Sängen nästa, jag är TRÖTT! :)

Idag har vi haft en lång o händelsefull dag. Vaknade av att Marie ringde o väckte mig så jag inte skulle försova mig till utställningen i Piteå. Klev upp på en gång, gjorde oss färdiga o skjutsade Vilma till morfar. Hon var jätteglad att få komma dit :)
Vi for vidare till Piteå, hann se alla amstaff ställas, efteråt så gick vi ut allihopa o ställde upp oss för fotografering. Haha det var nog lättare sagt än gjort att få alla att stå stilla samtidigt :) Alla ville hälsa på alla, inga sura miner från ngn av dem!
Det var så kallt ute så vi gick in på läktare o satte oss där o surrade, trevligt att träffa flera av samma ras. Tänk att dom kan se såå olika ut, o ingen var den andra lik i "sättet"..
Jag tog lite bilder, men blev bara dåliga då jag inte ides engagera mig i det när alla andra tog bilder!
Jag Alex John o Marie for vidare till Max och åt, skit gott o välbehövligt! Sen for jag o Alex hem för att hämta hem Vilma. Allt hade gått jätte bra som vanligt, hon hade varit jätte glad och mysig :)

Jag somnade i ca 1 timme när vi kom hem. Det behövde jag, var ju helt slut av nån konstig anledning.
När jag vaknade så bestämde jag att jag ville fara till Lisa i Gammelstad o gå promenad med henne o Ebba. Så tog med mig Rex i bilen o for. Vi var väl ute ca 1 1/2 timme. Skönt att gå på ngt nytt ställe än här hemma. Dessutom är ju Gammelstad speciellt för mig när jag har bott där hela mitt liv.

Knäpphundarna Rex o Ebba började av nån sjuk anledning att slåss när dom busade. På mindre än 1 sekund så satt dom fast i varandra! Jag o Lisa låg på marken o skrek loss åt dom, säkert helt fel taktik, men i stundens hetta så handlar man mest utan att tänka. Helt seriöst så trodde jag att dom skulle käka upp varandra. Dom var vansinniga o vägrade släppa båda två. Sen var dom blöta av all snö så man fick inget grepp om dom + att båda var utan halsband. Men tillslut så släppte båda. Lite tuggmärken o blodstänk.. Men gud så dom skämdes sen! Ebba fattade inte alls vad som hade hänt tror jag, hon var skamsen mot Lisa, men ville fjäska in sig hos pappsen o försökte busa försiktigt med honom.. Rex skämdes jätte mkt, han vågade knappt titta på mig hela vägen hem. O direkt Ebba närmade sig så vände han bort blicken från henne o gick därifrån.
När vi sen kom hem till Lisa så tvättade vi såren. Dom var mot varandra som att inget hade hänt. Lika glada som vanligt, förutom ngt försiktigare. Stod o slickade varandra i mungiporna. Våra hundar fick flipp, visst då Lisa?!
Vet inte vad som utlöste det hela, dom busade o hade jätte kul. Tror det blev ngn mätning av rang som vi inte hann stoppa! Men det kommer aldrig få hända igen.

Lisa har varit här hela kvällen, fy så trevligt vi har tillsammans. Så mkt gemensamt, jag blir så glad av att vara i ditt sällskap :) Hon for nyss hem, så då rastade jag Magic, för Rex ville bara sova vidare,
Nu ska vi sova jag o Alex, Vilma plutten sover redan :)
Vi hörs imorn =)


Kommentarer
Postat av: Catti | Bröllopsbestyr

Åh så fina vovvar ni har! :) Konstigt att de bara flög på varandra helt plötsligt! haha. Tur att det gick någorlunda bra iallafall.

2008-03-22 @ 00:35:59
URL: http://www.catti.se
Postat av: Marie

Men Rex och Ebba då. Suck och stön :) Kunde lika gärna ha varit Lycka om hon var där. Får nog lov att vänta ut den här perioden lite så våra småttingat blir mer stabila :)

Fina bilder hade du fått iaf!

2008-03-22 @ 06:43:29
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Lisa

Jag vet, nån konstig flipp fick dom då!! Aja, ska iallafall inte låta Ebbs busa med NÅGON hund nu på ett tag. Vänta på löpet och sen se efter det. Jääävla ettårs trotts!! Aja, de gick ju bra med båda iaf, tur det! ;) Jo, riktigt trevligt igår!! :)

2008-03-22 @ 09:24:15
URL: http://pluppi.blogg.se
Postat av: Eva-Maria

Trotsperioder - mindre roliga men som tur är går de över =) Härligt med amstaffträff, så kul att träffa flera som vet hur det är att leva med dessa knasbollar!

2008-03-23 @ 09:58:06
URL: http://toys.blogg.se
Postat av: Jenny

Vilka fina bilder :) Ställde ni Rex nå?

2008-03-24 @ 13:00:37
URL: http://pudelstaff.cybersite.se
Postat av: Lisa

Ser att du har en snygging på bild;) Yaax e ruskigt snygg!

2008-03-24 @ 13:44:12
URL: http://lajsaminelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0