Vilken rolig helg!

I fredags kl 9:40 for jag o Lisa till Stockholm för att träffa Magic o hans ägera Milion. Både ägare o Magic var så trevliga o allt jag ville :) Vi satt o surrade mkt i bilen, vi for till ett ställe där Milion släppte Magic så jag fick se lite hur han har arbetat med honom o vad har har för kommandon m.m. Redan där såg man att Magic var en trevlig, glad o social lite sprätt :) Dom skjutsade oss till Centralen i Stockholm där Milion tog farväl av Magic, huvva :( Blev tårögd själv! Men Magic tog det bra, han kollade bara efter honom just o sen fann han sig i situationen. Han hade det ju så bra med oss!
Vi gick lite genom stan, vilken social/miljötränad vovve alltså, helt underbar! Mitt inne i stan kunde han lägga sig o sova om han kände för det. Han varken drog i koppel eller gick fram till människor :) O så var han hela resan hem också..
Vi hann även käka på Max, gott!
Tågte hem gick kl 17:14(?), vi fick dela hytt med 2 st tjejer från Luleå, så vi surrade nog skavsår i öronen på dom! hihi.. Magic låg lugnt i hans bädd mesta delen av resan, han fick även komma upp o mysa med oss på sätet då o då ;) Så resan gick kanon bra.. Kl 7: 31 var vi framme i Luleå, Alex o Vilma hämtade oss, Gud så glad Vilma var över att se oss.

Alex tog ut Vilma i vagnen o nu fick Rex o Magic träffa varandra för första ggn. Vi såg direkt att båda var jätteglada mot varandra så vi lät dom hälsa direkt. Rex så lätt åt Magic när han blev för "på".. Vi gick sedan en timmes promenad och det gick suveränt. När vi kom in fick Magic vara kopplad o rex lös. Så Rex inte behövde känna sig trängd.. Efter ca 1-2 min släppte vi Magic med o då busade dom för fullt! :)
Dom har verkligen funnit varandra, såå härligt att se! Dom busar, sover brevid varandra o rengör varandra..
Inga problem än iaf! Man ser att det är Rex som bestämmer av dom, men samtidigt så är Rex inte alls dominant i onödan. Magic kan stå o jucka på han utan att Rex bryr sig, fast då tar vi givetvis bort honom..

Kan säga att Magic verkligen uppfyller våra önskemål i en hund! Så glad mot allt o alla, arbetsvillig, kontaktsökande, så harmonisk o lugn i sig själv, o självklart buusig :)



Nu mys, hejdå!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Mys Magic! ;) Vad kul att det går så bra! Jaa, vi kommer förbi någon dag så kanske vi kan ta en promenad eller nå? :)

2008-02-24 @ 17:48:48
URL: http://pluppi.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej!

Gu va fin han är Magic, jättesnyggt med svart vovve! =))

2008-02-24 @ 20:35:28
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Postat av: Anonym

Shit va vi ska ha kul med doggsen nu! Så kul med en till i gänget, och så himla roligt att han är så välformad och bra uppfostrad redan! :)

2008-02-24 @ 23:52:34
URL: http://fibbz.blogg.se
Postat av: Million

Härligt! haha nu kan jag ju se vad som händer hela tiden. Men den där bilden på mig var ju ingen "hit" direkt... :) Det är så trist utan Magic här hemma. Ja ska försöka skicka iväg brevet på tisdag efter jobbet, har inte hunnit leta upp de.

Mvh/
Mille

2008-02-25 @ 01:30:09
Postat av: Linda

Naaaw vilken snygging, är vansinnigt sugen på en ny hund, så tomt utan Lexus fortfarande.
Var raggade du upp Magic?
Grattis till nya tillskottet får man väl säga då :-)

2008-02-25 @ 12:26:11
URL: http://www.neoelian.webblogg.se
Postat av: Sofia

Vad fin Magic är :) Vi måste komma förbi nån dag och hälsa på och kolla på hunden =)

2008-02-25 @ 14:08:20
URL: http://deeya.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0