vilka idioter!

Vilma är sjuk, snorig och har feber. Vilket gör att hon inte sover under natten, knappt på dagen så vi har en väldigt övertrött Vilma här hemma.. Stackarn :(
Iaf så kom jag på efter ca 1 1/2 timmes försöka att söva henne i hennes egen säng att jag skulle lägga henne bredvid mig i vår säng ist, men hon bara vrider och vänder på sig hela tiden och små gråter.
När hon då tillslut hade somnat så går jag ut i vardagsrummet där Alex och Rex sitter och ser tv.
Hör hur några smäller raketer en bit här utanför. Sen skjuter dom mot VÅR baksida! PUCKON!
Raketen far med all världens fart rakt mot rutan så det smäller jätte högt, vilket självklart får igång Rex som börjar morra och skälla!
Ser hur minsta två st personer springer iväg. Alex klär på sig, för han och Rex ska ut och kika vem dom är..
När han öppnar altandörren för att kika så ingen skada är skedd så ser han att det brinner rätt mkt ut vårat stora parasoll som står lutad mot väggen. Så vi får springa in och hämta kastrull efter kastrull för att släcka elden.
Vi som alltid brukar släppa ut Rex på baksidan och då har balkongdörren öppen, hade vi haft det nu så hade den flugit in här och tänt eld på nå!

Alex gick iaf ut, men hittade inte ngn.. Tur är väl det med hans temprament :)
Hur som haver så ringde jag polisen för att be dom bara kolla sig omkring ifall dom var i området, ifall dom ser några som smäller.. Dom ringde upp efter ett tag och sa att dom visste vilka det var och att dom ville komma förbi och kika här utanför.
Jag tyckte att det såg ut som killar i kanske 16-17 års åldern, men dom sa att det är män i ca 30 års åldern, tidigare kända narkomaner. Detta visste dom för att deras kollega tydligen bor i huset ovanför oss, och han såg dom smälla och springa därifrån, han hade redan hunnit ringa efter dom medans vi släckte elden..

Fan så pantade, vuxna människor som inte ens kan stanna och be om ursäkt för eländet, utan springer därifrån.
Jajja ingen skada skedd som tur är.
Blir bara så less att allt sånt där jämt händer oss när Rex är hemma, han blir så stressad nu, eftersom vi har grannar som aldrig kan betee sig som människor bör..
Aja får väl hoppas att Rex inte kommer bry sig om smällare nu efter det här, han har tidiger varit HELT OBRYDD, blir jävlar less annars!

Nu ska jag försöka hjälpa Alex och söva Vilma, sen äta kvällsfika och göra den lilla del av kvällen som är kvar mysig :)
Godnatt på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vilka omogna männsikor det finns. Fan va bra att snuten visste vem det var iaf, hatar när såna här saker händer och ingen åker dit för det. Hoppats Rex håller sig cool iaf :)

2007-12-30 @ 08:24:15
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Pia

Vilka puckon!!
Hoppas Rexen tar det bra iaf.
Kram

2007-12-30 @ 08:43:24
URL: http://piasandberg.blogg.se
Postat av: Catti

Men fy fan vilka nötter! Alltså det finns verkligen lla sorter.. :S

2007-12-30 @ 12:17:44
URL: http://www.catti.se
Postat av: Jonna

Wojwoj, vilka idioter!!!
ja håller me dom andra, hoppas han fortsätter vara lite orbydd!!

2007-12-30 @ 12:37:05
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0