Lovley

Idag har jag haft min första dag på praktiken. Ska vara på min nuvarande praktikplats i 6 veckor, känns redan bra. Men nog kommer man stöta på hinder och konflikter, helt klart. Men just nu känns det då som att jag har fått bekräftat att detta faktiskt är ett yrke för mig, jag är mer gjord för att arbeta med människor typ detta & personlig assistent än att stå i butik, det skulle aldrig kunna göra i längden..
Men har iaf tagit beslutet att lösenordsskydda min blogg helt och hållet. Vill inte hänga ut min familj lr mig själv. Är på tok för många läsare som jag inte har en aning om vem/vilka dem är.. Inte så kul ändå att folk bara kan goggla på typ ens namn så kommer blogg, fb osv upp. Så den som vill ha mitt lösenord kan skriva till min mail [email protected].

Nu ska jag mysa ihop mig bredvid älskade Johan och se Grannfejden :-* Förresten så måste jag skryta lite om han och Vilma. Det är ju som sagt Johan som har lagt Vilma typ varje kväll de senaste veckorna (tuuuuusen tack, verkligen :) ). Och nu så kan han bara lägga henne i hennes rum med vällingflaskan, sen säga godnatt och stänga dörren och Vilma somnar på ngn minut, utan det minsta gnäll/protest, ingenting! Helt otroligt :) Så som jag har kämpat till och från med diverse "metoder" utan vidare resultat, hihi.. Nåja nu har vi en liten som kan somna själv, perfekt nu när hon får eget rum!

Johan, looooove u <3

vad mysigt

sitter här i soffan med Vilma och Kompis.. Kompis snarkar i Vilmas famn och vi ser på Madicken. Har bara gjort en massa måsten idag, städat. tvättat, handlat osv, jag gillar ju sånt det är ju så skönt när det är fixat :)
Imorn blir det att fara och kolla på utställning, om man ids vs! Den var ju rätt tidigt, inte så att man ids stressa sig upp och iväg när man inte ens ska ställa själv, nåja vi ser väl.
Snart kommer våran stora älskling Johan hem, Vilma har surrat om honom sen vi kom hem, så det är inte bara jag som saknar honom, hehe.
Nee nu ska jag gå och byta om till myskläder & tända lite ljus.
Trevlig helg!

Yeeeah

Tentan igår gick väl sådär, håller tummarna att jag klarade den! Har spenderat dagarna & nätterna i Boden de senaste dygnen, såå mysigt!
Måste ju passa på nu när Vilma har sin vecka hos hennes far. Saknar mitt lilla troll, men snaart är det ju fredag :)
Idag har jag inte gjort ngt vettigt alls, en promenad med Jenny och hundarna, färgat håret hos syster i stan, ätit god sushi med Johan, och snart blir det hundhuset! Även fast jag känner mig fruktansvärt oeffektiv så måste jag erkänna att det var skönt att bara ta det lungt en hel dag! Det var länge sedan, så det förtjänade jag..
Nu ska vi klä på oss och gå ut för strax är Jenny här..

Byyyyye..

Jag har världens fånigaste min haha.. Men tanken var att visa min nya hårfärg

Kompis mfl








Jag måste

börja se livet ur ett annat perspektiv, jag kan bara göra mitt bästa, inte mer än så..

Idag ska jag ju till läkaren med Vilma kl halv 2. Gudarns så nervös jag är! Min lilla prinsessa bär på ngt dåligt, ngt som kan utvecklas till ngt farligt. Jag vill att dom ska ta bort det på en gång, men samtidigt så ska man lyssna på läkarna, dom vet ju bäst. Så får se vad dom säger denna gång. Märket ska iaf mätas, kollas och fotograferas..

Har suttit med en gaaalen valp här hemma och försökt plugga samtidigt som jag har druckit mig pigg på kaffe! Kan säga att Kompis har varit gratis idag, hade kunnat betala den som kom och hämtade honom haha.. Men nu ligger han och sover så sött, så nu får han bo kvar ;)
Känner mig stressad över skrivningen nästa vecka, jobbar dessutom imorn, lördag, söndag och måndag. Sen skrivning på tisdag.. Men kan ju hända att jag kanske pluggar bättre med stor tidspress? Klarar jag det inte så får jag skriva om det helt enkelt!

Ska ta och plocka lite här hemma så det är fint när älskling kommer tillbaka :)


Mina känslor är så starka, kemin mellan oss är oslagbar <3 johan johan johan ;-*


Do you wanna die happy?

Veckorna rusar som vanligt iväg, redan tisdag idag! Ska försöka göra bort sista uppgiften nu så är jag "ledig" fram tills LIAn börjar. Om man bortser från plugg till skrivningen och de pass jag skrivit upp mig på. Tänkte ta mig ut på en promenad idag, kompis får ligga i Vilmas vagn då haha!
Ne ska ta tag i skolan nu..

Johan <3 

Okoncentrerad och tankspridd

Mina tankar är på en helt annan planet idag, måste hitta tillbaka nu, annars blir det inte mkt alls gjort idag!
Fick just reda på att Vilma har tid på kirurgmottagningen lr vad det heter om hennes märke i pannan, blir så orolig! Min lilla docka, men jag tror på det bästa! Det måste man..

Nu ska jag försöka plugga.

RSS 2.0