Oj oj oj!

Vilma har somnat i sin egna säng, hon börjar bli duktig på det nu. Idag på dagen testade hon mig och höll på att tjorva ett bra tag, nu på kvällen la Johan henne, då gick det bättre, nästan inge gnäll alls. Jag har verkligen hittat världens bästa karl! :) Han är så underbar mot både mig och Vilma, så bra att inte ens orden räcker till.. <3
Har varit hemma med en sjuk Vilma igår och idag, även jag är lite sjuk. Så det har inte blivit något plugg för min del, men jag har efter mkt intalning lärt mig koppla av och njuta av att vara hemma med gumman ist för att gå och oroa mig att jag ej ska hinna med skolan :)
Kl 13-14 idag kom Jenny och hämtade Vilma, hon fick vara där medans jag och Johan for till Boden. Han skulle på kontoret och jag på intervju på Fagerbacken för eventuell intervju, och det gick ju bra där! Så nu är mina 2 st praktikplatser klara, perfekt!
Efteråt åkte vi tillbaka till Luleå, på Mc Donalds och hämtade mat sen vidare till Jenny, Fredrik och Loke. Hon fyllde år så vi blev bjudna på fika medans ungarna lekte.
När vi for hem så överraskade älsklingen mig med en jacka :) En skiiiiitfin Canada Goose som han köpt åt mig, gullet där :-* tack tack tack!! Nu slipper jag ju frysa i vinter + att jag kommer vara fiin ;)
Vi åkte vidare till stan och hämtade hem Johans bil och sen hem till oss.. Tror vi båda är rätt trötta, så ska gå och krypa ner bredvid min sötnos nu och mysa lite sen sova :-* Nattii


Kommentarer
Postat av: jonna

öhhh:) vilken kille:) orginal?:)

2009-10-21 @ 22:48:59
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men ojojojdå! Vilken karl du hittat dig Emelie ;) Låter som ni har det jättebra, superglad för din skull! :)

2009-10-22 @ 06:26:03
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: emelie

Jonna: Hehe yes orginal :D

Lisa: Taack gumman! :) Jag är fruktansvärt lycklig med honom! :)

2009-10-22 @ 09:49:35
URL: http://em3lie.blogg.se/
Postat av: Linda

Men är ni nå jävla fina tillsammans då, åh :-)

Jag har en feeling men tänker inget säga, förän jag fått bekräftat att jag har rätt =)

Kram på er

2009-10-22 @ 10:05:06
URL: http://neoelian.webblogg.se/
Postat av: emelie

Linda: Taaack! Hehe vad för feeling? Tell me ;)

2009-10-22 @ 11:02:41
URL: http://em3lie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0