Jag vill ha dig här nu!

Mamma älskar dig <3






Saknad

Usch jag är så less på Kalix just nu! Vill hem nu nu nuuuuu...
Saknar Vilma och min andra älskling jättemkt! Men men sånt är livet..


Helloo foolks!

Veckorna bara susar iväg, det är redan onsdag kväll och snart läggdags. I måndags stannade jag hemma från skolan, kände mig slut/tom i kropp och knopp. Eftermiddagen spenderade jag & Vilma hos frugan o dottern hennes. Vi blev bjudna på middag :)
Tisdag klev jag upp kl 6 och gjorde mig själv färdig. Vilma låg kvar i sängen & sov. Vi var på dagis redan kl 7 sen så var jag i Kalix hela dagen.. Exakt samma var det idag.
Mamma hämtade henne kringhalv 3 idag, så blev inte lika lång dag för henne då, tur!
Jag blir nog rätt bortskämd att ha så snälla och hjälpsamma människor runtomkring mig, jag uppsakattar allt och det är verkligen guld värt <3 inte minst för Vilmas skull!

Jag har då lärt mig att man måste ta livet med en klackspark för att orka. Dagarna går som på rullande band och fasta rutiner underlättar en hel del. Kliva upp kl 6, göra sig själv klar. Väcka Vilma, göra henne klar och fara till dagis. Plugga hela dagen, hämta Vilma på dagis. Laga middag, leka, mysa, städa, tvätta, diska.. Och sen försöka hinna varva ner innan man ska sova själv :)
Kan inte säga annat än att jag faktiskt är helt slut när klockan slår typ 21! Men jag ska inte klaga. Jag har en underbar dotter som jag får leva med. Har kommit in på utbildningen jag ville gå. Och att jag får lite tid över för mig själv får jag räkna med. Är ju faktiskt mamma och då måste man prioritera om :)

Har även bestämt mig för att sluta röka! Har varit utan nu i ett dygn, håll tummarna för mig! :)

Ska se försöka hålla mig vaken till Efterlyst nu & sen sova. Byyee

Jag är såå kääääääääär :) :)  Sakna <3

Lördag

Har fort. inget intressant att dela med mig av.. Men men helgen är här och det känns fruktansvärt skönt! Lilla Vilma är hos mig och det var betydligt roligare & bättre att få henne på en fredag än en söndag! :)
Vi vaknade väl kring 7-7:30 idag, låg kvar och drog oss ett tag innan vi klev upp.
Kring 11 for vi in till stan & mötte mamma. Vilma fick sig en jacka, mössa och ett par skor. Och själv hittade jag en tröja o ett par skor.
Vi hann inte gå så länge eftersom att vi skulle på kalas i Gammelstan 13:30.
Efter kalaset så lämnade vi av Vilma hos mami i stan och for & käkade kinamat, gött var de :P Nu är det just lite mer än 2 timmar kvar tills jag börjar jobba natt, så ska försöka chilla tills dess så kvällen flyter på lätt..

Nu ska jag gå och pussa på den finaste ;-*



kärlek

jag älskar det :) finns inget bättre än att älska någon och samtidigt bli älskad tillbaka!
ska hoppa i säng nu, är tröttast. natti

Tisdag 15/9

Jag har inte ens ngt vettigt att skriva. Händer ju inte så mkt för tillfället, jag är i Kalix från morgon till kväll typ. Skolan går då bra, jag har lärt mig en del redan. Men ser främst fram emot föreläsningarna, studiebesöken och LIA:n. Lite skrämmande att åka ut i arbetslivet färdigutbildad om 2 år! :O
Nåja med rätt inställning klarar man allt :)


Ikv kl 18:30 ska jag på föräldramöte på dagis. Det är trevligt att träffa föräldrarna till alla barn! Ska även då passa på att lämna in ett papper om att dom ska lägga om Vilmas tider på dagis till heltid. Och posta ett brev om min adressändring, får inte glömma det!

Måste passa på att göra bort de saker som måste ske här hemma innan jag ska åka..
Ikv är det mys som gäller, love it ;) <3


 :*


Ångest och dåligt samvete!

Idag får jag hem älskade Vilma :) Känns jättebra förutom att hon kommer behöva vara på dagis varje dag denna vecka mellan ca 07:20 - 17:15. Känns inte alls bra! Jag får fruktansvärt dåligt samvete! Hon är inte van att vara så långa dagar. Kommer ju knappt hinna träffa henne. För det första så måste jag säkert komma behöva väcka henne på morgonen och sen när hon kommer hem efter en så lång dag så kommer hon slockna på direkten. Nåja sånt är väl livet antar jag :( Bara jag som varit så bortskämd att kunna ha henne så korta dagar fram tills hon var över 2 år gammal. Hade man ej varit ensamstående så hade det ju gått at pussla ihop på ett annat sätt. Nåja, inget att fundera över, nu är det såhär. Bara att göra det bästa av situationen.

Nu måste jag ringa pappa så han kör mig när vi ska och handla..

God kväll!

Måndag, tisdag och idag har jag spenderat hela dagarna i Kalix kommun. Skolan känns toppen, samma människorna jag går utbildningen med. Blandade åldrar, typ från ngt år yngre än mig till ca 50 år. Imorgon ska vi ha utedag i Risögrund om det nu var så det hette.. Typ samarbetsövningar osv. Blir nog rätt skoj!
Får hoppas jag mår bättre imorn då jag vaknar, annars måste jag sjukanmäla mig :/ För på fredag måste jag vara i skolan för då är det vanliga lektioner..

Annars utöver det så känns det som att mitt liv är påväg mot en verklig vändning! Mot det bättre såklart :)
Jag umgås bara med dom som ger mig positiv energi och mkt kärlek, det ni ;) haha..

Ska ta o plocka upp lite av Vilmas leksaker och ta en rök, för snart får jag åka hem till min egna lägenhet o myyyyyyyyysa :D
Natti bye


En bild



En av de bilder min älskade vän tog på mig för några dagar sedan :)
Gick bara att ladda upp en bilderna, måste vara nå fel med uppladdningen, typiskt.


Skola

Imorn blir jag student, haha.. Jag har stora förväntningar på den här utbildningen. Så får hoppas att jag trivs bra :) Min familj är så stolt över mig att jag ska börja plugga. Ska bli skönt att göra nå vettigt av tiden, inte bara låta den rinna iväg.
Igår var det jobb på natten, lite folk tyvärr. Men vi latjade på så tiden rann iväg rätt snabbt ändå.
Vaknade relativt tidigt för att ha somnat så sent. Mysigt värre :)
Vilma kom hem från morfar just efter kl 14. Vi har lekt, haft besök osv.. Alex hämtade hem henne till sig när han slutade jobbet kl 19.
Det är alltid samma tomma känsla här hemma efter att hon har åkt. Jag hatar det :(
Önskar att man kunde tänka egoistiskt, då hade jag aldrig tvekat att ha henne på heltid. Men för mig är det en självklarhet att vi har delad vårdnad för hennes skull!

Var iväg och hämtade bilen av pappa nu ikv. For förbi Jonna på Shell & surrade med henne o Johanna :)
Har disk och tvätt som väntar på mig, men jag slappar alltid ihop när Vilma inte är hemma. Inte lika viktigt att hålla efter då, har ju ingen att vara förebild för då hehe..
Är dessutom alldeles för trött för att fixa det nu. Ska ist ta och krama min kudde nu så jag somnar..

Sov gott


Slappt värre :)

Har tyvärr inte så mkt intressant att delge er.. Lr finns väl endel men det behåller jag för mig själv :)
Mitt liv rullar på som vanligt, umgås med Vilma & vänner och njuter av livet så gott det går.
Nästa vecka börjar jag skolan i Kalix. Ska samåka med en kvinna här från björx. Blir perrans, jag som tänkte bo där först.. Nu slipper jag det så får jag tid att träffa Vilma som vanligt.
Imorn blir det barnsång i stan, Vilma kommer bli så glad! Sen ska vi även köpa henne nya regnkläder o stövlar. Ska även försöka hitta nå fina kläder, hon behöver nya. Lr behöver gör hon väl egentligen inte, men jag älskar att köpa åt henne.
Söthunden gör mig fortfarande sällskap här hemma, gud så jag saknar att ha en egen. Men perfekt att låna ngns tillsvidare, så gör man en god gärning samtidigt ;)

Kände att jag var påväg in i gamla spår igen, men jag har turen att ha väldigt stöttande personer runt mig så det kommer gå bättre denna gång. Jag vet ju vad som gick fel sist, vad jag gjorde som bara förvärrande situationen osv. Jag tänker inte hamna där igen, vill inte utsätta mig själv och framförallt inte Vilma för det.

Ska väl ta o besöka John Blund strax. Har iaf haft en perfekt dag/kväll på alla sätt. Så nu får ni sova gott o drömma sött för det ska då jag :*)
Natti

<3    <3    <3    <3

......






RSS 2.0