WHAT??!

Haha snacka om att det finns människor till allt!
Idag gick jag o Magic till affären för att handla hem godis för kvällen. Tränade lite fot så hade honom lös.
När jag kikade ner på honom så såg jag inte att det kom ut en kvinna o hennes bischon havanese (lr hur det stavas?) ner från snövägen.. Så vi mötte dom i korsningen. Bad Magic sitta så dom skulle få passera. Då kläcker hon ur sig: Hur kan du ha en sån där hund lös?!
Jag frågade vad hon menade o skrattade till..
Hon: Sånna där hundar är farliga och får inte vara lösa. Hennes hund står förövrigt och är helt tokig o slänger sig i kopplet.
Jag ids inte lyssna på så fördomsfulla människor längre. Det spelar ingen roll vad man säger. Bättre att visa dom hur fel dom har.
Så vi gick vidare, men huvudet högt o var så mallig över min hund, som skötte sig perfekt! :) HAHA, kärring!!

Har varit på test på Eniro idag, det gick inte bra, men jag fick gå vidare till intervju imorn iaf. Så då får vi väl se hur det går. Ska även hinna förbi Djurmagazinet o köpa ett halsband till vovvarna :) Så bra att dom har ungefär samma halsomfång så kan dom turas om att använda olika.

På kvällen imorn blir det Waldorf med Alex o Vilmis, myspys.. Vi får se hur vi gör med hundarna. Vill inte lämna dom helt själv tillsammans ännu. Men vi kanske spärrar av med kompostgaller eller nå? :)
Förövrigt så känns det som att Magic alltid har bott här hos oss, söt mys vovven! 

Ska se klart efterlyst nu, o vänta hem Alex från Tom! Tjohej :)


image115

Kommentarer
Postat av: Helena

I ett sånt där läge är det ju bara att säga "Vems hund är det som hoppar och skäller?"! Sedan gå iväg med huvudet högt :P

2008-02-28 @ 23:03:21
URL: http://hheelleennaa.blogg.se
Postat av: Anonym

Duktiga Magic som visar äckeltanten och hennes hund hur man ska bete sig. :)

2008-02-29 @ 07:59:58
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Catti

men alltså vad är det för ena kärringar du alltid stöter på!! Aja, man ska ju försöka att inte lyssna men ÅH så sur man blir egentligen! :( Jag lovar att du får jobbet, dom är så desperata så! ;)

Ja usch det är skithemskt att vara hemma utan Alma.. Dharma är alldeles förstörd om undrar vart syrran är!

2008-02-29 @ 09:15:16
URL: http://www.catti.se
Postat av: Anonym

Ja hon har ju ätit tillskottet förut, men nu har vi slutat så jag vet inte om det kan bero på det eller vad det är. Pälsen har då gått ill sig iaf och nu hade Ebba börjat släppa som en tok, så jag tror nog att det mest berodde på att valppälsen for.

Ja, det tar ju en jävla tid för klorna att växa tillbaka. Hennes andra klo har just blivit helt bra och då går hon och häver sönder en annan. Bara hoppats att denna går lika bra så hon inte får som Rex oxh måste åka in till vetten.

Ja gud, när ska vi hinna det. Vi tänkte då iag komma på söndag på socialiseing. Ska ni ta dit Magge då? Hade vart kul att se gobiten. :)

2008-02-29 @ 09:36:22
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Lisa

Haha, jadu. Det finns ju dumhuvven!! Jag hade fan sagt nå liknande som Helena skrev, vems hund är de som hoppar och skäller? Haha! ;) Tur att han är så duktig då ;)

2008-02-29 @ 09:49:17
URL: http://pluppi.blogg.se
Postat av: Jonna

haha,nå finns d idioter alltid!!! Fan va skönt att de går så himla bra me hundarna:P

2008-03-01 @ 12:29:47
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0