Vilma sover middag, så jag orkar vara på bra humör resten av dagen!

Hoppas på liiiite längre sovmorgon imorn än vad jag fick idag :) Nu ska jag släcka ner alla lampor och dra med mig Kompis till sängen.. Saknar min älskade pojkvän, kommer aldrig släppa dig när du kommer hem, det vet du va? ;)

<3 miss u!

 <3

Annandag Jul

Fick hem min älskade tös igår, hon har lekt en massa med hennes nya leksaker. Prinsesstältet och spisen med låtsasmat var en klar favorit, samt alla filmer :) just nu sitter vi och ser på Pettsson och Findus, jättegullig film! När Vilma ska sova middag så ska jag passa på att köra till Boden, slipper jag ha en halvgnällig tjej i bilen. Ska koppla i motorvärmaren i bilen så den startar då Johan kommer hem!
Annars känner jag mig allmänt off, saknar min Johan så mkt! :( Känns som en evighet kvar till han kommer hem! Nåja ska gå och diska nu samt ta fram ngt att äta så vi kan göra ngt av dagen sen..

Johan Eman, kärlek <3

God Jul!

Ja idag har jag precis som alla andra firat jul med släkt och familj, men mina 2 älsklingar, dem som står mig närmast saknades :( Imorn får jag min lillplutt hem igen, gud så vi ska leka och mysa! :)
Johan har varit borta sen i tisdags nu, det känns som en evighet sedan han åkte. Vi har iaf pratat i telefon flera ggr varje dag, såklart hihi :)
Jag och älsklingen delade våra presenter till varandra innan han åkte, jag fick världen finaste halsband, ett ihåligt hjärta i guld, sen är ena sidan i diamanter och kedjan är gjord av som kulor som är slipade i så dom glittrar mer, ett riktigt emelie halsband :DD



Av mina föräldrar fick jag/vi parfym, bakform som var hjärtformat o muffinsformar, sängkläder, handdukar, presentkort, pengar, juicepress (pappa tycker att vi dricker för mkt cola och redbull haha), en väska, choklad, biocheckar. Och av svärföräldrarna fick jag ett presentkort på Parelle :) Guud man får ju alldeles för mkt för att vara "så gammal"!
Imorn ska jag på middag hos pappa och Anki, då ska Vilma få fira Jul där, pappa ska vara tomte :) Då får hon paketen från mig & Johan, från pappa och Anki samt dem från Johans föräldrar och Albin. Hon kommer bli sååå glad gumman!

Josefine följde med mig hem från Krille och Annemari, hade glömt hennes julklapp hemma. Så när mamma hämtat upp henne ska jag bara rasta Kompis, sen krypa ner i sängen och drömma om min man som är flera tusen mil bort...

Älskar min Johan så mkt!!! <3

Saknad

Detta är inte kul. Jag saknar Johan & Vilma :( jag känner mig halv! Ska ALDRIG mer vara utan dom 2! aldrig. Nu ska jag gå och dra täcket över huvudet och sen sova..









<3 JAG ÄLSKAR ER!

Mkt just nu..

Nuu har vi flyttat till Mjölkudden, det är underbart att få bo med den jag älskar <3 nog för att vi har bott ihop ett tag, men nu är detta vårt gemensamma där vi ska börja bygga på vår framtid :)
Skjutsade Johan till Kallax nu i morse, det kändes verkligen i hjärtat att säga hejdå! Blää :( Nåja får försöka tänka på det Johan alltid säger, att det är bra att få sakna ibland. Och det är ju inte så att vi är ifrån varandra frivilligt annars så, hihi.. 2 veckor är dessutom väldigt kort tid, med tanke på att vi ska spendera resten av våra liv tillsammans, visst då älskling? :-*

Nu ska jag ta ut Kompis på en liten promenad.

Nu är vi tröööötta! Puuh

Igår fick vi lägenheten, lyckan var gjord :) Den är som så speciell och mysig, får känslan att vi kommer trivas jättebra där! Nog för att jag i princip hade kunnat bo på i värsta sunkiga lägenheten i ett ghetto bara jag fick bo med mina älskade hihi..
Vi har packat igår och idag o det mesta från Johans lägenhet är där, sen kartonger från min. Imorn blir det nog att ta kläder, mat o kaanske möbler härifrån. Då kan vi nog sova där :)
Älsklingen åker till Stockholm imorn o blir borta tills på kvällen, det känns rätt jobbigt faktiskt. Vill spendera varje vaken sekund med honom nu innan han åker, nåja. Får tänka att det bara blir några timmar på kvällen/eftermiddagen som vi annars hade träffats, vi får ju iaf sova ihop!
Till helgen kan vi då garanterat bo i lägenheten, då ska vi mysa mysa mysa.. Bara njuta & ta tillvara på varandra <3

Det finns ingen finare än du Johan! Du gör mig sååå lycklig. Jag känner mig verkligen älskad och uppskattad för den jag är <3 Jag har hittat min tvillingsjäl, vi är som gjorda för att leva med varandra, detta var ödet älskling :)
Love u! :-*

Nu ska vi gå och soova.. Ska pussa på villisen och lyfta över henne till hennes egna säng :)
Natti!

helllluuuu

lika ofta som vanlig uppdaterar jag nu..
Praktiken flyter på himla bra, jag trivs och dom med mig också skulle jag tro. Efter jullovet så blir det att byta ställe till Sävastgården, det blir intressant! Har börjat skriva på mittt projektarbete IDAG, sent ute skulle jag kalla det! Nåja är huvudet dumt så...
Dagarna till julafton närmar sig med stormsteg, usch & fy.. Denna jul blir inte bra, men efter jul blir allt bra igen, då får jag min älskade dotter tillbaka + att min älskade karl kommer hem från Thailand :D Då blir Emelie hel och lycklig igen :)
Ska packa ihop datorn o skolböckerna nu, ska hämta Johan på jobbet.. Antar att det blir sushi till middag :D
Pyyyyyyss

Ett tag sen nuu

Jag har som tappat lusten för det här, finns så mkt annat som tar upp min väldigt dyrbara tid haha.
Vilma fick sitt vaccin igår, hon har inte fått ngt tydligt symptom av det än, lr ja tröttare än vanligt varje kväll, idag ville hon ha välling redan vid innan kl 18. Nåja vi har då hållt henne vaken till kl 19 iaf, hoppas hon sover bra inatt, känner att all sömn behövs, särskillt för hennes skull! På morgonen imorn ska hon få fara till hennes morfar och vara, sen ska han med henne på dagis just innan lunch. Finns möjligheten så vill jag inte att hon ska behöva vara på dagis alltför länge. Denna vecka har då gått relativt smärtfritt, Vilma har varit snäll, dock ngt trotsig o gnällig jämnfört med vanligt & Kompis han sköter sig som vanligt. Aktiveringen på hundhuset och WP har fått ligga på is, vi har varit såå trötta efter långa dagar på jobbet/praktiken/dagis. Men promenader, hundbus och annan aktivering har han då fått gott utav :)

Idag är det 20 dagar kvar tills Johan åker till Thailand i 2 veckor. Uuuuuusch så jag kommer sakna han!!! :( Men den 30:e december får vi ju vår nya lägenhet, så kommer nog ha rätt fullt upp med Vilma, praktik, packning, valp, flytt och flyttstädning. Tur är väl det, så får jag annat att tänka på än att sakna. Ska försöka hinna göra klart så mkt som möjligt så älsk får komma hem till en fin lägenhet på Mjölkudden :D

Nuu ska jag mysa :)

Älskar min Johan meeest <3

RSS 2.0