Bokat o klart! :)

Nu är färjan från Göteborg till Fredrikshamn i Danmark bokad och klar!
På måndag den 21:a startar vi från Luleå, kommer köra till Västerås första dagen. Blir att sova över där och sen på förmiddagen rullar vi vidare till Närke och kennel Anbardiz, Jessika har tagit hem Power från Polen till oss, tack! Så vi får honom redan då, så kul :) Och hon har ju små söta amstaff valpar hemma, så hoppas vi får titta på dem! Sedan åker vi mest troligt till en annan uppfödare som var nyfiken att få träffa Power, hon bor också påvägen mot Göteborg. Vi fortsätter tisdag eftermiddag mot Camilla som bor i Göteborg.. Där ska vi sova o umgås, ska bli så kul o träffa henne :)
Sedan åker vi först på torsdag till Danmark och WDS, får träffa Powers uppfödare Darko. Från Danmark åker vi samma dag då vi har en lång hemresa. Vi ska även ta med en vit schäfer hem åt ngn från Gällivare, och i Närke stannar vi hos Jessika (kennel Anbardiz) och plockar upp en 8 veckors amstaff valp som vi ska föra hem åt Jessica o Jacob :D Så blir 2 vuxna hundar och en valpis i bilen, snacka om hundliv haha!
Men jag ser såå fram emot denna resa o allt vad den har att erbjuda, längtar såå.. <3

Idag har jag och Vilma haft en riktigt utedag. Gick ut innan kl 10 träffade Tindra och Sofia som har gjort oss sällskap hela dagen, även Terese och Oliver kom och joinade oss efter en timme ca. Vi var ute o lekte i olika lekparker, knallade till stan och köpte korv till lunch. Barnen var gode nöjda och vi mammor med. Måste göra om det snart! :D Kom hem kl 15, lagade renskav potatis och sallad till middag. Johan åkte iväg på ett fotojobb medans jag o Vilma kämpade med att hålla oss vakna framför en film :-*
Har iaf haft såå sjukt mysig dag med min dotter, vi två är som ett! <3




Hon har verkligen vuxit nu när hon "kommit ur" 3-års trotsen. Hon har alltid varit väldigt "lillgammal", klok och empatisk. Men nu är hon som en kompis med, hon gillar att sitta och prata långa stunder och säger att jag är hennes bästa vän. Hon tar kontakt med barn på ett helt annat sätt och försöker lära känna dem. Hon är inte alls lika blyg som förut, ja alltså inte ens ord kan förklara hennes otroliga utveckling och underbara sätt.
Jag älskar min lilla dotter som faktiskt börjar bli stor nu, hon är den finaste prinsessan som finns :-*

Studenten

Jag minns som igår när jag själv tog studenten, och ändå är det flera år sedan! Hoppas att alla som tar studenten har riktigt kul ikväll och är rädda om sig själv & andra!:)
Vi var och tittade på Cissi som gick ut, sedan var det meningen att jag o Vilma skulle vidare på studentfika hos Jessica i Boden, men då råkade jag glömma Vilmas bilbarnstol i Johans bil så då tog vi oss inte. Klantigt av mig!
Vi blev istället kvar i stan och såg att lastbilar fyllda med studenter som vrålade, Vilmas var nådigt imponerad och skulle inte sova. Josefine kom och åt lunch med oss, sedan promenerade jag o Vilma hem och hon somna som en stock i bilen. Jag tänkte stanna utan på gården tills hon vaknade, men jag frös ute så jag bökade upp en sovande Vilma i vagnen två spiraltrappor, trodde jag skulle dö av utmattning flera ggr, haha! Sådana ggr önskar man så att vi hade hus/radhus eller iallafall bodden på bottenplan! Skulle underlätta en massa, men vår tid kommer också. Vi vill som sagt inte bara köpa något bara för att vi vill ha just nu. Utan det ska kännas rätt, helt rätt! :) Så vi håller utkik, lånelöfte har vi ju redan :D
Johan har varit på fotojobb i eftermiddag efter jobbet, maten stod färdig på bordet när han kom hem. Alla åt utom Vilma som vägrade. Snälla Johan gick och lekte med Vilma medans jag plockade undan allting. Ikväll blir en lugn kväll då vi har Vilma och vi är nog rätt slut hela bunten! Men så mysigt att gå ner på affären, köpa nå goda frukter, tända ljus och bara umgås.
Imorn ska Johan o tattuera sig igen, så då ska nog jag o Vilma till en jättefin lekpark i Boden som är ganska omtalad. Kul o prova nya för Vilma! Sen så ska mamma nog till stan i Boden, så isf gör vi henne sällskap på en fika lr så. Men vill passa på att vara ute så mkt som möjligt om det ska vara fint väder :D
Nu ska vi ut o leka på gården! Hejs


<3 FAMILJEN <3

Juniiiii!

Är så dålig på att blogga nuförtiden. Men dagarna är ju som sagt rätt lika varandra.
Jag stör mig när människor särbehandlar andra, och särskillt när det kommer till barn! Jag är väldigt lyckligt lottad som lever med min käresta som älskar barnet han "fick på köpet" då han träffade mig, alltså hans bonusbarn lilla Vilma. Han behandlar henne som sin egna dotter, gosar, leker, sätter gränser, uppfostrar, ger en massa kärlek och säger ofta till henne hur mycket han älskar henne.
Detta är inget man kan ta förgivet, för kärlek till ngn annans barn är nog ngt som växer fram tror jag. Men för vissa kommer den aldrig, finns dom som verkligen ogillar, nästintill känner hat och svartsjuka för sin partners barn. Men om man har barn själv, så borde man se hur pass viktigt det är för förhållandet och för familjen att det är jämnlikt och att man behandlar dem andra som man själv vill bli behandlad. Eller vad tycker ni?
Nog om det nu..

I helgen har vi vilat upp oss och det var välbehövligt! Vi är fortfarande sjuk båda två, feber, ont i kroppen och väldigt hängiga. Så Johan har jobbat hemifrån idag vilket var verkligt uppskattat av mig då jag fått ha honom hemma :) Mycket roligare att med sällskap, vi har hunnit med jobb, lite skolarbete, ätit god lunch och en mysig middagsvila. Känner mig lycklig, har ett slags lyckorus i kroppen och så mycket energi om man nu räknar bort från förkylningen.

Nu är det bara 2,5 veckor kvar tills vi åker till Danmark och hämtar hem Power. Kommer nog bli rätt kul, vi flyger ner till Göteborg och bilar till Herning, sen bil hela vägen hem. Spännande att få se hur köttbullen där är. Och vet ju en viss Kompis som kommer bli lycklig med en till hund i hushållet. Kompis ska få vara hos bästa svärföräldrarna medans tiden, och Vilma hos morfar om det blir som vi tänkt oss :)

Förresten så måste jag ju få skryta lite över mig själv, för 2,5 vecka sedan så började jag och Johan med vår diet och träning. Mitt mål var då att gå ner 3 kilo på tre veckor. Nu idag 2,5 vecka senare så vägde jag mig, - 5 kilo visar vågen. Jag känner mig mäkta stolt över oss båda två då vi verkligen förtjänar detta efter all nyttig kost och motion! Duktig Johan och duktig Emelie! :D

Nu ska jag och mannen mysa och se tv tillsammans. Ha det så bra allihopa!



LYCKA

;)

Nu plugga sen en till långpromenad och sen hundträning på schemat! Nu ska min lilla odåga bli lydig haha


RSS 2.0