Kan ju inte bli bättre :)

Denna vecka har gått så fort, trots att jag saknar min lilla ängel som tusan! Nästan varje dag har jag och Kompis gått isvägen i stan ca 2 timmar lång promenad med en massa flickor & deras hundar, nyttigt och bra. Kompis har varit väldigt förväntansfull eftersom han oftast och alltid får busa med alla hans hundkompisar. Nu dock har vi mest kört koppelpromenader eller lös utan bus, och det gick ju bra :) Sen har ju Kompis fått tre nya vänner, Boss, Ozzy och Ebba! :DD Är så imponerad av Boss framsteg och utveckling, känns fruktansvärt roligt!! :)
Idag har jag dock dissat promenaden, har gjort en massa nytta här hemma istället. Städ och plugg har varit prio nummer ett för första dagen denna vecka. Sen hann jag med en lunch med älsklingen, det blev goood kinamat på Ming!
Nu på kvällen kom Frida hit och hälsade på oss och Kompis, tror minsann hon blev lite kär ;)
Vi har även skruvat ihop byrån och tvbordet, det blev asfint här hemma, vilken skillnad! Nu blev vi båda peppade att börja fixa till. Så imorn ska vi in på Lulebo och fixa papper om att byta golv i kök, matrum och sovrum. Samt så ska vi kolla ut tapeter till hallen, matrummet och sovrummet, och en fondvägg till vardagsrummet. Luckorna i köket ska ju även dom bytas ut, vilket verkligen kan behövas hoho :D Så äntligen kommer det bli grymt fint, nog för att jag alltid har trivts bra här, men när man får det exakt som man vill så blir det mer hemtrevligt och man blir mer noga att hålla rent och fint hemma  :D

Imorgon är det redan fredag! Blir att plugga, sen hundhuset! Kl 16-22 jobbar jag, sen myskväll hemma. Gissar på att vi hyr film och köper hem något gott, för vi måste ju lägga oss i tid eftersom det är utställning i Kalix tidigt på lördagsmorgonen. Kompis debut, hoho kul :) Får se om man orkar att gå ut och äta sen på kvällen, isf blir det All Star med Jenny och Fredrik, vi får se helt enkelt! På söndag är det handlerkurs kl 10 på morgonen, så denna helg blir det att kliva upp relativt tidigt, nåja kan vara skönt att hålla i rutinen för att sen slippa bli svintrött på måndag igen!

Jag är så fruktansvärt tacksam och glad för det liv jag lever idag och för den jag delar det med, inget hade kunnat vara bättre! Jag har lärt mig leva i nuet och det gör stor skillnad :) Man skapar sitt eget liv själv, beroende på dem beslut man tar. Jag vet vad jag vill nu, det känns tryggt!

Älskar min Johan <3


In med det nya och ut med det gamla! :)

Fredagskväll/natt åkte jag ut och jobbade, stumpan och jojje var hemma. Som förväntat hade ju allt gått jättebra och dom var jätteglad när jag kom hem igen :D Vi lekte på här hemma sen for vi på Mc Donalds och åt! Vilma lämnade vi i stan hos mamma och moster-Josefine i stan eftersom vi skulle vidare till Haparanda på IKEA. Väl där blev vi hur många timmar som helst och vi köpte betydligt mer än planerat haha.
Hittade oss en bla:
- svart malmsänggavel
- en svart låg malmburå med sex lådor
- ny säng till vilma
- ett vitt bord till hennes rum
- tvbänk bestå svart
- vardagsrumsbord svart
- databord bestå svart
- hallmöbler
- rumsavdelar till köket
- 4 mattor, en stor till vardagsrummet, 2 till sovrummet, en till hall o en till köket.
- taklampa till vardagsrummet.
- massa andra lampor
- förvaringsboxar
- saker till vilmas rum
- prydnader
- o massa annat fint, detta kom jag på på rak arm :)
Så blir en hel del att fixa denna vecka hoho. Får se hur man gör med alla möbler vi redan har, hade varit skönt o lägga ut på blocket för en billig peng, så kommer köparna och hämtar haha!

Nu ska vi laga lunch, fixa oss och åka iväg till hundhuset på handlerkurs :)


Fredag 19/3 2010

Den här veckan har gått så fruktansvärt fort, vi har ju Vilma denna vecka också eftersom att hon åker till Thailand på tisdag :S Hujja jag kommer sakna henne så jäkla mycket, 2 veckor utan prinsessan blir tufft :( Men får se till att fylla dom veckorna med jobb och plugg, mys med Johan, träning med Kompis och träffa vänner. Lär nog har mer att göra än vad jag kan föreställa mig, men saknaden efter Vilma kommer ändå finnas där hela tiden.
Idag har jag pluggat, det gick tungt, blev inte alls mycket gjort. Nåja jag försökte ju iaf!

Hämtade Vilma kl 14 på dagis, då skulle dem just äta mellis. Så jag blev inbjuden av fröknarna, och vi blev kvar där och fikade i 40 min. Vilma ville ju visa mig alla leksaker och rum på dagis :) Det är så himla kul att se Vilma bland alla barnen, hur dom leker tillsammans och fröknarna är väldigt pedagogiska och duktiga! Det ä ett väldigt underskattat yrke, tänk vad skulle man göra utan all förskolepersonal? Det är ju tack vare deras jobb som vi kan sköta jobb, skola osv. Dem gör ju ett fantastiskt jobb med ens barn hela dagarna..

När vi kom hem satte vi oss och målade med vattenfärg, men det tog inte så lång tid innan Vilma ledsnade och ville se Pettson & Findus ist! Så nu ser gumman på film medans jag sitter på Ikeas hemsida. Imorn ska jag och Johan dit och fynda en massa fina saker, wiiiee :D Vilma ska vara med hennes moster Josefine så länge, det kommer dom båda gilla hihi :) Dom ska nämligen äta lunch på Max och sen gå på barnbio ifall det går ngt bra på dagen!

Nu ska jag gå och börja fixa maten så den är lite klar när älskade kommer hem! <3

Trevlig helg!


:)



Hade ingen bättre bild, men måste ju visa att jag har gått o blivit brunett..

__________________________________

Allt känns så bra, jag är glad!
Har suttit hemma och pluggat idag, ngt ofokuserad har jag varit, men jag har iaf fått lite gjort. Therese och jag åt pizza till lunch, tänkte hoppa över att äta eftersom min matlust inte varit på topp, men hon övertalade mig såå.
Johans kompis och hans tjej ska följa med oss till Thailand, dem bokade resan idag, fan vad roligt det kommer bli!! :)

Har beställt hem en klänning som jag ska ha på bröllopen i sommar, från Nelly.com, grymt fin i vit/ljusrosa spets. Den var en riktigt "emelie" haha. Sen idag beställde jag hem ett Zumba kit, hoho. Nu ska här tränas hemma. Tar ju mig aldrig hemifrån då jag pluggar. Så detta är perfekta saken att ha så jag får röra lite på kroppen :)

Ser fram emot den 24:e denna månad, vad jag ska göra då tänker jag inte skriva ut förrän det är färdigt, men jag håller tummar och tår för min egen skull! :D

Nu ska jag börja städa så det glänser till mina älskade kommer hem, det är hundhår överallt, blä!
Ha en bra dag! :)

Bokat o klart!

Ikväll har jag och älsklingen bokat en resa för oss två och Vilma till Thailand :) Den 4:e December åker vi till Bangtao Beach, hotellet var jättejättefint. Innehåller allt man behöver och lite till! Bara ca 20 meter till havet! Behöver jag säga att vi längtar?! :DD
Så nu blir det att börja spara ihop en semesterkassa, så jag ska jobba som en galning har jag tänkt mig! hoho..

Stranden vi kommer tillbringa varje dag på :)
'

En del av det fina hotellområdet


Myys!


Detta blir våran förlovningsresa, åååååh nu ska jag drömma mig bort :)

Träning



Har börjat bli mer sugen på att träna utställning med Kompis nu. Han är ju som tidigare sagt anmäld till 2 utställningar och nu blir det 2, kanske 3 till. Sundsvall och Piteå och en inoff i Boden :) Börjar handlerkurs nu till veckan, så då ska vi lära oss hur man gör på riktigt :)
Annars händer det inte allt för mycket, vi är sjuka och åter sjuka. Vilma drar hem en massa bakterier från dagis, men vi tar hand om varandra och hjälps åt, så det går då så bra ändå :)
Nu ska vi äta kvällsfika och mysa i soffan!

Älskar min lilla familj <3 Johan Vilma och Kompis, ni är mitt allt!








Halloojs i stugan :)

Vilma har just somnat, hundarna gav upp (läs Kompis) så dom ligger där och snarkar, och Johan var så trött efter jobbet så jag skickade honom i sängen där han fortfarande ligger och vilar, stackare. Vilma var ju sjuk hela helgen, hade henne hemma från dagis i fredags och i måndags för säkerhetens skull, sen idag när jag hämtade henne var hon varm iigeeen.. Så imorn blir det att ha gumman hemma, så då kan jag ej plugga. Fan känner mig sjukt stressad över skolan! Blir galen! Fast bara att inse att det kan vara ett helvete att ha barn och plugga,  när dom blir sjuka alltså! Nåja bara att stå ut, endast 1,5 år kvar.
Har anmält Kompis nu till 2 utställningar, en i Kalix och en i Skellefteå, om jag nu minns rätt? haha.
Sen så skickade jag in en anmälan till ett träningsläger, får hoppas man kommer med nu då. Isf blir det lydnadsklass 1 och 2 i en hel helg, mkt bra träning!

Nu ska jag umgås med min älskade som vaknade :)

Underbart

Detta väder får väl vilken människa som helst på bra humör?
Vi har varit ca 3 timmar på isen idag, Kompis är helt fantastisk att ha med sig ut. Behövde inte ta fram kopplet en enda gång under hela dagen, trots diverse möten med hundar, skridskoåkare osv :) Har varit i Boden hos svärföräldrarna och firat Albin som fyllt 10 år. Mkt mysig dag med andra ord!
Nu ska vi fortsätta se Saltkråkan och känna av lugnet :)

RSS 2.0