Lördag 1/3 -08

 Idag vaknade Vilma kl 6 o ville minsann inte alls somna om, så Alex fick ligga o halvsova med Vilma lekandes i sängen, så jag fick sova ut. Det är så mysigt vakna med Vilma skrattande o lekandes i sängen. Direkt hon såg att jag öppnade ögonen så slängde hon sig efter mig o tjöt av lycka :) Söt barn!
Vi åt frukost sen klädde vi på oss o gick till stan i halvstormen. Magic o Rex fick som vanligt turas om att vara lösa, o det gick jättebra! Vi mötte pappa utanför honom o stod o surrade ett tag.
När vi kom in till stan sprang jag in på Gina Tricot, skulle ha nå kläder till ikväll, hittade jättefina, men när jag skulle betala så man tvungen att ha leg, och bådas leg. var hemma. tyypiskt..
Gick iaf o tog bussen, så 1 timme o 45 minuter senare var vi hemma, jätteskönt. Båda hundarna däckade i soffan, jag o Vilma också :)
Tänkte som sagt först gå ut ikväll, men jag har bestämt för att vänta till Påsk. Är inte så jätte peppad + att Vilma är sjuk o tänder är på g, vill inte lämna henne då.
Så ska bara vara hemma ikväll, se film o så. Får se om Lisa o Pia kommer förbi, hade varit nice :)


Hejs

Kommentarer
Postat av: Josefine

Gulligt det där med tänderna :) Hurrudu, skulle jag hjälpa dig att fixa någon läcker design, för det är lättare nu när jag har lov osv, och sen nu när jag har photoshop :) Du kan ju kolla in min blogg,! puss

2008-03-01 @ 17:03:25
URL: http://jjosefiineek.blogg.se
Postat av: Josefine

Aw, tack!! :) jo, jag satt och knepade här idag, så det vart lite förändring ! ;b haha, jag har skivan så man kan instalera det, du kan ju allltid låna den om du så vill :) puss

2008-03-01 @ 21:17:47
URL: http://jjosefiineek.blogg.se
Postat av: Jonna

ahaa, vart gick han? Sääkert bara en kortis;)

Vilken tid är det på bergnäset då? I pållens gamla stall;)

2008-03-02 @ 07:06:56
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Lisa

Heeej. Vi får ta det en annan kväll när de inte bev av igår! Kanske nästa helg? :)

2008-03-02 @ 10:11:23
URL: http://pluppi.blogg.se
Postat av: Catti

Tack! Det är samma jobb som jag hade innan jag fick jobb på Eniro. :) Kontorsassistent, typ. Fast jag har ett eget projekt. :)

2008-03-02 @ 10:14:10
URL: http://www.catti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0