Utställning och nykomlingen

Power blev tredje bästa hane, fick CK och jättebra kritik:
"Utmärkt typ och balans, välformat huvud med gott djup, god kindmuskulatur, stark hals, mycket bra överlinje, mycket bra svansgöring, gott bröst, min muskulös kropp, mycket bra benstomme, välvinklad, mkt bra rörelser, bra svansföring och fin muskulös kropp!, så vi är nöjda med tanke på att han förlorat 3 kg sedan han blev ormbiten. Hans muskler börja komma, kroppen där ska vara i toppform till nästa sommar.. Min med förhoppningsvis hahaha..

Vi har en tik på ingående, lilla Ferra - eller Ferrari som hon som fint heter :)
Hon är 7 månader, på bilderna endast 6 månader.
Ataxia Carrier.
Utställd 2 gånger, Baby BOB*2, BIS III, med väldigt fina omdömen!






Tror detta blir en riktig guldklimp faktiskt, vi längtar tills hon kommer till oss.
Stamtavla: http://www.pedigreedatabase.com/dogs/american_staffordshire_terrier/pedigree/917055.html


Har börjat träna Power och Kompis att dra Vilmas vagn, dem gillar det, det tar energi och dem får en uppgift, alldeles utmärkt för högenergi hunden Kompis ;) Har två små-saker jag ska köpa till den, sedan är den komplett.. Vilma säger att det är hennes häst o vagn, hejjar på Kompis o vill att han ska springa så det går fortare. Har alla bilder på andra datorn, men dén sådan här är det, o jag rekomenderar den verkligen! Särskillt till folk som har barn och hund.



Ne nu ska jag verkligen göra ett nytt försök o sova, är trött efter en lång dag på stan med älskade dotter, mamma, syster och Fia.. Inatt kommer förresten min man krypa ner i sängen hemkommen från Eskilstuna, UNDERBART!!!

Lyckligt lottad!

Jag är lycklig, jag känner medvind. Jag är glad att jag inte glidit igenom livet på ett bananskal. Alla våra aktiva belsut vi tar och situationer vi utstätts för är det som skapar vägen vi kommer gå. Jag är nu i den delen av mitt liv där jag står stabilt med båda fötterna på jorde och jag lever i nuet. Jag har hittat personen jag vill bli gammal tillsammans med, Johan gör mig komplett! Vilma är den finaste lilla flicka man kan tänka sig! Är så glad att just ni två finns i mitt liv, ni gör att jag ler då jag slår upp ögonen på morgonen!
- Ab imo pectore.

Shopping, lunch o stan :)

Idag åkte Johan o Power till Eskilstuna för att ställa ut Powie, håll tummar o tår för honom :) Han tappade dock rätt mkt vikt när han blev ormbiten, men hoppas det går bra ändå.
Jag aktiverade Kompis o åkte o hämtade Nathalie och Novisen, vi for vidare till Vilmas dagis för att hämta hem pärlan! Hon blev sååå glad :) Åkte vidare till stan där vi mötte Linda för en lunch på M&P. Ungarna passade även på att göra av med lite energi o härjade på i lekhörnan. 

Köpte Vilmas vinteroverall idag, skitfin!

Köpte även en mjukisdress i rosa/gul, yllesockar, vantar och ett fleeceställ. Tack söta Johan :)
Vilma kommer bli så snygg i allt! Har hittat alla höstkläder/skor så nu är det endast Koumaskor samt vintervantar kvar att införskaffa, skönt att slippa tänka på det nu när skola o allt drar igång.

Nästa vecka blir jag i Kalix, skola från morgon till kväll! Känner mig rätt slutkörd, men längtar efter ett få starta plugga igen, det är ju så intressant utbildning :) Mitt mål är att gå ut med högsta betyg i ALLA ämnen.

På torsdag drar jag Johan o Emma neråt! Johan ska av i Stockholm på InkBash o jag, Emma o ower ska vidare med Visby för en tvådagars utställning, spännande! :P

Nu ska jag färga håret o sen sova, gillar inte att sakna Johan så ska krypa ner på hans sida i sängen o låtsas att han ligger där bredvid mig :-*

Johan o Vilma, ni är mitt allt :-*

Längtar efter mkt, längtar efter alllt....

Guud det känns som att jag/vi har så mkt roligt att se fram emot. Tror detta kommer bli det bästa året i mitt liv! :) Det händer mkt, haha.. I slutet av Augusti ska jag o Emma ner till Visby hela helgen. I september ska jag och Johan bli fästmö och fästman :-* jag ska även tattuera mig, i oktober flyttar vi till huset, i oktober fyller älsklingen år, i början av december åker vi 2 veckor till Thailand o njuter :) Pratade även om att fira Jul hos oss, skulle vara grymt kul, dessutom är det min tur att ha Vilma denna Jul! Skulle vara underbart att ha alla från Johans sida och alla från min tillsammans <3 HOPPAS! Och sen allt det andra jag inte kan skriva om ännu :)

Jag är inte helt pigg ännu, skulle kanske kunna gissa på att mina blodvärden är dåliga lr kanske ngn slags influensa i kroppen? Skulle helst sova dygnet runt, men dygnet har bara 24 timmar, så det går inte.
På måndag fyller jag år, börjar bli gammal för jag kommer inte på ngt alls jag önskar mig. Eller jo men bara saker man ej kan köpa för pengar såsom god hälsa, fortsatt lyckligt liv osv. Funderar på att önska mig några beök hos frisören när det väl är dax att bli blondin igen. Ids inte trixa och hålla på hemma, dom dagarna är förbi. Jag ska inom några månader bli askblond och göra hårförlängning tänkte jag, men ska höra med camilla om det sistnämnda. För hon ska tydligen vara en grym frisör har min man sagt till mig ;)

Direkt jag får en ledig dag från jobbet så ska jag till stan och köpa höst sam vinterkläder åt Vilma. Lite nya koftor och vanliga kläder åt mig och henne. Det ska vi unna oss, blir dyrt men lika att köpa allt på en gång så slipper man springa flera ggr på stan :)

Nu vila :)


Glömde ju

Den 2 September börjar Poppen på min tattuering :D Kommer bli nice.. Har bara inte bestämt mig vilken jag ska börja med, haha jag o min beslutsångest :)

Massa tankar

Ojj vad jag har mycket tankar, åsikter o funderingar jag skulle vela dela med mig utav, men jag stoppar mig själv. Vissa saker anser jag bara att man helt enkelt inte skriver i en blogg. Jag lämnar inte ut mig, min familj eller mina vänner offentligt på det sättet.
Jag är iallafall väldigt lycklig, livet det rullar på som vanligt. Våra dagar präglas mest utav jobb både för mig och Johan. Vilma är inte hos oss denna vecka och jag saknar vårt sockertroll jättemycket. Men jag har verkligen lärt mig försöka vila och göra saker man kanske inte annars kan göra veckan Vilma bor hos oss. Det var svårt och det tog mig 2 år, tror aldrig man vänjer sig helt att ha sitt eget barn så lite, men jag får verkligen kvalitetstid med henne istället, vi leker, skrattar, kommer sällan i bråk och har väldigt få konflikter :) Man märker att hon verkligen är överlycklig prick varje dag och hon hinner aaaldrig bli less på oss, så några få saker finns det faktiskt med att få sakna ibland.

Jag har kommit på, och gör det flera gånger dagligen sitta o njuta av livet. Jag gör verkligen det, finns inget att klaga på. Jag har ett underbart liv med min fina familj <3 De vännerna jag har runtomkring mig ger mig även dom en massa positiv energi, och jag har verkligen insett vilka som är värda att lägga ner min energi på.
Jag och Johan har en massa planer på g, det börjar ta fart och jag tror det kommer gå snabbt! Vi har samma mål i livet vart vi vill nå, och ingen utav oss är ju sådana som sitter fast med fingrarna ngn stanns, snarare tvärtom brukar vi få bromsa upp varandra då och då. Men det är en positiv egenskap som tar en långt! Vi kommer nå våra drömmar tillsammans, så jäkla kul! :-* :D

Har en massa mer att skriva, men jag känner mig lite risig för tillfället o ska försöka vila mig lite.. Slutar kl 22 ikväll, då blir det sängen med älskade Johan <3



Johan & Vilma, mitt hjärta slår för er <3



RSS 2.0